Clicky

Jump to content

Ce telefon business recomandati?(exclus Windows Phone)

Recommended Posts

Nu prea inteleg eu ce inseamna "business phone" :)) Poti detalia putin? Telefoanele nu au o destinatie anume neaparat, poti folosi orice telefon din lume vrei.

Exista cele certificate FIPS (securitate speciala) pentru guverne si diplomati, din cate stiu Windows si IOS au cele mai multe certificari.

Cam ce ai dori sa faci cu el, poti fi cat de tehnic doresti, incercam sa te sfatuim :)

Pai in primul rand nu ar fi pentru mine ci pentru al meu tata...vrea sa isi ia ceva cu o baterie si camera ok in primul rand. As dori sa mentionez ca ar trebui sa excludem din ecuatie samsung si nokia( samsung a avut, un s+ iar nokia nu mai vrea sa vada de cand a plecat din RO. lui ii place Xperia Z2, dar in revista connect, nu stiu cat de relevanta este, ar un scor extrem de mic)

Ai putea apela la Lenovo atunci.

Au telefoane cu baterii foarte incapatoare si nu sunt scumpe.

Parintzelu parca detine P780 si am avut si eu 2 saptamani acest model. Uiti sa il incarci. :))

E dual SIM si pret foarte bun, nu e urias si e metalic.

E cat "de business" doresti :P Lenovo il promoveaza ca business pe site.

El imi spusese clar ca ii place Z1-ul meu, dar ca este mult prea mare pentru un telefon. Astazi mi-a venit in minte si i-am aratat review la Z1 Compact si a zis clar, asta o sa fie urmatorul meu telefon. M-am gandit ca are aceleasi specificatii, dar este un telefon mai mic, si anume ceea ce cauta el.Apple nu ii place (si sincer nici mie).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use