Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.
       
    • By Dan2018
      Buna ziua,

      As dori sa stiu concret cat % se duce din baterie intr-o ora stand doar pe browsing pagini web..nu facebook, whatup sau altceva doar surfing pe net. La mine pe un samsung j7 2017 se duce 12%(1% odata la 5min pe ora ceea ce mi se pare mult..in conditiile in care este dezactivata locatia..facute toate optimizarile legate de consum si semnalul este full, luminozitate 30%. La voi cat se consuma bateria? Astept pareri concrete sa stiu daca este ceva in neregula cu telefonul deoarece este este nou cam de 2 saptamani ,deci a avut timp sa se formateze bateria. Daca a testat si cineva de la mobilisimo acest telefon poate ma poate ajuta cu o parere ca sa stiu cam cat trebuie sa tina tel asta nou. Va multumesc!
    • By Gabii
      Salut.
      Am ajuns in final la decizia ca un Oneplus 5 e cea mai buna achizitie ( pentru mine cel putin ), in raport pret-performanta. La noi in tara versiunea de 8GB ram/128gb storage costa 2950lei , pe emag/quickmobile si cea de 6gb ram/64gb storage costa 2450lei.
      M-am uitat pe site-ul lor si aparent pot sa cumpar de acolo, unde variant de 8GB ram costa 559 euro, echivalentul a 2560 de lei. De ce e o asa mare diferenta de pret? se poate sa vina doar telefonul fara incarcator gen, sau diferenta de pret sunt doar TVA-ul si taxele adaugate de la noi din tara? La checkout ma lasa sa aleg chestii in plus (huse, casti, etc), dar printre care apare si incarcator cu cablu ( https://oneplus.net/ro/dash-power-bundle ), si nu vad de ce ai mai cumpara un incarcator separat. 
      Daca ma poate cineva lamuri.. as fi recunoscator
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Top telefoane high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017:
      Samsung Galaxy S8 HTC U11 OnePlus 5 Samsung Galaxy S8+ Xiaomi Mi 6 Apple iPhone 7 Plus LG G6 Huawei P10 Sony Xperia XZ Premium Essential Phone
      ------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S7 Meizu Pro 7 Apple iPhone 7 Samsung Galaxy Note Fan Edition Motorola Moto Z2 Force
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Am pornit acum aproximativ o luna un sondaj pentru desemnarea telefonului anului 2016.
       
      Rezultatul complet in premiera, aici, pe forum!
       
      Iata-l:
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use