Clicky

Jump to content

Ce scoruri ati atins in testele benchmark? ex.Quadrant

Feri

Recommended Posts

Asa cum am scris si pe topicul LG,vad ca si cei de la LG au trecut la Snapdragon cu ultimele 2 modele de telefoane.Asa se pare ca doar 4x mai are Tegra......din gama lor de anu' asta.

• 4 weeks later...

Nu e niciun test relevant, dar pe SGS II-ul meu in Quadrant scot 4000, chiar si 4200 si un pic... Deci incep sa nu mai cred in testele astea deloc.. Si vine un quad-core si scoate doar cu 700, 800 peste ma refer la un One X..

Nu este relevant. Cu noul quadrant la care nu mai apare single core... intre 3100 si 3300 cu un SGS II.

Pe un Samsung Galaxy S II versiunea noua quadrant, frecventa 1,2 ghz, adica fara nicio modificare. Imi cer scuze ca am dat postat inca un mesaj dar nu puteam atasa poza la cel de dinainte.

Cu 4.0.3 pe SGS II am scos 3900 fara nicio modificare.. numai ca nu stiu sa fac print scren pe ICS pe SGS II :)). Deci daca pui SGS II la frecventa 1,4 sau 1,5 scoate cat HTC One X, daca nu peste :)).

Eu stiu ca se face tinand apasat butonul On/Off si tasta de volum down

• 4 months later...
  • 3 weeks later...

eu am pus scorurile in prezentarea telefonului http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/880-acer-s500-cloudmobile/page__st__20&do=findComment&comment=12820

terminalul e acer cloudphone s500

• 1 month later...

Dupa ce am instalat 4.1.2 pe telefon am facut si eu niste teste....cu toate ca intre timp telefonul restaura de pe contul de google aplicatiile.

Iata si scorurile din Quadrant si Antutu ;)

Screenshots_2013-01-10-18-55-31.png

Screenshots_2013-01-10-19-05-36.png

Screenshots_2013-01-10-19-06-35.png

Ai simtit vreo crestere a scorurilor fata de versiunea precedenta?

Vedem peste o saptamana ;)

Banuiesc ca are legatura si cate aplicatii ai instalate in momentul cand faci testul. Adica si asta poate influenta scorul.

Mai mult ca sigur ca si aplicatiile instalate isi spun cuvantul.....

Ca sa vezi ce scoruri aveam ieri sau alaltaieri pe telefon(4.1.1) si cu o gramada de aplicatii....

http://forum.mobilis...ile/#entry14563

http://forum.mobilis...ile/#entry14572

Pai tocmai, ca nu peste o saptamana trebuie sa faci diferenta.

Presupun ca atunci cand ai cumparat telefonul, pana sa instalezi aplicatii la greu, ai facut mai intai aceste teste.

Bun. Acum ai pus 4.1.2 si ai facut testele. Fata de cele pe care le-ai facut cand ai cumparat telefonul, rezultatele de azi cum sunt? Mai mici, mai mari?

Te intreb lucrul asta sa vedem daca exista vreo crestere in performanta a lui 4.1.2 fata de 4.1.1.

Asta era ideea.

• 2 weeks later...

Astazi m-a pus necuratu' sa fac iar teste...iata ce scoruri am obtinut...pana si eu am ramas mirat.

Sa fie de vina ca am root la telefon?Mentionez ca in afara de aplicatiile preinstalate de Samsung si Vodafone mai am instalat vreo 70 de aplicatii de pe market.Deci hai sa vedem scorurile......

Hm...ce ziceti?

2013-01-18 20.47.11.png

2013-01-18 20.55.47.png

2013-01-18 20.55.50.png

• 8 months later...