Bordas Marius Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Salut. De ceva timp am observat ca wi-fi-ul telefonului se conectează foarte greu la routerul de acasă. La început am crezut ca e defect routerul pentru ca în setări la telefon îmi apărea ca sunt 3 linii de semnal dar el nu vroia sa se conecteze, afisandu-mi doar "saved". Am încercat sa ma conectez și la alte routere și tot aceasi eroare o primesc. Èšin sa precizez ca se conectează doar dacă semnalul wireless este full. Am sense 6 pe M7. Multumesc de ajutor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Nu am avut problema asta . Si eu am tot one cu sense 6 . I-ai dat factory reset dupa update la sense 6 ? De multe ori dupa update se creeaza niste bug-uri care se rezolva cu un factory reset . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Telefoanele au o setare de genul "nu te conecta (sau evita routerul) daca semnalul este slab". Debifeaz-o si vezi daca te ajuta. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bordas Marius Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 Mulțumesc de răspunsuri. O sa încerc ambele variante și revin cu detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts