Feri Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Băieți, de abia acum am ajuns să citesc forumul. Din păcate de la 6-17 eu lucrez.....iar la lucru nu ai voie cu telefonul..... Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Mai munceste si cineva de pe forum, dar nu in Romania Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Innoxius and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Dacă te pot ajuta, cu cea mai mare placere. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Uite ce riscați să vi se întâmple dacă cumpărați un One Plus One. Amândouă sunt de 64gb. Edited July 24, 2014 by Andrei P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 La cat costa... Se poate si asa, ii dai luminozitatea mai mare si gata. Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny2012 Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Hei salutare. Mai are careva o invitatie. Mersi mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 La cat costa... Se poate si asa, ii dai luminozitatea mai mare si gata. Sent from my iPad using Tapatalk Am uitat să menționez că amândouă sunt la luminozitate maximă. Din păcate e adevărat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 ce avem noi aici ? o noua invitație oneplus one Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ce mai stai? Cumpara-l. E de la concursul Blizzard of invites? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 Ce mai stai? Cumpara-l. E de la concursul Blizzard of invites? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk ieri tocmai mi-am luat telefon ... un G2 si este foarte bun pentru mine, chiar nu am nevoie de un telefon mai bun decat G2 Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avram Ionut Bogdan Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Vreau tare mult sa cumpar telefonu asta si nu pot sa fac rost de o invitatie. Crezi ca ma poti ajuta soare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Mda tocmai ce am ajuns si eu in camera ca sunt plecat în concediu și acum dupa o zi de umblat non stop am zis sa ne odihnim și printre altele am zis sa ma uit si la mail-uri și suuurpriza defapt megaa surpriza, am primit 3 invitați pentru opo dat partea extrem de proasta este ca trebuie sa le folosesc în 24 de ore astfel expria fix numai asta nu facem un în concediu, sa stau sa ma chinui sa mi-l cumpăr....... Au și astia o politica de.... X( deja m-au enervat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Da-i bataie si anunta-ne daca ai reusit sa-l cumperi. Asteptam tutorial P.S. Tutorial de cumparare, evident! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Sebi and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 Mda tocmai ce am ajuns si eu in camera ca sunt plecat în concediu și acum dupa o zi de umblat non stop am zis sa ne odihnim și printre altele am zis sa ma uit si la mail-uri și suuurpriza defapt megaa surpriza, am primit 3 invitați pentru opo dat partea extrem de proasta este ca trebuie sa le folosesc în 24 de ore astfel expria fix numai asta nu facem un în concediu, sa stau sa ma chinui sa mi-l cumpăr....... Au și astia o politica de.... X( deja m-au enervat Iti expira in 24h dupa ce dai claim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 ce avem noi aici ? o noua invitație oneplus one Screenshot_2014-07-25-15-27-47.png am dat invitația unui membru mai vechi de pe forumul oficial oneplusone, aștepta de ceva vreme o invitație Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny2012 Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Hei salutare. Mai are careva o invitatie. Mersi mult. Update 27.07.14 ?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Diaconu Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Are cineva o invitatie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny2012 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Are cineva o invitatie? Salutare. Are cineva o invitatie. In caz ca da rog PM. Mersi mult. PS: Cand te-am rugat nici nu ai raspuns macar, ai dat-o la altcineva cred. Acum tre sa astepti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Va saluut . si as vrea sa incep fix cu ceea ce zicea si sp1tfire , SA DEA FALIMENT OPO, speeer .... asa cum am zis mai sus eu am fost plecat din tara si intre timp am primit acele 3 invitatii daaar care doar 1 dintre ele a mers ca resut imi dadeau eroare cand vroiam sa le dau claim chiar si alta parsoana a incercat sa le dea claim si nu a reusit nu am inteles care a fost faza poate doar asa sa ma amageasca. Iar in legatura cu acea invitatie pe care am reusit sa o iau... am pierdut-o, efectiv nu am putut sta in mijlocul concediului sa ma ocup de comanda mai ales ca se stie ca e o mare batie de cap sa dai comanda de la noi din tara si au trecut cele 24 de ore penibile si adio invitatie . Am cautat acum la ei pe forum/site sa vad daca o pot recupera si am inteles ca nu se poate asa ceva ceea ce mi se pare extrem de penibil, asta ar inseamna sa fiu un no lifer si sa stau non-stop pe forumul lor aar atunci cand prin o invitatie sa o si folosesc , cred ca daca puneau 7 zile termen era foarte ok si foarte de bun simt nu 24 ore .... Sebi, Sp1tfire and Andrei P. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Iti inteleg supararea, dar ce vina are OPO ca tara noastra nu-i atat de populara, ca sa o puna pe lista lor de livrare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Faptul ca nu livreaza in tara noastra n-ar fi cea mai mare problema, sistemul lor de vanzare pe baza de invitatii care dureaza 24 de ore e de cacao. Adauga si faptul ca PayPal nu-ti accepta plata daca livrarea se face in alta tara decat cea in care locuiesti (alt sistem de plata nu accepta OPO). Toate astea te fac sa le urezi un faliment rapid si dureros Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Scootch98 and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Parca sunteti copii... Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Pe Aliexpress de ce nu incercati? Pretul e acelasi ca si cu serviciul de forwarding dar cu mai putina bataie de cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Sunt la inceput ,au comenzi in toata lumea si stoc mic , dar daca continua cu telefoane gen one+(pret mic + specificatii bune) vor ajunge sa-si poata onora comenzile fara probleme . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Nu e acelasi pret, este mult mai scump. Serviciul de forwarding e in jur de 15 euro, iar pretul pe aliexpress sau alte magazine e cu 150 de dolari mai scump pentru varianta de 64 GB. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts