Clicky

Jump to content

Invitație Oneplus One DISPONIBILÄ‚

soare

Recommended Posts

Băieți, de abia acum am ajuns să citesc forumul.

Din păcate de la 6-17 eu lucrez.....iar la lucru nu ai voie cu telefonul.....

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Ce mai stai? Cumpara-l. E de la concursul Blizzard of invites?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ieri tocmai mi-am luat telefon ... un G2 si este foarte bun pentru mine, chiar nu am nevoie de un telefon mai bun decat G2

Mda tocmai ce am ajuns si eu in camera ca sunt plecat în concediu și acum dupa o zi de umblat non stop am zis sa ne odihnim și printre altele am zis sa ma uit si la mail-uri și suuurpriza defapt megaa surpriza, am primit 3 invitați pentru opo dat partea extrem de proasta este ca trebuie sa le folosesc în 24 de ore astfel expria fix numai asta nu facem un în concediu, sa stau sa ma chinui sa mi-l cumpăr....... Au și astia o politica de.... X( deja m-au enervat

Mda tocmai ce am ajuns si eu in camera ca sunt plecat în concediu și acum dupa o zi de umblat non stop am zis sa ne odihnim și printre altele am zis sa ma uit si la mail-uri și suuurpriza defapt megaa surpriza, am primit 3 invitați pentru opo dat partea extrem de proasta este ca trebuie sa le folosesc în 24 de ore astfel expria fix numai asta nu facem un în concediu, sa stau sa ma chinui sa mi-l cumpăr....... Au și astia o politica de.... X( deja m-au enervat

Iti expira in 24h dupa ce dai claim

Va saluut . si as vrea sa incep fix cu ceea ce zicea si sp1tfire , SA DEA FALIMENT OPO, speeer  .... asa cum am zis mai sus eu am fost plecat din tara si intre timp am primit acele 3 invitatii daaar care doar 1 dintre ele a mers ca resut imi dadeau eroare cand vroiam sa le dau claim chiar si alta parsoana a incercat sa le dea claim si nu a reusit nu am inteles care a fost faza poate doar asa sa ma amageasca. Iar in legatura cu acea invitatie pe care am reusit sa o iau... am pierdut-o, efectiv nu am putut sta in mijlocul concediului sa ma ocup de comanda mai ales ca se stie ca e o mare batie de cap sa dai comanda de la noi din tara  si au trecut cele 24 de ore penibile  si adio invitatie . Am cautat acum la ei pe forum/site sa vad daca o pot recupera si am inteles ca nu se poate asa ceva ceea ce mi se pare extrem de penibil, asta ar inseamna sa fiu un no lifer si sa stau non-stop pe forumul lor aar atunci cand prin o invitatie sa o si folosesc , cred ca daca puneau 7 zile termen era foarte ok si foarte de bun simt nu 24 ore ....

Faptul ca nu livreaza in tara noastra n-ar fi cea mai mare problema, sistemul lor de vanzare pe baza de invitatii care dureaza 24 de ore e de cacao. Adauga si faptul ca PayPal nu-ti accepta plata daca livrarea se face in alta tara decat cea in care locuiesti (alt sistem de plata nu accepta OPO). Toate astea te fac sa le urezi un faliment rapid si dureros

Nu e acelasi pret, este mult mai scump. Serviciul de forwarding e in jur de 15 euro, iar pretul pe aliexpress sau alte magazine e cu 150 de dolari mai scump pentru varianta de 64 GB.