Clicky

Jump to content

Invitație Oneplus One DISPONIBILÄ‚

soare

Recommended Posts

Am o invitatie pentru One - 64 GB Sandstone Black 

Mai este valabila 22h din acest moment, as fi comandat eu telefonul dar inca nu sunt pus la punct cu contul de paypal, adica nu il pot valida in cele 22h ramase.

Cine vrea sa comande acest telefon ? Ii ofer contul meu sa dea comanda (dupa sa mi-l primesc inapoi) dar trebuie sa ii ofer cateva detalii :

- comanda poate fi facuta decat in urmatoarele tari : Germania, Italia si nu mai stiu care (deci trebuie sa aveti rude acolo ca sa primeasca coletul)

- plata se face prin paypal, trebuie sa aveti deja un cont confirmat pentru ca nu mai aveti timp in cele 22h sa confirmati un cont de paypal

Ii ofer contul doar cuiva care ofera incredere ca imi voi primi contul inapoi.

post-12578-0-54130500-1405792029_thumb.png

Am mai primit si eu o invitatie, tot One - 64 GB Sandstone Black, valabila inca 1 zi, iar tarile in care se livreaza acest produs sunt: Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States.

Edited by GelullaBarr

Buna seara,

eu am avut o invitatie, la fel valabila doar 24 de ore, insa nu am reusit sa trec de faza cu comanda.

Cand ii puneam adresa de transport in Romania nu se putea trimite.

Dupa i-am pus o adresa din Germania de la fata mea insa cei de la ONEPLUS ONE mi-au spus ca pot pune adresa din germania doar daca am facut inregistrarea si comanda pe site-ul german.

Asa ca nu stiu ce ai facut tu si cum ai facut contul.

Daca vrei sa vorbim suna-ma la 0724282254

Poate reusim impreuna.

Ce raspuns am primit de la ei.

By the way, different shipping address should be consistent with different country website. For example, if shipping address is Taiwan, then you need to place order through oneplus.net/tw. Hope this answer helped:)

Cristian

Edited by neacsucrstn

Puteti folosi un serviciu de mail forwarding din Europa. Va va costa in jur de 50 euro in plus, cu pret de transport cu tot.

Practic veti avea o adresa de UK, de unde vi se va redirectiona contra cost pachetul catre adresa din Romania.

Asta de exempu https://www.forward2me.com/

Salutare. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o invitatie. Adresa mea de Email este: [email protected]

Multumesc mult.

Lasa-mi un cont de facebook ceva sa comunicam mai usor, sa te ajut sa faci livrarea, sper ca ai contul de paypal activat si ai unde sa trimiti coletul, mai am pe cineva care vrea, daca imi raspunde inaintea ta ii dau lui contul

Daca mai are cineva invitatii, puteti sa ma "loviti" si pe mine cu una, dar sa fie valabila pana maine la pranz, sa pot depune bani pe card. Va multumesc anticipat.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Din cate stiu dupa ce expira termenul de folosire a invitației se trimite inapoi la ei, la opo, iar tu o poti cere iar înapoi printr-un mail trimis la nu stiu ce adresa. Si eu sunt un pic tentant sa iau opo pentru a-l face cadou prietenei, dar parca ma retine faptul ca nu voi beneficia de garantie si nu se stie niciodata cand ai nevoie ea iar ca service sa ți-l repare nu cred ca se gaseste...

Și merita sa îl trimiți în excursie pana în China și înapoi? Transportul e foarte costisitor dacă vrei sa ai siguranta ca îl primești dintr-o bucata. Depinde și ce noroc ai, poți sa faci cea mai buna achiziție și sa nu ai nevoie de garantie. Eu zic ca merita încercat la prețul ala.