Clicky

Jump to content

Cat spatiu de stocare in cloud avem?

vladmihail

Recommended Posts

Probabil 100 e standard si 1000 "la oferta". Cand iti faci contul primesti 100 si apoi un script se ocupa de alocarea restului. Si daca toata lumea e pe serverele alea, ia ceva timp pana scriptul ala trece pe la fiecare cont. Ganditi-va ca nici update-urile la Android sau Gmail nu vin la toti in acelasi timp.

Am facut si ei cont si am 1TB. Trebuie instala aplicația pe telefon sau calculator si imediat se face update de la 100 gb la 1TB. Pana in final spatiul oferit este pe viață?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Se luau colegii de tine fiindcă făceai posturi unul după altul când puteai sa dai edit.

Le: am mai făcut un cont și am 200gb. Cred ca sunt deajuns.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Edited by ionutzvip

Ionut, incearca sa instalezi si aplicatia pentru pc, apoi delogheaza-te si logheaza-te din nou. Eu parca asa am facut.

Si Prada, cel putin ciudata exprimarea. Chiar nu m-am vazut pana acum ca as fi vreo petarda. Dar viata te invata sa fii orice.

post-12494-0-21046800-1388947007_thumb.jpg

Probabil 100 e standard si 1000 "la oferta". Cand iti faci contul primesti 100 si apoi un script se ocupa de alocarea restului. Si daca toata lumea e pe serverele alea, ia ceva timp pana scriptul ala trece pe la fiecare cont. Ganditi-va ca nici update-urile la Android sau Gmail nu vin la toti in acelasi timp.

Nu frate stii cum e?Trebuie sa iti faci cont,apoi cu contul facut intri pe cloud.mail.ru si logati-va cu contul de la mail.ru.Apoi dai click pe sigla aia neagra,apoi descarci aplicatia in pc https://mega.co.nz/#!OR1nEIQY!SsoqrkGGUHtwpozISeLhXj-oXJcY8wX4HbrDr1WnmR4 <<<==== copiaza tot linkul ,te loghezi,iti alegi folderul de instalare,folderul de download,dupa care iti iei aplicatia pe telefon de pe Google Play,si ai 1 Tb,la cum am explicat,altora le era lene

Edited by prada2013

Oh, doamne...

Prada, poti sa-ti completezi profilul si cu data de nastere?

Ca face forumul un calcul si sunt curios de rezultaD

Da serios acum,chiar nu mai poti de grija mea,sau te crezi prea superior fiintelor umane,esti vreo divinitate,ce ai frate cu mine?Esti frustrat sau ce ai?Vezi-ti omule de treaba ta,am zis ceva la adresa ta?

Edited by prada2013

Da serios acum,chiar nu mai poti de grija mea,sau te crezi prea superior fiintelor umane,esti vreo divinitate,ce ai frate cu mine?Esti frustrat sau ce ai?Vezi-ti omule de treaba ta,am zis ceva la adresa ta?

Cred ca o sa ai in curand aceasi soarta ca si pe Softpedia.........asta daca nu te calmezi.

Eu nu mai inteleg nimic.

Corectati-ma daca gresesc.

De doua zile incerci sa ne arati pe aici cat de prosti suntem, ca desi le-a mers aproape tuturor celor care au incercat, daca nu-ti merge tie, e clar ca toti suntem prosti.

Iar dupa ce se chinuie colegii cu tine si-ti explica, acum ne inveti tu cum sa facem. 

Mai sa fie!!!

Tu esti zdravan sau am innebunit eu?

Eu am sters postarea mea,te las in lumea ta frate,tu esti Dumnezeu,tu stii tot,esti cel mai bun dintre "toti de aici".Ai o problema,si poate aceea ca iti petreci viata in fata monitorului,nu stiu....parerea mea.La 41 de ani cred si eu ca esti zmeul tuturor de aici

Edited by prada2013