Clicky

Jump to content

Nokia Lumia 930 vs. Nokia Lumia 925 - Comparație mostre foto

Recommended Posts

La prima vedere, pare ca le face mai clar putin 930 si putin culorile mai vii. Desi ziceai ca ai probleme cu focus, nu imi dau seama de ce.

In principiu ar trebui sa fie putin mai buna camera pe 930 si e clar de ce, claritatea mai buna ar fi de la cei 12Mpix in plus fata de 925. Evident, nu MPix dau calitatea, dar ajuta la detalii.

Erwin, mai vreau sa faci si HDR, daca sunt active la ambele optiunile. Vreau sa vad filtrele HDR cum functioneaza. Foarte multi profesionisti recomanda sa folosim HDR 24/7 doar in miscare nu.

Da și nu @Deio. Vezi de exemplu când doarme pisica. Culorile sunt mai bune acolo în cazul lui Lumia 925, iar nivelul de detaliu nu este cu 120% mai bun decât cei 8 megapixeli ai lui 925. Legat de focus, în cazul lui Lumia 930 și a păianjenului, a trebuit să folosesc Nokia Camera pe focus manual ca să pot realiza o fotografie pentru comparație. Shutter speed-ul e scăzut rău, Lumia 925 e mai rapid. Dacă analizezi și imaginea cu muscata roșie, vei observa că și în cazul acelei imagini Lumia 925 e mai bun. Trebuie să recunosc însă că în cazul mașinii de tuns iarba și a furtunului, 930 a fost peste (realizate în umbră). Nu au HDR, doar opțiunea backlight.

Huuuua,feic!

Intr-o poza cu paianjenu',fundalul e albastru iar in alta e verde.atât de feic... Astea sunt mesaje ascunse de iluminați.

Sau o fi o coincidență? Dar voi chiar mai credeti in coincidente? Mai credeti?

Si putin off topic: 930 e clar mai bun ,nu cu mult,ce-i drept,dar totusi...

Pozele au fost facute atunci cu optiunea "backlight" nu?

Acum am vazut si eu pe net ca telefoanele Lumia nu au filtre HDR si Nokia ar fi incercat ceva sa implementeze dar e moarta deocamdata.

Pentru ca nu am telefon cu Windows la indemana acum, e vreo aplicatie pe Store-ul lui M$ cu HDR? Ca acelea de pe Android, ar trebui sa fie. Poate ar fi interesant sa incerci vreo aplicatie Aftermarket.

Oricum ar fi, ambele telefoane fac poze excelente, datorita OIS si lentilelor Zeiss.

Practic, cum spune si englezul "it's a mixed bag", in unele conditii scoti mai bine cu 925, in unele cu 930. Ma gandesc, ca per total, ar trebui ca 930 sa fie mai dorit, poate vor fi si actualizari software si firmware la camera si parca ar merita atunci mai mult. Pixelii in plus contribuie la detalii, asta e clar. Daca nu tai pozele la aceeasi marime si le pui direct de pe aparat, se va vedea diferenta.

In lumina slaba, acum la ora asta, ar fi interesant sa mai vedem :D

M-am jucat si eu azi 2-3 ore cu el, thanks Erwin :wub:

Face poze impecabile fata de orice telefon am pus mana pana acum, cu minusul la HDR, dar asta e. Se misca fluent si e cam grasut :)) dar se simte ca e de calitate. Se cam incalzeste, damn you "fire-dragon" :P Dar si Nexus se incalzeste si Note si toate cu "dragoni".

E un telefon reusit per ansamblu.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Liviu Roşca
      L-am folosit 2-3 luni apoi de atunci stă pe birou și mă încurc de el. Arată 9 din 10, scăpat o dată jos fără husă și are o urmă mică într-un colț dar este pe capacul bateriei, capacul acoperind colțurile.

Telefonul vine cu următoarele accesorii: Husă Rock (49 de lei quickmobile), folie pe display, încărcător, handsfree și cutie.

Telefonul rulează Android, este necodat și root-at de mine + gapps instalate.

Valoarea estimată de mine este undeva la 200-250 de lei.

Schimb cu telefon cu windows (de preferat) ca Nokia 520 dar sunt deschis la oferte cu condiția să arate decent.

Contact aici, PM sau pe facebook (https://www.facebook.com/roscaliviuionut)

Trimit și cu poșta

• By Sp1tfire
      -procesor quad-core 2.3 GHz pe 64-bit
      -Android 5.0 Lollipop
      -pret 249$

Informatia e luata de pe contul de Facebook mobilissimo, niciun link catre ceva articol inca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Nokia Lumia 930

Mobilissimo.ro prezintă Nokia Lumia 930, flagship Windows Phone 8.1 primit în teste de la Marketonline.ro. Acest device vine cu o cameră Pureview de 20 de megapixeli, ecran AMOLED de 5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie ClearBlack și 2 GB RAM, plus 32 GB spațiu de stocare. Terminalul dispune de tehnologie Dolby audio, baterie de 2420 mAh și o cameră frontală de 1.2 MP, iar creierul său e un procesor Snapdragon 800.

Nokia Lumia 930 Prețuri Actualizate:
      MarketOnline.ro eMAG.ro Koyos.ro PCFun.ro Vodafone.ro ClickShop.ro Okazii.ro  
      Nokia Lumia 930 Unboxing

Nokia Lumia 930 Review

Nokia Lumia 930 Galerie Foto

Nokia Lumia 930 Benchmarks

• By NokNok
      Nokia (da, Nokia-Nokia, nu Microsoft) tocmai a anunțat Z Launcher pentru Android. Pe lângă altele, Z Launcher are o funcție numită "Scribble", care îți permite să mâzgălești litere pe ecranul launcher-ului pentru a deschide rapid o aplicație/o pagină web.
      Launcher-ul este în limited pre-beta, este disponibil doar pentru modelele high-end, fără root și poate fi descărcat de aici: https://www.zlauncher.com/. .
      Din punctul meu de vedere, arată foarte bine. Dacă aș avea un telefon cu Android, aș ști ce launcher să folosesc

EDIT: Link pentru download: https://docs.google.com/file/d/0Bx8eEqY0aCewZ05wdzhDMU9Id1k/edit

http://www.theverge.com/2014/6/19/5822336/nokia-team-creates-z-launcher-android
      http://bgr.com/2014/06/19/nokia-z-launcher-download-android/
      http://www.androidcentral.com/nokia-launches-predictive-android-launcher
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Nokia X

Mobilissimo.ro scoate din cutie telefonul Nokia X, primul model Nokia cu Android la bord. El costă 499 lei la Cosmote România și vine cu un display de 4 inch, procesor Snapdragon S4 Play și camera de 3.15 megapixeli. Acest device rulează Android 4.1.2, fără Play Store și include și 4 GB spațiu de stocare, două sloturi SIM și un slot microSD. Avem parte și de 512 MB RAM și o baterie de 1500 mAh.

Nokia X prețuri actualizate

eMAG.ro evoMAG.ro MaketOnline.ro Koyos.ro F64.ro Okazii.ro Altex.ro  

Nokia X Unboxing

Nokia X Review

Nokia X Galerie Foto

Nokia X Benchmarks

• Who's Online (See full list)

• Create New...

Important Information

Terms of Use