DragoÅŸ Rusu Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Salutare! În primul rând aș dori să-mi cer scuze dacă n-am postat unde trebuie. Am și eu nevoie de ajutorul vostru, legat de instalarea unui rom. (tutoriale, sfaturi, etc.. )Este bun Romul ăsta? Îl are / L-a avut cineva? Pot folosi tutorialul acesta pentru a pune DN3 pe telefon? N-am modificat nimic până acum la telefon de aceea întreb..Vă mulțumesc! Edited July 8, 2014 by Dragoș Rusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Nu știu cum o fi la alții dar la mine, după ce am instalat muuuuulte rom_uri, am dorit să mă întorc la stock, însă nu a mai mers ca la început. Stock era 2.3.6 și în 2 ani am trecut și prin ics , jb, prin kk. Dacă merge bine, lasă-l asa cum l-o făcut măsa. Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Am citit ceva pe net legat de revenirea la stock. La G2 dacă flashuiesti ROMUL oficial cu LG flash tool (fișier kdz) se zice că după aceea bateria nu va mai tine la fel de mult. Sent from my G2 powered by Dorimanx V5 kernel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragoÅŸ Rusu Posted July 8, 2014 Author Report Share Posted July 8, 2014 Problema e că telefonul l-am luat de la cineva, a fost rootat și acum la Device status zice Custom.(nu pot face update-uri oficiale). Am si o problemă cu cablul de date, se conectează greu.. de asta vreau să-i pun altul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Rom-ul din primul link e ok, unii il folosesc. Tutorialul e pentru a pune 4.4.2 stock, nu ce vrei tu. Trebuie sa rootezi (daca e deja, treci peste), flashuiesti custom recovery in odin, pui rom-ul pe una din memorii (interna/card), (daca e pus si custom recovery, treci peste), resetezi telefonul in recovery, dai wipe intai, ca sa instalezi pe curat, apoi dai install la rom-ul preferat (il cauti pe memoria unde l-ai pus). Astepti sa termine, se reseteaza si te pui pe setat. PS: Era topic de modding, unde puteai posta si unde gaseai si info despre instalare. Edited July 8, 2014 by steff195 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Acum depinde si ce vrei si tu, si aici ma refer la cat de multe functii noi de la note3 sau s5 vrei sa ai pe telefonul tau. Eu iti recomand 2 rom-uri 1. Android Revolution HD 31.0 care cred ca este cel mai stabil rom dintre toate de pe xda dar care este stock fara nimic în plus adăugat fata de ce a dat samsung oficial pentru note 2 doar ca este foarte bine optimizat si se misca impecabil. 2. DN3 are f multe versiuni pentru toate gusturile, e la ei la fel iti recomand versiunea DN3 RC2 care este cea mai stabila versiune a lor si care include si functii aduse de la note3 si micile modificari ale interfatei si dupa cum ziceam se misca foarte bine cu anumite mici bug-uri aproape insesizabile. Dar in cazul in care vrei cele mai noi functii si ca mai noua interfata adusa de samsung pe s5 poti incerca ultima versiune de la dn3, v5+, daar automat odată cu toate aceste functii ai sa observi o fluiditate scazuta a rom-ului, un lag destul de mare in anumite momente. Tu decizi ce vrei sau mai bine zis cum sa arate telefonul tau dar cred ca mai mult ca sigur odata ce ai intrat in tainele root-ului nu o sa te lasi pana nu încerci tot ce gasesti pe xda ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts