Clicky

Jump to content

Ajutor instalare ROM


Recommended Posts

Salutare!

 

În primul rând aș dori să-mi cer scuze dacă n-am postat unde trebuie.

 

Am și eu nevoie de ajutorul vostru, legat de instalarea unui rom. (tutoriale, sfaturi, etc.. )
Este bun Romul ăsta? Îl are / L-a avut cineva?Pot folosi tutorialul acesta pentru a pune DN3 pe telefon?N-am modificat nimic până acum la telefon de aceea întreb..

Vă mulțumesc!

Edited by Dragoș Rusu
Link to comment
Share on other sites

Nu știu cum o fi la alții dar la mine, după ce am instalat muuuuulte rom_uri, am dorit să mă întorc la stock, însă nu a mai mers ca la început. Stock era 2.3.6 și în 2 ani am trecut și prin ics , jb, prin kk. Dacă merge bine, lasă-l asa cum l-o făcut măsa.

Link to comment
Share on other sites

Rom-ul din primul link e ok, unii il folosesc. :D

Tutorialul e pentru a pune 4.4.2 stock, nu ce vrei tu.

Trebuie sa rootezi (daca e deja, treci peste), flashuiesti custom recovery in odin, pui rom-ul pe una din memorii (interna/card), (daca e pus si custom recovery, treci peste), resetezi telefonul in recovery, dai wipe intai, ca sa instalezi pe curat, apoi dai install la rom-ul preferat (il cauti pe memoria unde l-ai pus). Astepti sa termine, se reseteaza si te pui pe setat. ;)

 

PS: Era topic de modding, unde puteai posta si unde gaseai si info despre instalare.

Edited by steff195
Link to comment
Share on other sites

Acum depinde si ce vrei si tu, si aici ma refer la cat de multe functii noi de la note3 sau s5 vrei sa ai pe telefonul tau. Eu iti recomand 2 rom-uri

1. Android Revolution HD 31.0 care cred ca este cel mai stabil rom dintre toate de pe xda dar care este stock fara nimic în plus adăugat fata de ce a dat samsung oficial pentru note 2 doar ca este foarte bine optimizat si se misca impecabil.

2. DN3 are f multe versiuni pentru toate gusturile, e la ei la fel iti recomand versiunea DN3 RC2 care este cea mai stabila versiune a lor si care include si functii aduse de la note3 si micile modificari ale interfatei si dupa cum ziceam se misca foarte bine cu anumite mici bug-uri aproape insesizabile.

 

Dar in cazul in care vrei cele mai noi functii si ca mai noua interfata adusa de samsung pe s5 poti incerca ultima versiune de la dn3, v5+, daar automat odată cu toate aceste functii ai sa observi o fluiditate scazuta a rom-ului, un lag destul de mare in anumite momente. Tu decizi ce vrei sau mai bine zis cum sa arate telefonul tau dar cred ca mai mult ca sigur odata ce ai intrat in tainele root-ului nu o sa te lasi pana nu încerci tot ce gasesti pe xda :)))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use