Clicky

Jump to content

G730

Recommended Posts

Nu l-am avzut in realitate, dar din ce vad pe GSM Arena, nu arata rau. Intr-adevar, 4Gb de memorie intena pt 2014 este cam putin, dar se rezolva cu un card.Insa devine problematic cand incep aplicatiile sa isi faca update-uri. La S2 Plus m-am uitat si eu indelung timp insa is multe review-uri negative despre el, nu merita. Cum zice si Sebi, un Moto G sau altceva...depinde de buget  :)

Poate te ajuta si acest link:

http://www.androidvipclub.com/android-dual-sim-smartphones-comparing-buy/

sau acesta :)

http://www.phonearena.com/news/The-best-dual-SIM-phones_id32596

Cheers

Interesante link-urile tale. Mai aștept oleacă oricum, sa vad ca poate prind ceva la ofertă. Ca bugetul meu e undeva intre 600 și 800 momentan. Dar dacă mai stau ceva mai pun poate si la pusculita.

Mai stau. Nu iau acum. La moto g nu îmi place ca are ecranul mic. Parcă mi-aș lua un phablet ca să renunț la tabletă și să îi dau soției v1 viper-ul.

Ms oricum Sebi.

Ms oricum Sebi.

Pai asta ziceam și eu. G730 e 700 de lei. Are sacrificat la banii ăștia rezoluția și memoria internă, dar oferă un ecran de 5.5. Și un aspect care mai îmi place e ca are și baterie inlaturabila. Eu zic ca e peste qmax.

Și un aspect care mai îmi place e ca are și baterie ÎNLÄ‚TURABILÄ‚.

Gabi, ce dzeu e cu tine omule? Încearcă sa te culci mai devreme.. Edited by Sebi

În fine. Nu contează. Oricum nu înțeleg de ce tot mai mulți producători renunță la bateriile înlăturabile. De ex HTC. Știu că acum mai toate telefoanele lor au baterii fixe. Un motiv pe care îl dădeau ei e cu design-ul ala de piramidă inversata. Ca asa ar avea mai mult loc în telefon pe componente. Cred ca e vrăjeală asta pana la urmă.

Dacă vrei ceva de la Allied cu ecran mare, au lansat acum p7 seol. Ecran 5.5, procesor hexacore, 1gb ram și ecran HD. Problema e ca am un vineri v1 de la ei și nu as mai merge pe mana lor. De ce? Customizarea lor lasă de dorit. Adică nu e bine optimizat. Tot timpul merg cu ram la 80%. Ceea ce nu îmi convine deloc. Era bine dacă lăsau stoc android sau măcar sa îți dea posibilitatea sa îți alegi tu stoc android sau temele lor.

....

Allview. Scuze. Sa nu fiu și eu acuzat de conjunctivita. La mine e de vina SwiftKey.

Fix invers, bravo ma, s-a uitat prea mult Gabi la tine și ți-a dat și ție conjunctivita?

Best joke România 2014 👏👏👏👏👏