vladtdr Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Se poate se fac in asa fel incat sa imi pot plati doar eu abonamentul? Adica sa nu il poata plati nimeni altcineva in locul meu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Adica, de exemplu, sa-ti ceara CI-ul cand platesti la casierie ? Adica cineva care are de incasat niste bani sa-i refuze ? Trecand peste ciudatenia cerintei, cred ca singura solutie este Direct Debit. La emiterea facturii, banca unde ai contul ti-l debiteaza automat. In consecinta, cine ar vrea sa o plateasca nu mai apuca pentru ca ea este deja platita. Nu stiu cat e timpul intre emitere si debitare. Altfel nu cred ca se poate. Ar trebui ca, in cazul platii numerar sa-ti ceara CI-ul, iar in cazul platii prin banca sa limiteze doar la un cont anume, ceea ce nu cred ca s-a implemetat pana acum. Cum spuneam mai sus, nu cred ca un comerciant de pe fata Pamantului s-a gandit cum sa refuze niste bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Eu vreau invers. Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. samyjuanito, Mihnea, NokNok and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladtdr Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 (edited) ok mersi de info...nici eu nu credeam ca iti refuza cineva banii in ro, dar na am zis sa incerc. Edited July 3, 2014 by vladtdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Vad ca e plictiseala mare prin Arad. Ce sa incerci ? Sa vezi daca e cineva prin zona care n-are ce face ? Deci asta era motivul tau ? Ai zis sa incerci ? Succese in continuare, dar ai grija pe terenul asta. Se inchide rahatul. Kali, Sebi, NokNok and 5 others 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts