Cristi+ Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ce tableta de gaming imi recomandati ?Momentan nu am un buget stabilit , insa in maxim 2 luni doresc sa achizitionez o tableta doar pentru jocuri Aici ma refer la RealRacing3,Asphalt si jocuri care au o grafica mai mult decat decenta , nu pacanele si tetris Ma gandesc la un pret pana in 2.500 ron Fara seria Apple , am o tableta , dar vreau ceva nou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Doar iPad, pentru gaming. Android nu este conceput pentru gaming la rezolutii mari si efectele se vad cel mai bine pe IOS. Plus performanta + autonomia. Vrei sa te joci 7-8 ore sau 3-4? Ti-o spune un posesor de toate platformele Vad ca ai iPad Air la avatar. De ce ai vrea o tableta Android pentru jocuri? Sa iti spuna "this device is incompatible"? Sau sa joci cu framedrop daca iti iei o tableta Samsung Note? Sau sa vezi ca are standby de 2-3 zile doar si autonomie mica? Daca totusi insisti ca vrei si o tableta Android, eu zic sa astepti pana in Septembrie cand vor iesi cu Snapdragon 805 si 810. Acum nu e rentabil sa iti iei nici un fel de tableta, e perioada de vara. Procesoarele de acum sunt din 2013, astea noi iesite acum nu au produse finale. Poate mai bine iti vinzi Air-ul si iei Air 2. Clar vei vedea diferente. Si cauta un iPad cu spatiu cat mai mult. Pe IOS ai jocuri exclusiviste, ai aparitiile cele mai noi, de obicei Android primeste dupa IOS titluri mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi+ Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Da i-l vând , tocmai de aia vreau sa-mi fac o părere , acum am auzit in mobicast22 ca apare iPad air 2 ,insa prețul sti si tu ca va fi piperat la noi in tara .... Nu doresc pe moment sa achiziționez tableta , am precizat in următoarele luni... Multam fain pentru sugestii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Cum ar fi sa ai un Bugatti Veyron si sa cauti o masina de viteza ??? Deni, Sebi, alexcosmin and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Mai bine revii cu o săptămână înainte de achiziție și vorbim atunci, mai apar diferite modele chiar și iPad air 2. Dacă alegi varianta de 16gb wifi nu-i atât de scumpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 iPad are calitatea de a nu-si pierde valoarea in timp, decat foarte putin. Exemplu ai cumparat un Air ieri cu 2000 lei, peste 6-7 luni il dai tot cam cu atat, minus 100-150 lei. Pentru ca se cauta. Mai pui o diferenta si iti iei altul nou. Preferabil cu cat mai multa stocare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Nu va e clar ca postează aiurea peste tot? Mai trebuie și câte unul din asta pe forum din când în când sa mai readucă unele secțiuni la viata. Sebi, n_iulian and Andrei P. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokNok Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Dacă vrei ceva numai pentru jocuri, poate ar trebui să te uiți și la nVidia Shield (probabil că va apărea și un Shield 2 cu Tegra K1), sau dacă vrei neapărat o tabletă Android, așteaptă să apară modele cu procesorul menționat anterior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelandrusca Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Eu as zice sa nu renunti la apple pentru android,o sa vezi apoi diferenta(neajunsurile),tu ai cea mai buna tableta,crezi ca poti sa iei ceva mai bun decat un apple? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarampoiedi Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Si eu tot o tableta de la Apple îți recomand , daca vrei gaming , iar aceste tablete Apple au și baterii foarte bune care rezista mult și țin 7-8 ore la gaming și vizionare de filme HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Serios ? Sebi, Gabii and Andrei P. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Of cred ca ne minte... Sebi and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts