Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Ce tableta de gaming imi recomandati ?
Momentan nu am un buget stabilit , insa in maxim 2 luni doresc sa achizitionez o tableta doar pentru jocuri

Aici ma refer la RealRacing3,Asphalt si jocuri care au o grafica mai mult decat decenta  , nu pacanele si tetris

Ma gandesc la un pret pana in 2.500 ron

Fara seria Apple , am o tableta , dar vreau ceva nou

Doar iPad, pentru gaming. Android nu este conceput pentru gaming la rezolutii mari si efectele se vad cel mai bine pe IOS. Plus performanta + autonomia.

Vrei sa te joci 7-8 ore sau 3-4? Ti-o spune un posesor de toate platformele :D

Vad ca ai iPad Air la avatar. De ce ai vrea o tableta Android pentru jocuri? Sa iti spuna "this device is incompatible"? Sau sa joci cu framedrop daca iti iei o tableta Samsung Note? Sau sa vezi ca are standby de 2-3 zile doar si autonomie mica?

Daca totusi insisti ca vrei si o tableta Android, eu zic sa astepti pana in Septembrie cand vor iesi cu Snapdragon 805 si 810. Acum nu e rentabil sa iti iei nici un fel de tableta, e perioada de vara. Procesoarele de acum sunt din 2013, astea noi iesite acum nu au produse finale.

Poate mai bine iti vinzi Air-ul si iei Air 2. Clar vei vedea diferente. Si cauta un iPad cu spatiu cat mai mult.

Pe IOS ai jocuri exclusiviste, ai aparitiile cele mai noi, de obicei Android primeste dupa IOS titluri mari.

Da i-l vând , tocmai de aia vreau sa-mi fac o părere , acum am auzit in mobicast22 ca apare iPad air 2 ,insa prețul sti si tu ca va fi piperat la noi in tara ....

Nu doresc pe moment sa achiziționez tableta , am precizat in următoarele luni...

Multam fain pentru sugestii

Mai bine revii cu o săptămână înainte de achiziție și vorbim atunci, mai apar diferite modele chiar și iPad air 2. Dacă alegi varianta de 16gb wifi nu-i atât de scumpa.

iPad are calitatea de a nu-si pierde valoarea in timp, decat foarte putin. Exemplu ai cumparat un Air ieri cu 2000 lei, peste 6-7 luni il dai tot cam cu atat, minus 100-150 lei. Pentru ca se cauta.

Mai pui o diferenta si iti iei altul nou. Preferabil cu cat mai multa stocare.

Dacă vrei ceva numai pentru jocuri, poate ar trebui să te uiți și la nVidia Shield (probabil că va apărea și un Shield 2 cu Tegra K1), sau dacă vrei neapărat o tabletă Android, așteaptă să apară modele cu procesorul menționat anterior. 

• 4 weeks later...