Clicky

Jump to content

Problema sau nu ?

Scootch98

Recommended Posts

Salut ! De curand mi-am luat un htc one m7 de la vodafone . Nici nu am stat prea mult cu sense 5.5 ca a venit update-ul sense 6(cu android 4.4.2) . Intrebarea mea este daca e ok sa tina bateria atat de putin . L-am incarcat 100% . M-am uitat la un film folosind mx player timp de o ora jumate , am stat pe web , facebook , soundcloud + 10-15 minute de asphalt 8 , think , geometry dasg . Tin sa mentionez ca luminozitatea a fost la 30-50% . Acum mai am 20% si utilizare 4 ore si 12 minute . Am vazut undeva pe web ca trebuia sa tina 7-8 ore de utilizare yby8e7uh.jpgintensa si in review-ul sau la fel , Alex i-a laudat bateria . Are sau nu o problema la baterie ?

P.S. Cand i-am facut update bateria era incarcata 100% .

Incearca sa formatezi bateria, desi nu stiu daca mai e nevoie in zilele noastre :D. Prietena mea are m8 si se plânge ca nu tine nici la ea bateria nici cat al meu. Uitate la consumatori si vezi ce procese papa cea mai mult din baterie.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Din cate stiu eu, dureaza 2-3 saptamani pana bateria noua intra in regimul normal de functionare, apoi o sa tina mai mult, este posibil si utilizarea excesiva sa fie motivul, fiind un device nou, il folosesti mult la inceput, senzatia de nou.

A , deci e bine . Sper ca ma tine 12 ore daca il las in stand by , fac o poza , ascult muzica cu ecranul inchis . Dar se incalzeste foarte rau cand stau pe youtube sau browser(atinge 43-44 de grade , in general cand e ecranul deschis . Cred ca doar mi se pare , fiind din aluminiu se incalzeste mai repede decat plasticul .

Am avut numai smartphone-uri Samsung, dar la toate probabil si la al tau cum a zis si un coleg, are nevoie de minim 5-6 incarcari si daca poti sa faci si vreo 2 din ele de la 0% pana la 100% (adica sa il folosesti pana moare ) si dupa va ajunge la nivelul optim si atunci vei afla cat tine bateria. Normal conteaza ce faci pe el. Al meu Note 3 tinea cam 5 ore si ceva de ecran si dupa cateva incarcari 100% si nimic modificat in telefon am ajuns acum la 7 ore de ecran. Deci din cand in cand odata pe luna sa ii faci o incarcare - descarcare completa (eu il incarcam mereu pe la 10-20% de cand l am luat )

Din ce am auzit la cineva care lucreaza la service-ul Samsung, nu e bine a fi incarcat noaptea de ce? Pentru ca el dupa 3-4 ore scade 1 procent si dupa iar il incarca si dupa tot asa... iar telefonul are si el vreo 500, acum cele note 1000 de cicluri de incarcare dupa scade capacitatea bateriei. Ideea e ca sa astepti cateva incarcari 5-6 si dupa vezi daca bateria este ok sau nu.

Nu mai vorbiți după ce spun altii..... ;)

Eu Note 2 îl încarc doar peste noapte și acuși după 2 ani bateria este ok. Adică ma tine 2 zile ;)

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

E cu du-te vino încărcarea poate noapte. Cel mai oky e sa îl încarci de la 10-15% pana la 90-100%. Iar odată pe luna îl folosești pana moare și îl încarci full. Personal încerc ca atunci când ajung la 100% sa nu îl mai las în priza mai mult decât e nevoie.

Sa nu îl forjezi când e în priza ca îi rupi bateria 😜

Edited by ionutzvip

Ba sunt. In mod teoreti,c dupa ce bateria este incarcata se opreste alimentarea cu curent ahiar daca nu scoti conectorul. In mod contrar daca nu s-ar fi intamplat asta suprasolicitarea acumulatorului ar fi dus la afectarea bateriei in timp. Eu las Nexus-ul la incarcat peste noapte si deconectez cablul dimineata cand ma trezesc. :) Din ce stiu eu, se mai recomand din cand niste cicluri de incarcare completate / descarcare completa pentru baterii. 

Bateriile actuale nu au nevoie de formatare pentru ca sunt deja formatate din fabrica. Aceasta procedura era necesara pentru bateriile mei vechi, pe nichel - cadmiu. Inca mai exista mitul asta si tare am impresia ca o parte din vina o au si dealerii. 

Edited by nikalai

Depinde de telefon, l-am lăsat și eu pe al meu peste noapte, multe ore că eram obosit și l-am găsit cu 90% la baterie, deci nu a început să se încarce ca nebunul toată noaptea :D

Edited by n_iulian

Si eu tind sa cred ca am probleme cu al meu M7, se descarca foarte foarte rapid, adica am fost uimit sa constat ca mai am 10% baterie dupa 3 ore jumatate, insa la mine este LTE-ul mereu on, 10 conturi email cu sync din 5 in 5 minute si display 100% aproape nonstop...

Supra incalzirea e si la mine, insa doar cand e deschis youtube-ul, aceasta incalzire duce si la acele probleme ale camerei, insa zilele urmatoare o sa il duc in service, cred ca am nimerit un terminal dintr-un lot nu tocmai reusit, are si o mica problema pe ecran... 

• 2 weeks later...

Tot nu mi se pare ok bateria. O fi de la update-ul 4.4.2? Ar trebui sa-l duc in garantie? In timpul asta am si dormit 6-7 ore, timp in care telefonul nu a avut acces la wifi.

post-13157-140492695287_thumb.jpg

Si am stat si pe luminozitate undeva la 20%. Stiam ca one-ul a atins in testele mobilissimo 9 ore de vizionat clipuri hd.

Edited by Scootch98

Nu compara utilizarea cu redarea în loop a unui videoclip. Exista componenta dedicata decorării, care consuma foarte puțin. Dacă ești curios, poți vedea ca procesorul sta mai mereu la 300MHZ când decodează un video FHD. Rezultatul tău e normal pentru M7. Procesorul scaleaza tot timpul când îl folosești în aplicații, de la frecventa minima la input boost și la frecventa maxima. S600 nu e economic.

Sent from my Nexus 5