Clicky

Jump to content

Android versiunea L - Lollipop

Recommended Posts

Acel popup apare cand esti intr-o alta aplicatie si ecranul este deschis. Screenshot-urile cred ca sunt din Hangouts. La mine apare acel popup pe 5.1.

De ce pana la android 4.4.4 dupa ce faci update zice "optimizing app x of 26" si de la 5.0  apara "optimizing app x of 98"?
Ce-s cu atatea aplicatii?

Pai stock, dar ia da tu la toate aplicatiile preinstalate sa vezi cate sunt. La Samsung sunt vreo 225 fara nimic instalat ulterior.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Poate erau numai 26, dar, asa cum a spus si @Sp1tfire, toate trebuie sa fie optimizate pentru ART si e posibil ca Google sa fi bagat aplicatii noi. Te agiti putin degeaba, nu la noi afli raspunsul si nici nu poti face mare lucru. Trebuia sa te uiti la absolut toate aplicatiile din sistem (nu numai la cele descarcate) inainte si dupa update ca sa ai o parere de ansamblu mai buna.

Samsung incepe sa dea drumul la 5.0 calumea.. Deja ieri au primit mai multe tarI 5.0.1, parca si 5.0.2 pe S5..si S4 Black Edition Romania a primit. 

Ieri a primit Note 4 Exynos un update la cel de Polonia si azi a primit si Snapdragon Note 4 un 5.0.1 Unknown (ar fi cu un CSC de Olanda) si cine e pe vine cel de Franta. Cred ca o sa il incerc si eu.. pana apar cel "adevarat" de Olanda PHN 5.0 ca sunt curios cum se misca cu 5.0 Note 4.

Inca un producator de top:

Meizu

made in China pregatit pentru acadele pe modelele lor de serie, mai jos planul de atac :

http://bbs.flyme.cn/thread-195261-1-1.html

Ce sa spun, mai repede ca alti cu mult mai mari, nu dau nume :D

post-12162-0-11394300-1427488030_thumb.png

post-12162-0-82935600-1427488052_thumb.jpg

Edited by reflavius

Din câte văd, colegii vorbesc deja de 5.1 și eu n-am văzut nici măcar 5.0. Și când mă gândesc că mă bucuram că eu am telefon din Coreea și că voi primi printre primii 5-ul...

Trimis de pe Note 4 SM-N910U

OK, care sa mai fie asa ignorat ca N4-le, care clar nu e flagship ( e doar o umila referinta) , deh, o DA, are N3 , G5, dar parca-i impachetat"de indieni....
Asa nu mai amintesc de One plus One care inca nu are ( are pe XDA neoficial CyanogenMod 12.1), Huawei Ascend P7, Asus Zenfone, ZTE Blade, HTC ONE 2014, deh, de parca toata lumea are Nexus 5, 6, Moto X, Moto G, LG G3, Samsung S4,5; sunt telefoane care nici nu vor primi update, multe Lenovo , si alte brand-ri mai autohtone sau obscure nu vor primi vreodata update, nimica nou sub Soare... ...

Edited by Mihai
Small typo