Claudiu Bg Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Aveti idee cum se activeaza acel pop up la apeluri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 @CLaudiu Bg: La care popup te referi? E vorba de ROM-ul stock? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Bg Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 @CLaudiu Bg: La care popup te referi? E vorba de ROM-ul stock? Da, rom stock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Acel popup apare cand esti intr-o alta aplicatie si ecranul este deschis. Screenshot-urile cred ca sunt din Hangouts. La mine apare acel popup pe 5.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Salut băieți. Ce se mai aude de update-ul la lollipop pentru G2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ati încercat sa ii faceți root? Daca da, va rog, sa imi lăsați si mie un link cu o metoda folosita pentru a face root si unroot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 @Andrei Zorzon: pentru discutii despre root si altele, discutia se continua in topicurile dedicate lui G2 (sunt destule) http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/forum/131-forum-lg-g2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ok.. Scuzați-mă, am uitat ca nu e topic dedicat G2 ului.... Puteți sa imi ștergeți postările offtopic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 De ce pana la android 4.4.4 dupa ce faci update zice "optimizing app x of 26" si de la 5.0 apara "optimizing app x of 98"?Ce-s cu atatea aplicatii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 @Andrei Zorzon: nu-i mare bai @Sebi: bag seama ca restul sunt aplicatii sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Iti optimizeaza orice balarie care e preinstalata. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Deci vorbim de stock stock, nici macar o apk n-am instalat la trecerea la 5.0.2 Mi se pare foarte mare diferenta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Pai stock, dar ia da tu la toate aplicatiile preinstalate sa vezi cate sunt. La Samsung sunt vreo 225 fara nimic instalat ulterior. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Pai 96. Da de ce s-au adaugat atat de multe la lollipop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Si inainte erau , dar la Lollipop le actualizeaza pe toate pentru ART. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Erau 26. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Poate erau numai 26, dar, asa cum a spus si @Sp1tfire, toate trebuie sa fie optimizate pentru ART si e posibil ca Google sa fi bagat aplicatii noi. Te agiti putin degeaba, nu la noi afli raspunsul si nici nu poti face mare lucru. Trebuia sa te uiti la absolut toate aplicatiile din sistem (nu numai la cele descarcate) inainte si dupa update ca sa ai o parere de ansamblu mai buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Chiar nu m-am agitat..eram doar mirat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Pai și dacă apare acolo ca optimizează 500 de aplicații, ce? Spațiul de stocare ar fi singurul care ar avea de suferit. Și nu cred ca s-a micșorat. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Samsung incepe sa dea drumul la 5.0 calumea.. Deja ieri au primit mai multe tarI 5.0.1, parca si 5.0.2 pe S5..si S4 Black Edition Romania a primit. Ieri a primit Note 4 Exynos un update la cel de Polonia si azi a primit si Snapdragon Note 4 un 5.0.1 Unknown (ar fi cu un CSC de Olanda) si cine e pe vine cel de Franta. Cred ca o sa il incerc si eu.. pana apar cel "adevarat" de Olanda PHN 5.0 ca sunt curios cum se misca cu 5.0 Note 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Am pus 5.0.1 BOC3 pe Note 4 Snapdragon. Se mișcă impecabil. Nu vreau mă grăbesc,dar zici ca e HTC. Zboară. Sunt curios de baterie, sa vedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) Inca un producator de top: Meizu made in China pregatit pentru acadele pe modelele lor de serie, mai jos planul de atac : http://bbs.flyme.cn/thread-195261-1-1.html Ce sa spun, mai repede ca alti cu mult mai mari, nu dau nume Edited March 27, 2015 by reflavius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Aia marii au cam pus deja Lollipop e flagship-uri, deci nu e mai rapid Meizu Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Din câte văd, colegii vorbesc deja de 5.1 și eu n-am văzut nici măcar 5.0. Și când mă gândesc că mă bucuram că eu am telefon din Coreea și că voi primi printre primii 5-ul... Trimis de pe Note 4 SM-N910U reflavius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 (edited) OK, care sa mai fie asa ignorat ca N4-le, care clar nu e flagship ( e doar o umila referinta) , deh, o DA, are N3 , G5, dar parca-i impachetat"de indieni....Asa nu mai amintesc de One plus One care inca nu are ( are pe XDA neoficial CyanogenMod 12.1), Huawei Ascend P7, Asus Zenfone, ZTE Blade, HTC ONE 2014, deh, de parca toata lumea are Nexus 5, 6, Moto X, Moto G, LG G3, Samsung S4,5; sunt telefoane care nici nu vor primi update, multe Lenovo , si alte brand-ri mai autohtone sau obscure nu vor primi vreodata update, nimica nou sub Soare... ... Edited March 31, 2015 by Mihai Small typo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts