Clicky

Jump to content

Android versiunea L - Lollipop

Recommended Posts

@Mihai, mi-a plăcut jocul de cuvinte. :))

Eu am încercat toate versiunile și pt modul meu de utilizare zic ca 4.3 e perf. E ok și 5.0 da no.. Are niște bug-uri tare enervante.

Spre exemplu delay-ul de la butoanele virtuale. Voi nu aveți problema asta?

@Sebi: e efectul care apare cand apesi pe oricare element din interfata, pe butoanele virtuale. Nu gasesc un video in care efectul sa se vada bine. E ca o ceata. Am atasat niste screenshot-uri.

f12371b7411776a2306e1e9fe3ae26c7.jpg

9dfa1a6e35acdf0814b9516fb9999786.jpg

Pe KitKat nu imi aduc aminte sa o fi vazut, Poate ca disparea mai rapid. Eu vorbesc de Android-ul stock de pe Nexus-uri. Stiu ca interfata LG are acel efect. O sa ma invat cu asta, vreau animatiile.

L-am pus si pe Nexus 4. Se misca perfect. Acum astept Franco Kernel si pentru el. Nu mi-a placut in primul rand pentru ca launcher-ul implicit era cel de pe Android 4.2, cu barele de stare si navgatie negre. Noroc cu Google Now Launcher. Apoi nu mi-a placut ca a trebuit sa actualizez o groaza de aplicatii. Credeam si eu ca LRX21T include ultimele versiuni. Pe Nexus 5 aceeasi poveste. Ma gandesc asa cum am primit eu Lollipop pe Nexus 4, un telefon vechi de doi ani, inaintea lui Note 4 sau S5.

E tare, e nou, e diferit in unele aspecte, ce mai, imi place... Dar nu stiu daca pot sa-mi dau cu parerea cum e in comparatie cu TouchWiz, caci eu nu stau pe TouchWiz de obicei. Il am la inghetat (folosesc Nova, ceea ce am instalat si acum, e prea slab launcher-ul default) si oricum, eu cam scot destule din rom-uri ca raman aproape AOSP. :))

In alta ordine de idei, am mai spus-o dupa ce testasem si (multe) alte versiuni anterioare AOSP si o spun si la 5.0, imi lipsesc chestii precum camera, sunetul mai bun, bateria de asemenea, etc de pe rom-urile Samsung.

Una peste alta, cum remarca un coleg, nu merge Xposed-ul. Si alta chestie, nu am optiunea de a trece pe ART in developers. Chiar vroiam sa vad cum e pe 5.0. Am si niste reboot-uri ciudate, unele chestii nu merg, se mai blocheaza, e totusi un "early port", de aceea.

Edited by steff195

@neoloi: fa un factory reset; eu am mers de la zero pe Nexus 5. Nu poti compara ROM-ul curat cu unul care are ramasite dintr-o versiune mai veche. Spun si eu...

E tare, e nou, e diferit in unele aspecte, ce mai, imi place... Dar nu stiu daca pot sa-mi dau cu parerea cum e in comparatie cu TouchWiz, caci eu nu stau pe TouchWiz de obicei. Il am la inghetat (folosesc Nova, ceea ce am instalat si acum, e prea slab launcher-ul default) si oricum, eu cam scot destule din rom-uri ca raman aproape AOSP. :))

In alta ordine de idei, am mai spus-o dupa ce testasem si (multe) alte versiuni anterioare AOSP si o spun si la 5.0, imi lipsesc chestii precum camera, sunetul mai bun, bateria de asemenea, etc de pe rom-urile Samsung.

Una peste alta, cum remarca un coleg, nu merge Xposed-ul. Si alta chestie, nu am optiunea de a trece pe ART in developers. Chiar vroiam sa vad cum e pe 5.0. Am si niste reboot-uri ciudate, unele chestii nu merg, se mai blocheaza, e totusi un "early port", de aceea.

Pe Lollipop folosesti ART exclusiv, de-asta nu mai ai optiunea de a schimba masina virtuala ;)