Clicky

Jump to content

Android versiunea L - Lollipop

Recommended Posts

Pai și versiunile v19 și v20 de unde dreq au apărut. Fișiere kdz.

Te-ai uitat pe xda, aria G3? Au apărut deja custom rom bazat pe versiunile stock lollipop.

Sent from my LG G3

Am stat aseara sa instalez si aplicatiile. Se misca fantastic de bine, insa kernel-ul nu e la inaltime, bateria se duce la fel de repede ca pe KitKat cu kernel-ul stock. Are si optiunea de "Adaptive Brightness", insa functioneaza ca o luminozitate automata pe Nexus 5. Am dat si de prima problema: nu se conecteaza la WiFi-ul de la munca, e cu MSCHAPV2 la faza 2 de autentificare. Pur si simplu nu se conecteaza. O sa mai stau cu totul stock pana cand imi fac o idee si developerii (Franco si flar2) fac un kernel care e compatbil cu Lollipop oficial.

L-am scris cu urmasul lui Nexus Toolkit, tot de la MSkip (cu Unified Android Toolkit). Nu a recunoscut ultima versiune (nu avea nici 4.4.4 la server), dar se rezolva cu optiunea in care alegi tu ce imagine de fabrica sa scrii (o copii in directorul Nexus5 din directorul unde se pun imaginile de fabrica). Asa poti chiar sa pastrezi /data, daca vrei. Eu nu am pastrat nimic, am salvat setarile offline la aplicatiile care au permis asta, pe restul le-am reinstalat manual. Am backup complet la 4.4.4, undeva pe un card.

Scoateti Adaptive Brightness, nu ajuta decat pe Nexus 6. Setati luminozitatea manual, eu asa fac, am vreo 3 praguri (la Nexus 5): 15%, 30%, 100% si auto.

@Sebi: te-am mai auzit spunand ca 4.3 e mai bun ca 4.4. Nu te cred, pentru ca felul cum evaluezi tu durata de viata a bateriei este foarte personala. Ramai cu 4.2.2, am auzit ca e mai bun ca 4.3. Daca vrei ceva cu adevarat fain, pune 4.1.2, e mai bun ca 4.2.2.