Clicky

Jump to content

Cum e vremea?

Andrei P.

Recommended Posts

La mine e super , e insorit , frumos , oamenii fac gratar in fata blocului , in centru sunt flori. Acum poti sa stai in parc , bancile sunt mai caldute , nu-ti mai ingheata fundul pe ele.

Rockerii stau pe scarile Palatului culturii iar , beau bere , se imbata si vomita , dupa iar beau bere.

Vezi divortati prin parc cu un buchet de flori in mana asteptandu-si noua

prietena(probabil si ea divortata).

Am vazut tineri care se intalesc in parc , au mutat bancile ca sa fie mai aproape unul de celalalt , ca sa prinda hotspot mai bine.

Azi au deschis si terasele in aer liber...

Autobuzele nu prea s-au schimbat , pensionari/pensionare peste tot care iti pandesc locul pana-l prind..asta daca sunt civilizati..majoritatea te ridica direct de pe scaun , de parca n-ar avea locuri pentru batrani(speciale)!

Zile perfecte pentru intalniri , au scazut tarifele la hoteluri...pentru ca na , de sarbatori "toate drumurile duc acasa" , nimeni nu mai sta la hotel acum. Am stat azi in parc si am vazut 3, una dupa alta, fetite care intrau la hotel , dupa o ora au iesit..tot una dupa alta , dar erau mai mult dezbracate , probabil tot de la caldura insuportabila de afara.

In zecile de magazine chinezesti sunt reduceri la pantaloni scurti, slapi, camasi cu maneca scurta , tricouri ..eu zic sa nu mai asteptam iarna , presimt ca vine vara!

Cam atat de cald este la Ploiesti. V-am descris experienta mea. Cat-odata , cifrele nu sunt de ajuns pentru a transmite "vremea".

P.S. Nu , nu ma antrenez la scris articole TNR.

Sent from my LG G3-D693N

• 2 months later...