Clicky

Jump to content

Probleme cu framerate-ul la HTC One X

Stefan P.

Recommended Posts

De curand m-am uitat si eu la detaliile catorva filme facute cu telefonul din dotare. Ce am observat: ziua One X-ul filmeaza cu doar 23fps, iar noaptea scade la 19fps. Mentionez faptul ca filmele sunt facute la 720p. Nu inteleg din ce cauza filmeaza cu asa mic framerate. In specificatii scrie ca filmeaza cu 30fps...

Al meu(Optimus 2x) la rezolutia de 1080p filmeaza cu 23-24fps,iar la rezolutia de 720p filmeaza cu 30fps.Mai demult am avut un Camera Mod de pe xda care dupa instalare,filma cu 30fps la 1080p.

@Razvann

Daca ai VLC Player poti vedea acel fps,vezi pozele de mai jos.

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Mersi chiar sunt curios cu cat filmeaza S II-ul. Stiu ca noaptea nu filmeaza cu mai mult de 24, dar sunt curios ziua. Deci de HTC One X... astea sunt cifrele date si de acel site 23 24 maxim pe zi.. desi e ciudat ca in specificatii apare 30, puteau sa puna intre atat si atat..

Am revenit cu rezultatul: o filmare facuta ziua 29,777 asta cu 720p, si in casa cu 1080p, 27fps.

Multumesc inca odata ca sincer cautam de mult chestia asta si nu stiam.

Edited by Razvann

Nu cred ca ai cum. Doar printr-un update, tin minte ca la Nokia N8 parca s-a facut ceva asemanator, daca nu ma insel. Mai facut curios :D, as vrea sa stiu daca si pe HTC-ul tau se vede acea pata roz :)), deja "mediatizata". Asta in interior cu lumina mai putina sau pe alb, perete sau foaie, dar miscand telefonul mai aproape de foaie mai departe si tot asa.