Clicky

Jump to content

Recommended Posts

       Salut,

 

       Am și eu o problemă cu S3-ul meu. S-a închis, și nu mai pot să-l deschid. S-a întâmplat peste noapte. Era încărcat 100%, am potrivit alarma pentru azi, iar apoi... de dimineață era mort. Fiind clar că este o problemă de soft, și că necesită o recuperare fizică, am și eu o întrebare: în situația de față, îmi mai pot recupera contactele și datele de pe telefon (mesaje, poze etc.)?  

Link to post
Share on other sites

În primul rând  :welcome:.

În al doilea rând mai ai garanție la el? 

În al treilea rând ce versiune este 16, 32, 64 GB?

După felul cum se manifestă cred că e SDS (sudden death). E o problemă cu memoria internă ce a afectat versiunile de 16 GB a telefoanelor Galaxy S2, Galaxy S3, Note 2. Se rezolvă prin înlocuirea plăcii de bază în garanție. Cu această problemă s-a confruntat colegul nostru @mesersmith la Note 2. Aici ai topicul dacă vrei să citești: http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/1175-cred-ca-s-a-predat-de-tot-telefonul/

Aici ai descrierea de pe XDA pentru telefonul tău: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/ultimate-gs3-sudden-death-thread-t1993044

Link to post
Share on other sites

1. Multumesc frumos!  :D

2. Da, mai are garantie inca 14 luni.

3. Este Galaxy S3 16 Gb.

   Din ce am citit, am vazut ca in problemele expuse de cei doi este vorba despre telefoane descarcate care n-au mai pornit. Al meu avea baterie full. Crezi ca e vreo diferenta, sau despre SDS ar putea fi vorba? Si daca se pune problema sa inlocuiesc placa de baza, voi pierde contactele/datele?

Link to post
Share on other sites

Sds se manifesta indiferent de starea acumulatorului. E bine ca ai garanție, mergi cu el la Samsung.

 

De curiozitate, in recovery ai incercat sa intri (home button + power button + volume up)?

 

Sent from my Android device

Edited by axl666
Link to post
Share on other sites

Ai încercat să intri în recovery mode cu combinația de butoane volum up+home button+power apăsate în ordinea aceasta până ajungi să le ții simultan? Ar putea fi și un bootloop (nu se mai încarcă sistemul de operare). Asta o poți afla dacă intră în recovery. Dacă nu, e SDS. În privința datelor, trebuie mai întâi să știi sigur ce problemă are; poate doar are un bootloop.

Link to post
Share on other sites

Aici e mai complicat. Eu locuiesc in Pitești, dar momentan sunt în Toulouse, în Franța, pana la mijlocul lunii iulie. O să trec, oricum, pe la service, când ajung în țară. Am fost inspirat să car după mine un telefon de rezervă. În consecință, mi-am mutat cartela pe un "smartphone" Sony Ericsson T280i.  :P  Așa că, timp de o lună, o să trăiesc vintage din punctul ăsta de vedere.  :D

Link to post
Share on other sites

Zici ca ai masurat bateria cu un voltmetru. Ce tensiune era la borne? E posibil ca acumulatorul sa fie overcharged, se intampla daca nu folosesti adaptorul original si uneori daca il lasi foarte mult la incarcat. Adica il lasi mai mult de o ora dupa 100% incarcare.

Bateria sta in supraincarcare si nu poate fi folosita, riscul e sa se umfle si sa ia foc. La S4 au fost raportate cazuri la loturi primare. Bateria s-a inlocuit dar cauza era adaptorul de 220v/5v

SDS e putin probabil, mai ales daca ai Android 4.1.2 sau mai sus. Desi nu elimin posibilitatea unui SDS, daca ai firmware mai sus de ce am zis, atunci e imposibil sa fie asta pentru ca Samsung a rezolvat problema.

 

Scoti bateria, lasi vreo zi minim bateria scoasa, o montezi la loc apoi, porneste normal telefonul si daca nici asa nu afiseaza nimic, inseamna ca a decedat. SDS sau nu.

Link to post
Share on other sites

Incarcata si fara sarcina trebuie sa aibe 4.2v cu un voltmetru digital precis. Ai incercat bateria simplu, fara sa fie conectata, nu?

Celulele nu au niciodata tensiunea care e marcata pe eticheta. Un acumulator descarcat are de la 3v sau 3,ceva pana la 4.2v 100% incarcat. Uneori merge si la 4.3V dar nu e indicat.

 

Cel mai probabil bateria ta are o problema.

Link to post
Share on other sites

Esti un lifesaver.  :D Da, bateria a fost incercată liberă. O să refac mâine măsurătorile și o să incerc să găsesc un alt S3, să iau bateria de la el și să o testez pe al meu. Dacă asta ar fi problema, aș fi salvat. Mersi mult!  

Edited by Iulian90
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use