Clicky

Jump to content

Probleme cu produse Allview trimise in service

Recommended Posts

Eu din păcate nu sunt de acord. Am avut și eu treaba cu ESD și pot spune că sunt profi. Acum că nu au pe stoc un display, au și nu dreptate...dar atâta timp cât nu este vorba de garanție.....acolo au niște obligații.

Eu atât spun, ai răbdare că vor rezolva problema. Sunt printre dacă nu chiar cei mai profi ;)

Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge

Cam greu de crezut ca ditamai ESD-ROM stau intr-un singur display. In primul rand e vorba de DisplayAssy, adica tot ansamblul, nimeni nu se pune sa schimbe doar sticla, e vorba de max 1 ora de lucru, din experienta vorbesc.

ESD-ROM sunt service autorizat Samsung Romania si sunt un service mare. Conform procedurilor de service, sunt obligati sa aibe stoc piese, mai ales ca au reclama mare peste tot.

Mai e Adial Service in Targu-Mures si cred ca inca unul, nu imi vine in minte acum.

Sunt un service bun, dar nu perfect. De altfel, nu exista perfect

• 1 month later...

Am achizitionat acum un an de Black Friday un Allview X2 Xtreme cumparat de la Media Galaxy. Mare greseala. La nici un an bateria s-a dus. Initial am vrut sa las telefonul la media galaxy la service. Tipul de la garantie de la Media Galaxy Orhideea l-a primit specificand ca nu poate verifica integritatea display-ului telefonul fiind inchis ne mai putand si ne mai vrand sa il incarc in momentul in care am vazut ca e bateria e umflata tocmai ca sa nu provoc vreo defectiune. Am luat telefonul inapoi cum acela se incapatana sa scrie ca ecranul e in regula, ba chiar avea si folia originala cu care a venit cand l-am cumparat si la indrumarea acelui tip am dus telefonul direct la service-ul ESD ROM pentru ca astfel scuteam si Media Galaxy de plata curierului si stateam si mai putin fara telefon. Am lasat ieri telefonul la ESD ROM Decebal unul dintre cele 3 service-uri autorizate Allview pentru problema cu bateria umflata. Tin sa mentionez ca alta problema nu aveam cu acest telefon. Reactia domnului de la service a fost sa "verifice" daca se incarca bateria dupa ce in prealabil i-am spus ca aceasta este singura problema a telefonului prin introducerea unui cablu micro usb si smucind de cablu incercand sa dezlipeasca mufa micro usb de pe placa de baza. Precum banuiesc ca stiti garantia nu acopera mufa de incarcare. In momentul in care am tipat la el s-a potolit. S-a legat si de cele cateva zgarieturi de pe rama telefonului si de pe spatele lui care s-au format tinand telefonul in husa cu s view speciala pentru acest model care nu protejeaza muchiile laterale decat ecranul si de pe cele cateva zgarieturi superficiale de pe folia de protectie. M-a intrebat cum mi-am dat seama ca bateria e umflata. I-am spus sa se uite la ea ca se observa acest lucru. Bateria se afla sub un capac de platic prins cu niste suruburi, bateria umflandu-se s-au ridicat si suruburile. A incercat apoi sa ma abureasca spunand ca a umblat cineva la telefon pentru ca e un surub slabit cu toate ca se putea observa clar ca suruburile erau noi, neatinse fara nici o zgarietura pe ele. M-am luat iar de el moment in care nemultumit fiind a tacut din gura. Ieri seara am observat ca pe fisa de reparatie a scris si gresit modelul telefonului. In loc de Allview X2 Xtreme a scris Allview X3 Xtreme, iar acest model nici macar nu a aparut inca pe piata. Macar cele doua IMEI-uri au fost scrise corect. Urmeaza sa fiu anuntata cand sa merg sa imi ridic telefonul. Sper ca il voi lua in stare excelenta asa cum l-am predat si cu bateria inlocuita nu cu garantia anulata si cu alte defectiuni inventate de ESD ROM Decebal. Evitati telefoanele cu baterie incapsulata, service-ul ESD ROM si telefoanele Allview. Nu ca nu ar fi telefoane bune, dar service-ul e execrabil. O sa revin cu un comentariu la primirea telefonului. In caz de ceva o sa va rog sa ma indrumati cum pot sa procedez pentru obtinerea unei negatii pentru a imi recupera banii.

• 2 months later...

Salut

De cand am avut probleme cu aceste produse, cativa anisori mai devreme, am pus urmatoarea semnatura la e-mail: "NO ALLVIEW !!!

http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/3429-probleme-cu-produse-allview-trimise-in-service/".
Niciodata nu am mai cumparat aceste produse si nici cunoscuti de-ai mei. In mare parte si datorita acestei semnaturi.
Va recomand sa face-ti antireclama produselor de calitate PROASTA precum si a serviciilor de calitate PROASTA. Sa stie tot romanul, sa nu mai ia teapa.
Mult succes in continuare!

• 5 months later...

Am dus si eu un Impera I la garantie.

Si a avut un final fericit, chiar extraordinar!

Telefonul avea probleme la difuzorul din fata, nu se mai auzea deloc.

Initial chiar mi-a fost frica sa-l trimit la garantie din cauza părerilor negative despre service-ul lor. A stat cam 3 luni cu difuzorul mort. Intre timp mufa micro usb a început sa facă probleme uneori. Initial nici n-am vrut sa le zic de problema asta de frica sa nu-mi anuleze garantia dar totusi le-am zis!

Trimis telefonul la service, a stat 10 zile. Am primit mesaj ca a fost reparat si ca va fi livrat la Altex ziua următoare. M-am dus ziua următoare la altex sa vad minunea. Telefonul a fost reparat, si a fost reparat chiar foarte bine! Difuzorul functiona perfect. Verific si mufa microusb, ca noua, 100% a fost schimbata, incarca perfect! In plus a fost schimbat si difuzorul din spate si microfonul care nu aveau probleme. Plus o actualizare soft.

Singura greseala pe care au facut-o a fost ca mi-au crăpat putin capacul din spate. Dar nu-i problema!

Reparatia a fost făcută de Diangi Grup si a durat 10 zile.

Se pare ca au rezolvat problemele cu garantia, bravo lor!

• 9 months later...

A mai încercat cineva niște căști fără fir (exmplu)?

Eu am un X3 și am încercat cu 2 tipuri de căști fără fir. Ori se auzea un zgomot foarte scurt la început după care nu se mai auzea nimic, ori periodic scotea un sunet la fel de scurt.

Nu știu dacă e o problemă la telefonul meu sau la toate telefoanele Allview.