Clicky

Jump to content

Probleme cu produse Allview trimise in service

Recommended Posts

Am si eu o problema cu un Allview X2 Soul pe care il detin de aproape un an. A fost de 2-3 ori in service cu probleme la baterie si de fiecare data mi-a fost returnat adus la setarile din fabrica. Prima oara am zis "treaca de la mine", mi-a facut iar figuri la baterie, iar l-am trimis, iar intors cu mentiunea "adus la setarile din fabrica" si acum 1-2 saptamani intr-o dimineata am gasit telefonul cu partea din spate desprinsa de ecran, cred ca s-a umflat bateria si a impins carcasa din spate. L-am trimis in service si se da vina pe mine ca eu l-am fortat si l-am indoit. Domne, daca il indoiam eu se spargea ecranul sau spatele din sticla sau din ce e facut...e o nesimtire de neimaginat sa dai vina pe client cand acesta il trimite de 2 ori in service cu probleme de baterie si a 3-a oara la fel. E cam logic ca problema pleaca din interiorul telefonului si spatele s-a desprins de ecran, daca il fortam eu sau ma asezam pe el pocnea si ecranul. Chestia asta am patit-o si la o tableta Allview careia la fel i s-a desprins spatele de ecran...stand in dulap :mellow: . Acum, Allview nu vrea nici in ruptul capului sa il repare tinand cont ca e in garantie, ci numai contra-cost cu suma de 360 de lei. M-am lamurit si cu firma Allview...

Cu tot respectul pt Allview, vă recomand să cumpărați altceva....

Eu de obicei când vreau să cumpăr ceva mă documentez.....

Iar dacă cumpăr Samsung, LG mă asigur că vine pe cale oficială, tocmai să beneficiez de service, iar pt aceste 2 mărci este un service renumit în București, nu dau nume ca să nu fac reclamă......

Ultimele 2 telefoane au fost cumpărate din Germania, dar mă bucur de garanția internațională.

Sent from my Samsung Galaxy S7

Cu mufa de la incarcator :D

Eu cred ca a facut o tiroliana cu cablul usb in timp ce era conectat si telefonul. :))))

Am avut 3 tablete (folosite de nepoti) de la celebra firma si toate 3 au avut probleme cu bateria. Dupa 2 saptamani -1 luna se descarcau din senin fara utilizare. Acelasi verdict la service, utilizare necorespunzatoare. Am trecut pe LG si brusc, tabletele sunt folosite corespunzator.

Allview - firma de 2 bani. Calitatea produselor dar si suportul service sunt de toata jena.

I may not always be right, but I am never wrong.

Salutare tuturor,

Luand in considerare situatia intampinata de "Annakonda" si informatiile primite din partea unitatii service, dorim sa va relatam ca situatia pe care aceasta a intampinat-o nu este una general valabila pentru produsele noastre si nu reprezinta un viciu de fabricatie al modelului pe care il are in posesie, asa cum presupuneti.

Nu ti-a crapat obrazul de rusine cand ai scris asta? Atat tupeu nu am vazut de mult. Stie toata lumea care e calitatea produselor voastre si ne prostesti in fata ca nu stim sa incarcam mizeriile voastre de telefoane si tablete. Sa-ti fie rusine.

Sent from my LG G3-D855

Guest Deio

Usurel. Certati persoana gresita. Reprezentantul respectiv este doar un PR, sau o persoana de legatura cu forumul nostru, fara a avea putere de decizie, prezinta mai departe problemele voastre si asteapta raspuns de la superiori.

Daca service-ul nu rezolva problema, recomandarea mea este sa va luati un avocat si sa apelati la ANPC, nu doar sa faceti reclamatie simpla, un avocat stie cum sa puna problema.

Recomand domnisoarei/doamnei Annakonda sa urmeze pasii legali, cu un avocat bun si sa rezolve pe cale judiciara. ANPC nu e suficient.

Va trebui sa isi caute dreptatea in instanta, insa atentie: au avocati specializati pe astfel de probleme, asa ca sa se astepte la o batalie serioasa.

Se pot face expertize, insa costa mult :( Dar si daca se descopera viciu cum banuim toti, firma ar avea de suferit serios, pentru ca eu as face si public asta, m-as duce si la o televiziune, iar cum sacalii abia asteapta...

Eu nu am avut niciodată probleme cu produse Allview.

Repet! Niciodată.

Ah... Dar ce sunt alea?

Un fel de Utok? Ah... Îmi amintesc am avut un Utok. 3 zile. Din care 2 în mașina de curier...

Una la dus și una la întors.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Usurel. Certati persoana gresita. Reprezentantul respectiv este doar un PR, sau o persoana de legatura cu forumul nostru, fara a avea putere de decizie, prezinta mai departe problemele voastre si asteapta raspuns de la superiori.

Macar daca avea bunul simt sa ne spuna doar ca ii pare rau pentru situatia colegului si atat. Nu era nevoie sa ne explice el cum produsele lor sunt de cea mai buna calitate si noi suntem niste neanderthali care nu stim sa bagam mufa incarcatorului in pozitia corecta. Inca o data, sa-i fie rusine. Sper ca are bunul simt sa nu raspunda la comentariile mele in afara de a-si cere scuze pentru afirmatiile facute, desi n-am pretentii sa o faca.

Sent from my LG G3-D855

Macar daca avea bunul simt sa ne spuna doar ca ii pare rau pentru situatia colegului si atat. Nu era nevoie sa ne explice el cum produsele lor sunt de cea mai buna calitate si noi suntem niste neanderthali care nu stim sa bagam mufa incarcatorului in pozitia corecta. Inca o data, sa-i fie rusine. Sper ca are bunul simt sa nu raspunda la comentariile mele in afara de a-si cere scuze pentru afirmatiile facute, desi n-am pretentii sa o faca.

Sent from my LG G3-D855

Salut,

Chiar daca ai specificat ca nu ai pretentia sa o facem, dorim sa ne exprimam parerea de rau si pentru faptul ca mesajul transmis de catre noi a fost catalogat ca si o jignire, fata de tine si fata de o parte din utilizatorii activi ai acestui forum.

Intentia noastra nu a fost aceasta, sub nici o forma.

Va multumim pentru intelegere!

• 3 weeks later...
Salut.

In luna ianuarie 2016 am cumparat un telefon mobil Allview X2 Soul Style Plus, din reteaua RCS & RDS, impreuna cu un abonament de telefonie mobila de la ei.

Am trimis de trei ori acest telefon in service-ul Diangi, dar de fiecare data nu au reusit sa rezolve problema cu semnalul wireless foarte slab al telefonului. Ultima data cand l-am trimis, am atasat si o cerere pentru fisa de negatie, pe care au refuzat-o. Mi-au trimis din nou telefonul, cu aceeasi problema. Am vorbit cu ei la telefon, au zis ca nu se confirma problema relatata de mine (nici nu ma mir, daca l-au testat la maxim 2 metri de un router super profesional). Se vede in pozele atasate cate retele prinde un amarat de Huawei si cate prinde Allview X2 Soul Style Plus.

Pentru acest telefon, care a stat in total 36 de zile in service, platesc rate lunare. In plus, am abonamentele de voce pe care le platesc lunar si pe care nu le pot folosi din cauza problemelor pe care le are telefonul.

Tinand cont de cele mentionate mai sus, am depus intre timp si o reclamatie celor de la ANPC, in vederea solutionarii inconvenientelor cauzate de nerezolvarea problemelor cu acest telefon mobil.

post-16022-0-93060200-1466684380_thumb.jpg

post-16022-0-99857800-1466684391_thumb.jpg

post-16022-0-67680600-1466684403_thumb.jpg

Oooo.... Nu poți sa compari un Huawei cu un Allview, fie ca e vorba de un Huawei vechi și un Allview nou. Huawei este una dintre cele mai mari companii din retelistica, deci ci semnalul stau sigur bine.

Îmi pare rău pentru situația ta, nu mai cumpăra Allview, deja au preturi prea mari pentru ce oferă... Huawei, Asus și flagship-urile de acum 1-2 ani sunt mult mai potrivite.

Sunt foarte curios ce îți va răspunde reprezentantul Allview de pe acest forum.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Oooo.... Nu poți sa compari un Huawei cu un Allview, fie ca e vorba de un Huawei vechi și un Allview nou. Huawei este una dintre cele mai mari companii din retelistica, deci ci semnalul stau sigur bine.

Îmi pare rău pentru situația ta, nu mai cumpăra Allview, deja au preturi prea mari pentru ce oferă... Huawei, Asus și flagship-urile de acum 1-2 ani sunt mult mai potrivite.

Sunt foarte curios ce îți va răspunde reprezentantul Allview de pe acest forum.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Prietena mea are un X2 Soul Mini, de un an jumate. Nu a avut nici o problema cu el. Si la ala, semnalul wireless si viteaza de download/upload sunt similare cu cele de pe Huawei. Oricum, pentru modelul X2 Soul Style Plus se pare ca e generala problema semnalului Wi-Fi. Ce e mai deranjant pentru mine, e canu pot folosi abonamentele de voce pe care le am si pe care le platesc, pentru ca telefonul e tot in service.

post-16022-0-81065100-1466686867_thumb.jpg

Edited by Dan2606

• 4 weeks later...

Salutare am si eu aceiasi problema cu 2 telefoane Allview X2 Soul Style Plus. wilfi la 2 metri de rutar pierde conecsiunea :(

Deja leam trimis in service de 3 ori :( ce imi puteti recoamda ? ANPC ?

Defapt unul din telefoane mia ajuns defect prin curier bateria nu tinea nici  4 ore fara sal butonez ......

Mie chiar imi plac telefonele Allview 

Detin

2-Allview X2 Soul Style Plus

1-allview p4 life

1-v1 viper s4g

Singurele cu defecte sunt 

Allview X2 Soul Style Plus

Multumesc

Salutare am si eu aceiasi problema cu 2 telefoane Allview X2 Soul Style Plus. wilfi la 2 metri de rutar pierde conecsiunea :(

Deja leam trimis in service de 3 ori :( ce imi puteti recoamda ? ANPC ?

Defapt unul din telefoane mia ajuns defect prin curier bateria nu tinea nici 4 ore fara sal butonez ......

Mie chiar imi plac telefonele Allview

Detin

2-Allview X2 Soul Style Plus

1-allview p4 life

1-v1 viper s4g

Singurele cu defecte sunt

Allview X2 Soul Style Plus

Multumesc

Eu l-am trimis de 4 ori in service-ul lor pana sa primesc negatie. Vorbeste cu ei sa ti-l inlocuiasca cu unul nou sau sa iti dea negatie.

• 1 month later...

Salut din nou la toată lumea, singura modalitate de salut a membrilor mobilissimo mai des întâlnita decât uzualul " Buna Ziua".

Cred ca rezolvarea tuturor problemelor noastre este:  SA NU MAI CUMPÄ‚RAM ALLVIEW. Oricât de bine ai trata un dispozitiv tot nu tine nici măcar de banii pe care îl plătești. Sunt foarte supărat pe cei ce ne păcălesc ca e azi ca e mâine ca va dam luna de pe cer. Concret au trecut mai mult de 15 zile de când a plecat la "GARANÈšIE" și un consultant la telefon spune ca telefonul meu încă așteaptă sa fie preluat de un tehnic pentru verificare. In concluzie poate odată cu Crăciunul voi primi măcar o notificare. Primul telefon defect am făcut ping-pong cu ei de patru ori pana au înlocuit dispozitivul.

Sfatul meu:

Nu mai cumpărați Allview! Cele mai mari tepe. Cine face ca mine ca mine sa pățească. Astăzi o sa merg sa cumpăr telefon nu .... porcarii.

Va salut și o zi buna.

PS. Stați departe de produsele Allview!

Parerea mea este ca piesele folosite pt. a produce allview sunt medii spre slabe, DAR sistemul lor de service facut LA BATAIE DE JOC, ii descalifica.Crezi ca daca am trimis un tel de 4-5 ori in service lor si s-a stricat in 2 zile voi mai cumpara vreodata de la ei sau de la firma GIONEE?Pierd clienti in dusmanie cu treaba asta.Deja au inceput sa preia tel. defecte direct din sucursalele DIGI in scurt timp se vor satura si astia de la digi de problemele lor si cred ca vor renunta la ei. Si atunci ...gata cu ei.

Edited by adi19

Am trimis tableta in service pt reparatii si mi-a fost trimis a inapoi cu ecranul spart.Cei de la fan curier nu au avut cum sa o spargă pt ca a fost ambalată bine si nu a fost transportată in spatele dublei cu coletele mari.Am vazut cu ochii mei de fiecare data .Coletele mici sunt in fata la sofer.Si daca s-ar presupune ca ar fi cazut ceva greu pe ea nu se poate pt ca cutia nu este bușită.Ecranul tabletei este spart tare nu numai putin fisurat.Tableta este in garantie.Am avut un alt model de tableta pe care mi-au schimbato cu aceasta care a fost mai rea ca aceea ce am avut-o.Pe garantie au fost completate deja cele 3 câmpuri cum a tot fost la reparat.La urmatorul defect erau nevoiti sa-mi de-a alta tabletă.Asa ca au spart ecranul si dau vina pe fan curier asa scapă de mine.Asta e parerea mea.Dar nu am de gând sa las lucrurile asa.Nu pt banii pierduti cât pt faptul ca si-au batut joc de mine.Mi-au schimbat tableta mea cu o tableta varză.De fiecare data când am trimis o la reparat i-am rugat sa îmi dea modelul meu de tableta inapoi.Copilul meu plânge după tableta.Aceasta tableta când mi-au trimis o după câteva ore nu a mai functionat.Mi-e mila de copilul meu!O sa îi cumpăr alta tabletă!Nicidecum allview dar nu o sa las lucrurile asa!

Edited by Popa Dorina

• 1 month later...

Salut,

EDS-ROM si Samsung inseala clientii

Am un Samsung Galaxy S7 Edge si i-am spart display-ul. Am sunat la Samsung Romania si m-au directionat catre EDS-ROM sa ma duc la ei si sa il repar acolo. Zis si facut m-am dus la ei si au reparat telefonul in 2-3 ore. Pe drum spre casa am observat o pata mica si neagra pe display-ul nou si m-am reintors la dansii sa il repare. Mi-au promis ca in 3-7 zile o sa ii inlocuiasca din nou display-ul ca are defect de fabrica si numai au altul pe stoc. Asta se intampla pe data de 1 septembrie. Pe website-ul lor scrie ca daca reparatia dureaza mai mult de o ora iti da telefon la schimb sa te folosesti de el, si ca reparatia nu poate sa dureze mai mult de 15 zile. Astazi este 30 sept 2016 si nici pana astazi nu mi-au reparat telefonul pe motiv ca nu au display-ul. Nu vor sa imi dea telefonul inapoi si banii si stau ca prostu fara telefon. Am facut reclamatii peste tot si cred ca degeaba inclusiv la Politie pentru inselaciune. Ceea ce e de retinut este sa evitati acest service si daca se poate produsele Samsung. Isi bat joc de clienti. Cand ii sun sa vorbesc cu ei, sunt niste nesimtiti mai au un pic si rad de mine.

ESD724445 este nr fisei de reparatie

Cheers

post-16214-0-62419500-1475245508_thumb.jpg

post-16214-0-28060500-1475245510_thumb.jpg

Din pacate, nefiind reparatie in garantie, nu exista lege pentru asta. Legea 449 se aplica doar la garantii.

Insa da, daca nu se tin de cuvant, e nasol si poti incerca pe cale legala. Insa pregateste-te de lupta, toti au avocati specializati in asta...