Clicky

Jump to content

Probleme cu produse Allview trimise in service

Recommended Posts

Si pe AWB, in rubrica "Plata la" ce a scris? Destinatar sau Ramburs ? Posibil sa fi gresit curierul. Din cate stiu, "Destinatar" inseamna ca e in baza contractului lor, "Ramburs" e trimis de tine. Diferenta e de tarife. Standard trimis de tine, mai mici pe baza contractului dintre ei.

Pai si RoEcoco e pagina ta? Ca link-ul dat de tine m-a dus pe pagina aia. Pai atunci ar trebui sa fie in regula, daca ai facut ce au zis ei. Poate apare reprezentantul AllView de pe forum sa te lamureasca.

Sent from my LG G3-D855

Arrr. Dacă le scrii și lor tot așa...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Arrr. Dacă le scrii și lor tot așa...

Am vb. foarte frumos cu ei dar vad ca bataia de joc si sfidarea clientilor se invata la cursuri nu mai zic ce am vb. cu ei la telefon.

Sa astept reantoarcerea coletului si apoi sa comande din nou ei la curier trimiterea coletuli.coletul cu telefonul este in brasov asteapta sa fie ridicat.

.Nu accept sa fiu calacat in picioare pe banii mei.

Allview sa nu ignore clientii si cel mai important sa nu subestimeze puterea internetului.

Edited by Alex1974

Eu tot nu inteleg un lucru: au trimis Allview pe cei de la Fan dupa telefon, sau tu ai sunat la Fan sa vina sa il ridice de la tine???

Cine a solicitat Fan Curier?

Edited by berila_mz