Vicentiu Gabriel Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Am un telefonul (ALLVIEW P5 QUAD) de aproximativ 17 luni si acum il am in service pentru a 3 a oara. Prima defectiune a fost mufa de incarcare si a cazut functia smart si bateria nu tinea nici macar 6 ore. A doua oara numai aveam semnal pe nici o cartela. Acum pentru a 3 a oara numai aveam semnal pe cele 2 sim-uri si l-am trimis la reparat . Am incercat sa iau legatura cu cei din conducerea firmei dar fara nici un rezultat . Am vrut inlocuirea telefonului dar nu se poate. Avand in vedere legislatia foarte lejera din tara noastra , am ajus sa fim bataia de joc a unor companii , care au niste produse cu un grad mare de defectare (nefiabile). Am luat legatura cu cei de la ANPC si cu greu ai sanse de izbanda cu ei . Un sfat , FERITI-VA . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Te rog sa ne dai mai multe detalii! De exemplu raspunsul celor din service legat de solicitarea ta. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicentiu Gabriel Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Acum telefonul este in service. Am rugat pe cei din callcenter allview sa imi inlocuiasca telefon , dat fiind faptul ca se afla la a doua defectiune identica . Raspunsul a venit clar , se repara in 15 zile, la fel ca primele 2 reparatii anterioare . Telefonul functioneaza 1 ..3 luni si dupa incepe sa numai aibe semnal pe nici un sim. Trebuie sa-i scoti bateria si sa-l lasi 20.. 40 min, dupa care bagi bateria si telefonul functioneaza . Asta se intampla de 1 ... 10 ori pe zi. Avea probleme si cu handsfree-ul . Bateria tine maxim 10 ore dupa a 2 a reparatie *( Inainte vorbeam maxim 6 ore ). Am mai vorbit cu altii care au acelasi model , toti au avut probleme dar sau remediat chiar si prin inlocuirea aparatului. Am scris si pe pagina lor si postarea a fost stearsa imediat. Daca telefonez pe telefonul de contact in Brasov , cei din callcenter imi cunosc numarul de telefon si imi raspund prietenos stiind care este problema. Astepti 15 zile si ne dai telefon , sau mai poti trimite o solicitare la ei , dar nu iti va raspunde nimeni. ( eu am cerut sa ma contacteze telefonic). Atentie , zilele care le pierzi cu tranportul nu se iau in considerare , deci pierzi la garantie. Cam asta ar fi problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allview Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Salut , Ofera-ne seria Imei a produsului in privat pentru a face mai multe verificari ! De asemenea dorim sa precizam ca termenul de reparatie a unui produs in garantie variaza intre 1 si 15 zile calendaristice de la preluarea produsului de la client . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldraku Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 (edited) Acum telefonul este in service. Am rugat pe cei din callcenter allview sa imi inlocuiasca telefon , dat fiind faptul ca se afla la a doua defectiune identica . Raspunsul a venit clar , se repara in 15 zile, la fel ca primele 2 reparatii anterioare . Telefonul functioneaza 1 ..3 luni si dupa incepe sa numai aibe semnal pe nici un sim. Trebuie sa-i scoti bateria si sa-l lasi 20.. 40 min, dupa care bagi bateria si telefonul functioneaza . Asta se intampla de 1 ... 10 ori pe zi. Avea probleme si cu handsfree-ul . Bateria tine maxim 10 ore dupa a 2 a reparatie *( Inainte vorbeam maxim 6 ore ). Am mai vorbit cu altii care au acelasi model , toti au avut probleme dar sau remediat chiar si prin inlocuirea aparatului. Am scris si pe pagina lor si postarea a fost stearsa imediat. Daca telefonez pe telefonul de contact in Brasov , cei din callcenter imi cunosc numarul de telefon si imi raspund prietenos stiind care este problema. Astepti 15 zile si ne dai telefon , sau mai poti trimite o solicitare la ei , dar nu iti va raspunde nimeni. ( eu am cerut sa ma contacteze telefonic). Atentie , zilele care le pierzi cu tranportul nu se iau in considerare , deci pierzi la garantie. Cam asta ar fi problema... Toti din call center raspund respectuosi. Nu numai de la VF ci de la orice societate. Problema este ca cei de le CC nu stiu mai nimic de problemele de service si/sau de echipamente trimise in service. Raspunsurile de la CC-uri sunt ca teste le grila, daca aprofundezi conversatia te pune pe hold sa vorbeasca cu un superior sau sa verifice online,asta daca se poate. Si asta pe banisorii tai! Macar eu sunt in reteaua saracilor,pot sa stau pe hold...Partea cu transportul e mai grava. Asa este,transportul nu este inclus in perioada de prelungire a garantiei datorita faptului ca recurgeti la VF! Daca va prezentati cu mortaciunea la vanzator este alta chestie,sunteti in castig. Mortul se duce la VF (cazul meu de multe ori) si de acolo la terti habarnisti. Ei bine,tertul ala scrie pe certificat cat se prelungeste garantia. Daca sunteti din Constanta va recomand sa le rupeti gatul la cei de la Greensoft iar daca sunteti din Bucuresti puteti face scandal la IT ROM. VF nici macar nu are bunul simt sa transmita acelor terti situatia/reclamatia ta sau ce ai reclamat in acel OBLIGATORIU ticket. Edited May 22, 2015 by Innoxius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Mai usor cu epitetele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldraku Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Doamnelor si domnilor,ca sa terminam cu aceste practici comerciale inselatoare practicate de VF,recomand ca in semnaturile email-urilor noastre sa facem legatura catre acest forum,sa semnam cu NO ALLVIEW peste tot. Macar pana se invata tara asta mica si saraca sa nu mai cumpere produsele acestea de toata isprava. Mai bine dai un ban in plus dar ai ceva bun. Si nu uitati ca CJPC Brasov nu se atinge de aceasta societate! Incercati la OPC Bucuresti daca sunteti de acolo sau dupa ce aveti un raspuns nefavorabil de la OJPC Brasov. Mai usor cu epitetele. Iarta-ma,maria ta,am muscat mana care m-a hranit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjinsan Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Nici in Buzau ANPC nu se atinge de aceasta societate.Intotdeauna clientul este vinovat sau``nepriceput``.Nu conteaza cate defectiuni are un produs(eu am avut parte de 4 defectiuni repetitive),aceste societati sunt mana in mana.Un sfat din inima: nu mai achizitionati aceasta marca,sau,daca va riscati cumparati sh deoarece au acelasi regim: ZERO GARANTIE! ....si mai au un avantaj in acest regim...sunt mult mai ieftine decat la firma de retail care are adosuri comerciale halucinante.Voi alegeti stimati clienti si colegi de suferinta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldraku Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Succes total! Am reusit sa-mi recuperez banii dati pe "minunatele" Allview. Dar cu ajutorul ANPC... Va recomand sa nu mai luati legatura cu Visual Fan,nu aveti aceasta obligatie. Conform legii nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora,VANZATORUL ARE OBLIGATIA DE A SE OCUPA DE GARANTII. Daca acesta refuza sa se implice il reclamati si aveti de castigat,totul pe plan local,in orasul dumneavoastra.Obiectul se lasa spre reparatie la vanzator,care vede in ce stare se prezinta,apoi il luati tot de la vanzator si vedeti,de fata cu el ,in ce stare se prezinta.Simplu,nu? Va doresc mult succes in lupta cu incompetenta! Sebi, Innoxius, Sp1tfire and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funlovekyll69 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) Și eu sunt în aceeași situație : telefon în garanției trimis a 3 a oară în service cu exact aceleași defecte : lipsa semnal pe amândouă sim, se supraincalzeste și se închide displayul, bateria ține 4-5 ore! Îl trimit pe data de 12.05. și pe data de 29.05 îi sun ca doar e interesul meu și i-mi spune o domniță ca pot sa solicit un telefon nou ! În aceeași zi revin cu un telefon și i-mi spune ca telefonul este reparat și o să il expedieze ! PE DATA DE 02.06. INTRU ÎN POSESIA TELEFONULUI CARE NU E REPARAT ȘI E SCOS DIN GARANÈšIE! CEA MAI TARE FIGURA: PROCESUL VERBAL ÎN BAZA CÄ‚RUIA SE CONSTATA DEFECTUL E PE DATA DE 28.05 IAR PE CERTIFICATUL DE GARANÈšIE TELEFONUL E SCOS DE PE DATA DE 26.05. DECI EI ÎL SCOT DIN GARANÈšIE ȘI DUPÄ‚ AIA UMBLA SA VADÄ‚ CE ARE TELEFONUL! După ce fac gălăgie mă trimit în alt service care mă pun sa plătesc constatarea! Le trimit tichet și după 24 de ore văd ca răspund dar surpriza nu pot sa văd răspunsul : invalid tichet dar ei mi-au răspuns în tăcere vorba aia :restul e tăcere! Sunt satul de nesimțirea și de încercarea de prosteala pe fața a celor de la Allview și de firmele colaboratoare de 2 bani (service)! Dacă de pe data de 12.05.2015 pana pe data de 29.05.2015 sunt 15 zile înseamnă ca știți sa numărați din 2 în 2 Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Edited June 8, 2015 by Innoxius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Carcasa zgâriata.. Ireal așa ceva.. Da ce, când îți pui telefonul pe masă,trb sa l pui pe burete, sa nu se zgârie? Ma gaaaaaaaad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funlovekyll69 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 De la a zgâria carcasa pana la soc mecanic e distanta nu? Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Nr de ticket e 490510 Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Bogdan Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Sunt niste nesimtiti ...toti,de la operator/operatoare pana la ultimul manager. O firma tipic romaneasca ,adica de .... Si eu sunt cu aceasi problema,am postat mai demult.Si la mine sesizarea de la ANPC a fost trimisa de la Targu Mures(locuiesc in Sighisaora) la Brasov. Mi au promis rezolvarea cazului.Binenteles.doresc banii pe telefon,nu vreau un alt telefon.Cu toate ca telefonul e bun ptr banii astia,dar service ul este jalnic. Asa ca ,dupa ce imi voi rezolva problema ,imi voi incepe campania impotriva lor.Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Culmea mai au si site si pagina oficiala de facebook.O sa am grija ca la fiecare intrebare a unui potential client sa revin eu cu un raspuns.in care voi posta si linkul cu discutile legate de produsul acesta pe forum. sunt tare curios ce fel de oamnei sunt acei angajati ai acestei firme ,sincer,dupa cum le am zis si lor,banuiesc ca isi recruteaza angajatii de pe santier si ii aduce de la lopata si tarnacop direct la call center si la service. Nu sunt in stare sa rezolve o problema(sa verifice o situatie in mai putin de o saptamana) oricat de simpla ar fi acea problema. PS daca cumva dati de operatorul minune : Adelina Ciobanu ,va sfatuiesc sa cereti alt operator.Prestatia (sa nu zic altceva) domnisoarei/doamnei lasa de dorit.Sincer va scriu,daca as fi stat de vorba cu un hot de buzunare,cred ca mai multa incredere as fi avut in acesta. In conluzie de evitat acest brand.(nu ptr ca produsele nu sunt bune-pentru faptul ca e firma romaneasca si se comporta ca un "adevarat roman")Si sfatuiti cunoscutii sa nu faca greseala sa achizitioneze un astfel de produs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 OK, ne-am prins din prima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjinsan Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Ideea este ca in primul rand trebuie tras la raspundere retaile-ul care practica un adaos comercial zdravan si care are obligatii directe catre client.....asa spune legea...dar...practica dovedeste ca legea se aplica selectiv.Spune ce retailer a comecializat acest ``brand`` ca sa-l evitam si noi pe viitor.Pe mine de exemplu m-a fraiert si m-a ignorat apoi Flanco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Bogdan Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Eu am cumparat telefonul de la Digi .Este vorba de un Allview X2 Soul.Din pacate,nu conteaza de unde ai achizitionat produsul,nimeni nu se ocupa de service (cu toate ca legea zice reteilerul trebuie sa se ocupe de garantie).Toti iti spun acelasi lucru,trebuie sa suni la nr. de tel afisat pe certificatul de garantie,si cei de la firma allview o sa trimita un curier sa ridice produsul si sa l trimita in service. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Pai se ocupa. Iti zice la ce numar sa suni Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Bogdan Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Eu am cumparat telefonul de la Digi .Este vorba de un Allview X2 Soul.Din pacate,nu conteaza de unde ai achizitionat produsul,nimeni nu se ocupa de service (cu toate ca legea zice reteilerul trebuie sa se ocupe de garantie).Toti iti spun acelasi lucru,trebuie sa suni la nr. de tel afisat pe certificatul de garantie,si cei de la firma allview o sa trimita un curier sa ridice produsul si sa l trimita in service. OK, ne-am prins din prima. scuze daca ma repet si par frustrat ptr. faptul ca atac acele persoane ,dar este inacceptabil ca cineva sa si faca meseria intr un aemenea fel.Pana si un simplu muncitor in fabrica este tras la raspundere daca isi face treaba defectuos.Acestia de ce nu ar putea fi trasi putin de ureche!? Eu zic ca merita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Era doar o dublura. E OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funlovekyll69 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Am trimis telefonul pe data de 12.05.2015 în service și l-am primit înapoi pe data de 02.06.2015 deci unde sunt cele 15 zile de care spuneați? Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian Lungu Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 In urma reclamatiei mele la OPC ,m-ia fost schimbat produsu cu unu nou ! Sp1tfire and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Mai sunt si miracole, io nu zâc nu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funlovekyll69 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Mai nou nici ticketele mele nu mai pot sa le deschid! Ä‚sta înseamnă ALLVIEW nesimțire și au pretenția sa stăm liniștiți și sa le dam banii Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gula1985 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 (edited) @funlovekyll66 eu in locul tau as face reclamatie la OPC si in functie de rezultatul reclamatiei as merge in instanta cu ei. Raman la parerea ca pana nu primesc o sentinta usturatoare, nu se va intampla nimic iar nesimtitii astia isi vor face de cap in continuare. Sent from my Moto G using Tapatalk Edited June 10, 2015 by k_gula1985 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjinsan Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Mai sigur pichetezi magazinul de unde ai cumparat produsul...e mai simplu....un proces dureaza ani si rezultatul este incert..mai ales la noi.Sa fim realisti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts