Clicky

Jump to content

LG G3 sau mai bine sa astept Note 4 si IPhone 6 5.5"


Recommended Posts

Note 4 va avea cu siguranta display QHD. Stii cum e, nimeni nu recomanda sa cumperi prima generatie de telefoane care ofera o noua tehnologie. Pe langa QHD va avea sigur si Snapdragon 805, mai multe despre el aici:

Qualcomm Snapdragon 805 Performance Preview

Alte informatii despre impactul rezolutiei asupra performantei G3-ului :

 LG G3 review-Performanta 3D(paginile 14-15)

Link to comment
Share on other sites

Clar Note 4 va fi peste LG G3. E posibil sa aiba 4GB Ram, procesorul va fi mai bun, Samsung a demostrat pe S5 ca poate face un ecran foarte bun (in sfarsit luminos pe un Amoled, culori nu asa saturate ca pe versiunile vechi), bateria va fi mai buna. Camera de pe S5 are mai multe detalii decat cea de pe LG G3, iar dezavantajul care il are S5 lipsa stabilizatorului optic nu va mai fi pe viitorul Note 4. Si totusi e cam devreme sa intrebi acest lucru :D. LG inca nici nu se vinde si probabil va mai dura inca o luna pana va fi in magazine.

Link to comment
Share on other sites

Cam la asta m-am gandit si eu in legatura cu note 4,este adevarat ca asa cum a zis si Innoxius nu stiu cat de mult am putut folosi functile de la note2 deci nici la note 4 nu le voi folosi la capacitatea lor maxima dar diferenta zic eu ca o sa faca , asa cum au zis majoritatea de pe aici , specificatiile care cu singuranta cred ceva + peste G3 iar diferenta de pret nu cred ca va fi una mare.

 

Ideea e nu am avut niciodata LG si nu prea stiu cum se comporta , cum se ocupa cei de la LG de update-uri si cum se prezinta el ca telefon in timp . Nu zic ca sunt telefoane proaste doar ca eu unu nu am avut placerea/ocazia de folosi un LG G2 spre ex . Dar ar putea fi o noua experienta si de ce nu ?! chiar una frumoasa.

 

La samsung deja sunt foarte obisnuit cu  touchwiz (cu toateee ca imi doresc sa-l schimbe si sa vina cu ceva mult mai minimalistic )  cu riscul ca ma repet ca mai sus , o sa vina si el cu un ecran QHD, 3-4 gbram , S805 cu siguranta un senzor de amprente ceea ce eu zic ca toate astea sunt un plus .

 

Iar la Iphone atat timp cat vor scoate o versiune de 5.5 vor avea toata atentia mea , in rest nu mai rost sa vb despre stabilitate,update-uri, performate si asa mai departe .

Link to comment
Share on other sites

Daca ai nevoie de telefon, ia-ti acum lg-ul, iar daca mai poti astepta, asteapta! :D

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by Gastarbeiter
Link to comment
Share on other sites

Clar Note 4 va avea specificatii mai bune decat G3. Cu update-urile stau cam la fel. Conteaza foarte mult si ce te atrage, poate vei fi mai incantat daca incerci ceva nou.In orice caz e prea devreme sa te pronunti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use