Clicky

Jump to content

Ce accesoriu folositi cel mai des?

Clasic Costi

16 members have voted

1. 1. Ce acesoriu folositi cel mai des pentru telefon?

• Husa (toate de la S View pana la Flip Cover si Jellcase)
      8
    • Earphones (casti pentru urechi)
      7
    • Headphones (casti care acopera tot capul ca la PC)
      1
    • Cablu de date (in sensul transferarii datelor nu a incarcari)
      7

Recommended Posts

Si cum folositi voi folia ? O dati jos seara cand va culcati si o puneti la loc dimineata dupa ce va spalati pe dinti ? E aiurea, cine are folie o "foloseste" la fel de des pe cat foloseste telefonul / tableta.

Earphones

Suport pentru masina, dar pe birou ;)

Si cum folositi voi folia ? O dati jos seara cand va culcati si o puneti la loc dimineata dupa ce va spalati pe dinti ? E aiurea, cine are folie o "foloseste" la fel de des pe cat foloseste telefonul / tableta.

Earphones

Suport pentru masina, dar pe birou ;)

Eram sigur ca cineva nu va intelege.Ma refeream atunci cand iti cumperi un tel nou spre exemplu ce-ti cumperi mai intai husa sau folia?SAu pe amandoua?;)

Edited by Clasic Costi

Eram sigur ca cineva nu va intelege.Ma refeream atunci cand iti cumperi un tel nou spre exemplu ce-ti cumperi mai intai husa sau folia?SAu pe amandoua? ;)

Si tu asta ai intrebat, ce ne cumparam prima oara ? "Ce accesoriu folositi cel mai des?" Sa inteleg ca tu crezi ca cineva isi cumpara la fiecare telefon nou suport auto ?

Nu folosesc niciun fel de accesoriu.Incărcătorul si cablu de date nu le pun la accesorii pentru că prin natura lucrurilor suntem obligați să ne încărcăm telefonul.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Si tu asta ai intrebat, ce ne cumparam prima oara ? "Ce accesoriu folositi cel mai des?" Sa inteleg ca tu crezi ca cineva isi cumpara la fiecare telefon nou suport auto ?

Usurel Innoxius nu te enerva.Nu-mi place cand cineva ridica tonul la mine.Da am gresit si o sa corectez.Take it easy!

Edit:Am eliminat cateva pentru ca n stiu ce a fost cu mine in ultimele zile insa numai tampenii am postat :)

Sper sa nu te fi enervat prea tare

Edited by Clasic Costi

Test de sarcina, @Innoxius,Costică, ca sa ridici tonul trebuie sa auzi ceva nu? Adică na mă gândesc și eu ca tot omul..

Trimis de pe veceu' de acasă, s-a răcit intre timp, folosind Tapatalk 14.

• 4 weeks later...