Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut ! Vara aceasta vreau sa-mi cumpar un telefon nou(dupa 2 ani de "suferinta" cu un samsung keystone 2) . Sunt dispus sa dau maxim 2 000 lei . Intrebarile mele ar fi :

1.Volumul de pe galaxy s4/s5/note 3 neo este mai scazut decat la htc one/m8 sau lg g2 ?

2.htc one mai merita cumparat ? Credeti ca mai rezista minim 2 ani la jocuri(nu cred ca am posilitatea sa schimb telefoanele din an in an , d-asta vreau sa imi iau ceva mai scump , dar sa tina mai mult . Din start exclud iphone-ul pentru ca ecranul mi se pare prea mic) ? Htc one va primii extreme battery saver de pe m8 ? One are floating apps sau "multi window" ?

3. Lg g2 va primii interfata de g3 in urmatorul update ?

Nu stiu ce telefon sa imi iau :( . Imi place design-ul si difuzoarele la htc one/m8 , interfata de la lg(mai ales ca are multi window) , camera de pe z2(desi nu vreau sa-mi mai iau sony ca am avut xperia go si s-a stricat display-ul fara sa-i fac nimic) . Inainte ma gandeam sa-mi cumpar un nexus 5(acum , l-as astepta pe 6 ca vad ca nexus-urile vin la pret mic) si sa ii bag miui ROM . Voi ce ma sfatuiti ? Care telefon m-ar multumii ? O idee ar fi sa astept si noile device-uri lumia(superman , McLaren) desi ideea de windows phone nu ma incanta prea mult . Am timp sa ma gandesc pana in august-septembrie . Pareri ?

Poate un Note 3,daca găsești la acea sumă. Dacă nu poate un G2,dar să ști că volumul nu e foarte bun(se rezolvă in mare parte cu viper4android fx),iar interfața de pe G3 o va primi foarte târziu. Dar și chestia cu interfața se rezolvă cu un alt ROM.

Ma intereseaza si accesoriile (huse si imi plac castile de la htc beats) . Lg-ul nu imi place ca e prea aglomerat de bloatware . Imi place mult mai mult cum arata htc one dar ca performanta aveti dreptate , nu se poate compara . M-am gandit mai bine ai as astepta nexus 6(dar nu stiu cand apare) , sau silver(cum o sa se numeasca) . Am pus mana pe LG si pe htc . Aa si sa nu uit ...m-am uitat pe emag la lg g2 si scria la "opinia cumparatorilor" ca are probleme cu apelarea , sunetul etc.

Edited by Mihai Arsene

Perioada de vara nu prea e una recomandata pentru achizitii telefoane sau cam orice produs, de altfel. Pentru ca in Q3 se numara bobocii (adica toamna) si atunci incep lansari de la Samsung, Apple si poate LG.  Asta daca nu cumva vedem Nexus 6 in cateva saptamani, care ar merita si el de luat in calcul.

Acum zic ca daca vrei un telefon neaparat, poti opta pentru Note 3 care e cam cel mai dotat telefon al momentului. Desi sunt si telefoane relativ mai puternice, pentru ca tot similar se comporta in jocuri, diferentele sunt infime, doar in benchmark-uri vezi. E si un telefon care a pierdut mult din pret, il gasesti si pe la 1800 lei sau cu putin mai mult, dar sub 2000.

Evident, parerea e cam subiectiva, avand in vedere ce telefon am la avatar, insa un sfat bun il poti da atunci cand detii un produs similar. Nu as vrea sa te influentez, iar daca vrei sa astepti pana in august, atunci nu ii vad rostul topicului.

De discutat, avem zeci de topice deschise pe tema similara.

Nu vad sensul sa intrebi acum pentru ce iti cumperi peste 3-4 luni. In 3-4 luni ne poate lovi asteroidul X si nu vom mai fi. Corect?

Nu prea imi place LG uitandu-ma la seria L . Nu am incredere nici in lg G2 . Cred ca voi astepta pana la lansarea nexus 6(sau silver , daca se va numi asa) si daca ma "dezamageste" o sa iau htc one m8(sperand ca o sa scada pretul la 1 900-2 000) .

Imi place senzatia de premium pe care un htc one ti-o da...nu e la fel ca la lg . Mi se pare foarte aglomerat(bloatware si aranjamentul urat) lg-ul si daca UI de pe g3 va venii tarziu ...cat despre g flex , este foarte mare(tot imi ziceau prietenii sa-mi iau iphone 4s ca nu stau cu "paleta" la ureche) mai bine in loc de g flex , un note 3 .

Edited by Mihai Arsene

Cand v-a scadea M8 la 1900-2000 lei o sa ti se para depasit.... Daca tot te feresti de LG, si M8 e prea scump , de ce nu astepti HTC One E8? Poate il vor primii si baietii in teste ,sau poate apar alte variante mai atragatoare pana atunci. exact cum a spus si Deio, nu are rost sa intrebi cu 3-4 luni inainte...

A terminat de portat rom-ul?

😨😨😨😨😨😨

Apropo, de G2 nu vad de ce sa te ferești, de 4 luni jumătate nu m-a dezamăgit personal în nici o privinta

Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk