Clicky

Jump to content

Campionatul mondial de fotbal 2014

Andrei P.

Recommended Posts

Cum azi incepe mondialul de fotbal din Brazilia cu meciul dintre țara gazdă și Croația eu zic să postăm aici rezultatele și să ne spunem părerile despre fiecare meci pe care o să îl vedem sau care va fi mai interesant.

Deasemenea vreau să știu ce țară credeți că va câștiga campionatul.

Eu cred că Spania

posted from my g2

e ca un fel de olimpiada de iarna. voi urmari "decat" prestatia conationalilor nostri.

le urez pe aceasta cale bucala 3.14tzii... lasa-ne!

Edited by DTTR

Cred că a fost cel mai prost eveniment de deschidere al unui campionat mondial de fotbal ce l-am văzut până în prezent! Chiar și Daciada de pe vremea răposatului îmi făcea mai multă plăcere când o priveam..

Legat de Brazilia - Croația zic un 3 - 2. :)

Brazilia nu are cel mai bun atac. Eu nu ma bazez pe Neymar la cei 22 de ani ai lui și pe Fred, un atacant anonim care joaca la nivel relativ scăzut. Mi se pare ca se vorbește prea mult despre Neymar, și parca vad ca va fi o dezamăgire. Cel mai bun atac îl are Argentina. Eu nu ma pronunt acum cine câștigă mondialul, dar vad Argentina și Spania favorite. Cred ca se va termina egal Brazilia-Croatia.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nu o să mă uit la CM. Pur și simplu nu vreau să-mi pierd timpul cu căcaturi. Aranjamente la nivel înalt cine să ia și cine să piardă, miliarde de euro la pariuri. Nicidecum vorba despre sport, doar prostituție pe bani foarte mulți.

Oricum la CM-uri in general tara gazda e favorizata sa treaca cel putin de grupe. S-a vazut cam pe la toate ultimele CM-uri treaba asta. Acum ca vorbim de Brazilia, probabil ca o semifinala sau un sfert de finala va juca sigur. Personal tin cu Spania ca joaca cam cel mai frumos fotbal dar nici Germania sau Argentina nu trebuie ignorate.

Si in general la CM-uri sau CE-uri e chestie de mobilizare de moment (s-au vazut destule cazuri cand echipe cotate slab inainte de inceperea competitiei s-au mobilizat si au produs surprize).

Sent from my Android device

Sau daca ai un terminal cu Android, instalezi aplicatia CleanMaster de pe google play si ai si taskmanager si program de meciuri, scoruri, articole pe tema CM-ului.

Sent from my Android device

Eu folosesc soccer livescore de la firstrow RIA. Poti adauga campionate sau meciuri preferate. Au si widget in care poti adauga meciuri iar cand incepe meciul, pauza, se termina meciul, se da gol te si anunta. Mi se pare numai buna.

Sent from my XT1033 using Tapatalk

Edited by k_gula1985

Olanda joacă în Brazilia? Dacă da... Fiți cu ochii pe dânșii.

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

Vodafone la mondiale.

Aplicatia “Vodafone la Mondiale†iti aduce in timp real cele mai noi informatii privind rezultatele meciurilor in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia si te tine in permanenta conectat la evolutia echipelor preferate. Te vom notifica automat pe telefon la fiecare faza importanta din desfasurarea meciurilor.

In plus, in fiecare zi vei gasi articole si cronici semnate de unii dintre cei mai buni jurnalisti sportivi din lume, acreditati de FIFA, precum si programul, rezumatele si diverse statistici privind meciurile disputate.