-
Similar Content
-
By Stereo123
Pret: 600 RON
Stare: Folosit/Foarte buna/Uzura normala
Pretul este extrem de bun si prin urmare nu este negociabil! (Acesta este ultimul pret!) Va rog nu ma contactati in legatura cu schimburi pentru ca nu sunt interesat! Pachetul include:
Telefon
Cablu USB
Incarcator
Casti
Telefonul nu a suferit reparatii este in stare foarte buna cu un grad de uzura normala!
Ce este Nexus?
Nexus este brand-ul de telefonie mobila al celor de la Google, al carui avantaj este ca primeste actualizarile de sistem mai repede decat orice fel de telefon care ruleaza Android.
0747195603
[email protected]
Trimit oriunde in tara prin curier.
Daca vrei sa deti un telefon cu aceeasi generatie de Android ca Samsung Galaxy S4, la mai putin de jumatate de pret, atunci acesta este telefonul pentru tine!
-
By Botezatoru
Salut.
Dupa cum am vazut pe net, Sony a decis sa nu-i dea un update si lui Miro... dar eu il vreau! Ideea e alta, c-am cautat tutoriale pe net, insa nu vreau sa-mi prind urechile in el si sa fac vreo nebunie astfel incat sa nu mai mearga telefonu' dupa, ca nici bani de bagat in garantie n-am.
Intrebarea mea este, se merita sa fac update de la ICS la Jellybean la configuratiile lui Miro? Daca da, ma puteti ajuta in acest sens? Daca nu, stau in banca mea.
Multumesc.
-
By gabyzzuu
Azi s-a lansat Android 4.1.2 pentru
Romania (Vodafone) - CNX
Russia - SER
Poland - XEO
Switzerland (Swisscom) - SWC
United Kingdom - BTU
United Kingdom (Vodafone) - VOD
Germany - DBT
Germany (Vodafone) - VD2
Care puteti face upgrade poate veniti cu niste pareri legate de noul JB.
Pentru al meu (France - XEF) inca nu a ajuns.
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online