Selaron Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Salut. Ce imi recomandati intre Lumia 925 si Nexus 5?Si de ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Acum conteaza la ce vrei sa.l folosesti mai mult telefonul. Lumina 925 e mai mult pentru poze, are o camera foarte ok, pe cand N5 are procesor baban + 2gb de ram... Mai mult pentru jocuri , multi tasking, va primi multe update-uri de acum încolo. Si lumina 925 e bun pentru multi tasking, dar nu ai arătarea aplicatii in windows store. Ti.am zis, conteaza la ce vrei sa îl folosesti Trimis de le telefon ca laptop-ul mergea ca ceapa. alexcosmin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Dacă vrei un telefon bun pentru toate ,internet,jocuiri,aplicații cât și servicii Google , atunci N5 Dacă dorești un telefon care are o cameră foarte bună ,și folosesti mai mult aplicațiile de la Microsoft, outlook,hotmail,skype plus un design mai bunș (cel puțin din punctul meu de vedere) atunci alege Lumia fară să te mai gandești. Feri, Andrei P. and alexcosmin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selaron Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Dacă vrei un telefon bun pentru toate ,internet,jocuiri,aplicații cât și servicii Google , atunci N5 Dacă dorești un telefon care are o cameră foarte bună ,și folosesti mai mult aplicațiile de la Microsoft, outlook,hotmail,skype plus un design mai bunș (cel puțin din punctul meu de vedere) atunci alege Lumia fară să te mai gandești. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts