Clicky

Jump to content

LG G2 vs. LG G Pad 8.3

Recommended Posts

Salut, dupa lungi documentari pe world wide web :D am ajuns la concluzia ca vreau unul din aceste doua dispozitive, dar nu stiu pe care sa-l aleg.

La tableta am avantajul ca are ecranul mare, pot sa stau linistit in pat si sa invat sau sa ma joc, daca cumpar tableta mai reduc din uzura dispozitivelor in timp fata doar de un telefon pe care il folosesc tot timpul. Nu mai stau nici cu grija scapatului pe jos, N9 il bag in buzunarul de sus si cand ma las pe vine cade jos, daca il bag in buzunarul lateral, undeva in zona genunchiului, se tot loveste prin pantaloni de mobila sau alte lucruri sau de grija hotilor, sunt multi niggers prin zona mea.

Telefonul la 5.2" este o mini tableta si acesta, am avantajul ca-l tin mereu la mine, are si camera buna.

Nu stiu ce sa aleg, LG G Pad 8.3 + Nokia N9 sau LG G2 (cu husa flip) + Nokia N9 (in sertar ca telefon de backup) :D

P.S. sunt deschis la orice sugestie.

Edited by n_iulian

La ce net prost am la cartela la Cosmote.... il folosesc doar in cazuri de urgenta ca merge foarte greu, in rest numai wifi, oricum wifi e peste tot, acasa, la job, la cafenele, la service auto, la Romstal :D

Eu as merge pe tableta, am fost zilele astea la un prieten care are gpad 8.3 și am fost șocat, când am ajuns acasă nu prea mi-a mai venit sa stau pe nexus, forma tabletei e pur și simplu geniala, ma rog, dimensiunile, se tine în mana foarte bine, ecranul e genial, eu personal as merge pe tableta și pe o husa din aceea cum are și vecinu, recte DTTR. Dacă vrei sa și înveți pe ea, nu vei fi dezamăgit.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

Daca ai un smartphone care iti satisface cerintile, ia-ti tableta.

Trimis de pe al meu GT-I9505

Ai pus punctul pe "i"

doar jocurile FPS imi lipsesc la N9, in rest sunt multumit de tot.

Din aia 600 dai 300 de hotsport portabil impreuna cu cartela DIGI. Si ai scapat de grija. Dai net si la telefon cand ai nevoie. Si eu mi-as lua un Gpad acum, dar sa vedem cum e Nexus 8 si daca am posibilitatea sa il iau la pretul din GP. Momentan Gpad si Tab8.4 imi plac mult.

Trebuie sa precizez ca nu sunt foarte pasionat de internet, mai am momente cand ma duc la tara 2-3 zile si-mi inchid telefonul in masina ca sa renunt la tehnologie, sa fie ca o gura de aer, nu ma uit nici la televizor in acest timp.

Cred ca ma duc maine sa cumpar tableta, nu mai rezist pana la salariu, uitandu-ma pe site-ul celor de la Altex si Domo, am vazut ca ipad mini retina costa 1600 de lei si ipad air costa 1850 de lei, ce parere aveti despre acestea ? Merita diferenta ?

iOS e problema la mine, il gasesc cam plictisitor.

Trebuie sa te gandesti ce iti place mai mult si sa pui in balanta si sa vezi care cantareste mai greu. Daca esti gamer si vrei sa ai primul cele mai noi jocuri si chiar niste exclusivitati ios si de asemenea sa le poti juca si peste 2-3 ani si update-uri rapide si la fel pe o perioada mare de timp alege ipad mini retina. Daca iti place custom-izarea sa experimentezi tot felul de tweaks, custom roms , overclock downgrade alege LG G Pad 8.3.

Acestea sunt avantajele fiecarei tablete dupa parerea mea. Alegerea e a ta.

Am facut si o rima si am dat-o si profund :))

Trimis de pe al meu gt-s6310 folosind Tapatalk