Clicky

Jump to content

Android 4.4 - update oficial pentru Note 2

Recommended Posts

Salut!

Am si eu un Samsung Note 2 si nu stiu daca update-ul la Android 4.4 a fost lansat la vre-un operator de telefonie din Romania.

In India, Sua, prin Europa, am vazut pe net ca exista de la inceputul lunii mai, dar nu si in Romania?!

Eu am varianta COA (cosmote, desi e luat "la liber" de la emag). Nici prin kies, nici prin coa nu apare nimic nou sub Soare.

Stiu, o sa-mi spuneti de odin. Dar ce rost are complicatia cand , sper, ca va fi lansat pe varianta oficiala, fara atatea riscuri de "efecte secundare"?

Ma gandeam ca poate la orange (oro) sau Vodafone a fost lansat?!

Probleme pot fi, ulterior, cu garantia. Si cel pentru Rom poate nu va fi identic cu cel pt Franta sau India.

Dupa etapa initiala se mai fac mici corectii...

Si cum tot ar trebui sa fie lansat ota sau prin kies.... de ce sa treci apa cu barca si nu pe pod? ;)

Oricum, ma interesa dc cineva a primit via OTA sau kies acest update si ce varianta.

Multumesc anticipat.

In primul rand, nu ai nicio problema cu garanția, daca instalezi cu Odin un firmware oficial de pe Sammobile si mai degrabă se pot strecura erori prin update-ul OTA, decât cu Odin. Dacă totuși nu vrei sa faci update cu Odin, va trebui să mai aștepți puțin, pana apare versiunea pentru CSC: COA. In cazul tau Cosmote. Ele vin pe rand, asa ca o sa apara si la tine in curând. Încearcă sa intri pe Sammobile si la secțiunea Firmware, intra pe modelul tau de telefon si sa vezi cand apare pentru România COA, atunci trebuie să apară si la tine OTA. Momentan pentru Orange sau Vodafone nu a apărut nimic (vezi in atașament), doar pentru câteva țări mai harnice. bybe6egu.jpgasa4ujev.jpgeqy3aqaq.jpg

Oricum tu poți instala orice firmware vrei din Europa, nu contează daca pui Germania sau Franța sau Slovacia de exemplu. Important e sa pui o versiune la liber, nu branduita de vreo firma de telefonie, deoarece mai vine si cu aplicații propietare. Semnalul GSM, e același pentru toate.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Multumesc nick, 

E buna expresia "tari mai harnice". Cand am intrebat la reprezentanta Samsung din Rromania mi-au raspuns pe rromaneste ca:

1. Update-ul a aparut doar in Fr si Sua si, deci sa nu mai indraznesc sa pun intrebari daca nu stiu ce vorbesc (o atitudine "super" fata de clienti, mai ales ca mi-au dat in scris raspunsul la intrebarea mea care era chiar ok adresata). :blink:

IMI CER SCUZE AICI IN SCRIS FATA DE ANGAJATII DE LA RELATII CU CLIENTII CA AM INDRAZNIT SA-I DERANJEZ CU O INTREBARE. PROMIT CA NU SE VA MAI REPETA. POT SA STEA LINISTITI LA O CAFEA - CE SALARIU OR AVEA?

Propun ieftinirea produselor samsung prin desfiintarea departamentelor de "relatii cu clientii". O afacere buna si pt ei.

2. Nu depinde DELOC de Samsung Romania lansarea,particularizarea sau distribuirea update-ului, ei in privinta asta nu fac nimic - ceea ce mi s-a parut suspect... :huh:

3. Lansarea update-urilor depinde in intregime de operatorii de retea, nu Samsung face treaba asta, deci sa adresez intrebarea operatorului la care sunt abonat :wacko: Ok , dc sun la RCS chiar ma vor crede intr-o ureche. Telefonul e "la liber"- le precizasem  CLAR.

Prin contrast cu astia, de cei de la LG sunt ft multumit, am un smart tv de la ei si cand am avut o problema cu un update mi-au raspuns prompt, clar si chiar cu mai multe detalii decat cerusem. :wub:  zici ca cele doua departamente au angajati din tari diferite.

• 4 weeks later...

Ptr note 2 update prin air mode.4.4 .kitkat va fi prin septembrie ..ca si cu 4.3.jelly bean....a aparut oficial prin octombrie apoi au retras 4.3.ul..ptr ca se bloca totul pe gadget .a fost facut de un angajat nou care sa distrat vazand utilizatorii cu smartphonurile stricate...EU PROMIT..CA IN VIITOR SA TREC PE HTC.....AM VAZUT CE CACATURI LANSEAZA samsung ori s3 ori s5 este acelasi rahat...nimik nou..doar pe ici colo cate o tampenie inventata degeaba..fara rost

Poți detalia acele "cacaturi" de la Samsung?

Personal cred că este o diferență majoră intre S3 și S5.....

Iar acest topic este dedicat pt Note 2 ;)

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...

Ptr note 2 update prin air mode.4.4 .kitkat va fi prin septembrie ..ca si cu 4.3.jelly bean....a aparut oficial prin octombrie apoi au retras 4.3.ul..ptr ca se bloca totul pe gadget .a fost facut de un angajat nou care sa distrat vazand utilizatorii cu smartphonurile stricate...EU PROMIT..CA IN VIITOR SA TREC PE HTC.....AM VAZUT CE CACATURI LANSEAZA samsung ori s3 ori s5 este acelasi rahat...nimik nou..doar pe ici colo cate o tampenie inventata degeaba..fara rost

pai pe note 2 va fi un update pentru kit-kat , fiecare stie ce vrea , eu sunt de parere in continuare ca Samsung este lider pe aceasta piata. Probabil o sa fii impresionat de noul note 4 - si te vei mai gandi.

Macar sa ne dea 4.4.4 daca tot amana.....

Indraznesc sa sper si la un Android 5, desi la cat au inceput sa amane update-urile am indoieli si cu privire la 4.4

Avand in vedere ca s-urile si note-urile sunt gama de varf la pret, ar trebui sa ofere un suport mai bun. Altfel iar se vor vaita de scaderea veniturilor.

Cine va lua Note 4 stiind ca va avea doar cateva update-uri minore la ac pret?!

marius1: eu am 4.3 si nu s-a blocat nimic.

Cine va lua Note 4 stiind ca va avea doar cateva update-uri minore la ac pret?!

Cine va mai cumpăra Note 4 dacă oferă actualizari la generațiile anterioare? E logic ce fac, asa procedează toți producătorii. Nu mai exista motiv clar de upgrade dacă softul e cât de cât la zi. Update-uri minore...asta depinde de Google cu ce versiune noua vine, cât și de Samsung care personalizează Androidul indiferent de cât de major sau minor e update-ul. Cu alte cuvinte, diferenta simțită pe un Nexus la un update nou e mult mai mare fata de Samsung care arata exact ca vers. precedenta. Touchwiz arata la fel pe Note 2 de la Android 4.1 pana la 4.4, pe când la Nexus diferențele sunt mari.