Clicky

Jump to content

Probleme cu Samsung S4 i9505 dupa Android 4.4.2

Recommended Posts

Deci am un samsung galaxy s4 de aproximativ o luna. Am facut update prin ota, dar telefonul merge mai greu, si oe jocurile care nu au cerinte asa mari(hungry shark merge oribil), dar dead trigger 2 mwege binisor, real racing 3 frameaza din 5 in 5 sec, asphalt8 mai rar....deci nu sunt multumit...in plus la aplicatii trbuie sa astept 2-3 secunde(la unele), la youtube astept si 5-6 sec cateodata...aveti vreo solutie?(nu vreau sa fac root pt downgrade, nu risc)si am dat recovery si wipe data de 2 ori.

Încearcă sa instalezi din Playstore Nova Launcher (launcher - ul de la samsung... TW-ul mananca mai multe resure) si din setariile lui il pui pe asta default.In Settings Developer Options pui tot ce tine de Animatie pe off.

Cat timp nu folosesti internetul pe telefon poti sa pui network mode pe gsm only. Incearca sa nu folosesti live wallpapers si multe widgeturi.

Poți incerca astea pana te hotărăști sa faci root + custom rom.

Mai sigur instalezi un alt ROM stock prin Odin și nu se va activa Knox-ul.Intri pe Sammobile și cauți ultimul update (Germania DBT)

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Am și eu o întrebare, task manager folosești? Închizi aplicațiile folosite anterior înainte sa intri într-un joc care solicita telefonul?

Eu recomand es task manager, are și un widget micuț și folositor, ia încearcă și vino după aia sa ne zici.

Eu nu ma puteam juca fifa 14 pe vechea tableta fără sa curat din aplicațiile folosite anterior..

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

E posibil prin update-ul OTA, sa se fi strecurat o eroare (se mai întâmplă).

Parerea mea, cum au mai spus si alți colegi, e sa pui pe curat, cu Odin, rom-ul 4.4.2 de Germania (ultimul update oficial cu terminatia "GNE5") Se găsește pe Sammobile sau dă-mi un pm, ca îți trimit eu link-ul de descărcare.

Înainte si dupa flash-uire, da un wipe data.

P. S. Instalează manual fiecare aplicație in parte, dupa flash-uire, nu cu backup sau alte chestii si eventual nu mai instala toate tâmpeniile de care nu ai nevoie sau ai f. f. rar de ele. Dacă si după asta, tot așa face, e cazul de servis sau garanție (daca exista)

Am să-ți trimit un pm cu link-urile. Nu știu dacă am voie sa pun aici, link-uri de pe alte forumuri.

Nu trebuie root !!! Trebuie sa ai un pc cu Windows, cablu de date, drivere samsung (la Windows 7, 8, 8.1, se instalează automat), softul Odin 3.1, imaginea oficiala a rom-ului 4.4.2 si bateria încărcată la telefon (mimim 50%). Nu se pierde garanția, atâta timp cât folosești un rom oficial samsung. La fel se face si la servis sau garanție. Nu se întâmplă nimic dacă ești puțin atent si urmezi pașii întocmai. Singurul risc ar fi doar daca in momentul cand faci flash-uirea, se întrerupe curentul (recomandat ar fi un laptop). Dar si atunci se rezolva pana la urma.

Uite aici Odin : https://www.dropbox.com/s/5ms17nkjk7tl1ub/Odin%20v3.04.rar

Rom-ul oficial luat de pe Sammobile:

file:///E:/samsung%20S4/2b58a42ebd6a1cb200efddd582004a50.html

Edited by nick mark

Postează aici, poate mai vin persoane pe forum cu aceeași problema și nu găsesc rezolvarea întreaga.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

Aici găsiți un tutorial cum se instalează un rom pe samsung galaxy S4. Explicații pas cu pas si filmuleț. Èšin sa multumesc colegului "iepurașul poznaș" si sper sa nu fi deranjat pe cineva.

http://forum.softpedia.com/index.php?/topic/937142-Tutoriale-Samsung-Galaxy-S4&do=findComment&comment=13687470

Super utilizatorul (pot sa spun developerul) iepurasupoznas. Nu fac reclama iepurasuluipoznas, deoarece nu cred ca are nevoie de asa ceva.

Eu am avut pe telefon de anul trecut (de vreo opt luni in total) un rom custom 4.2.2. Ghost, facut de el .Un rom  stock modificat si customizat de iepurasu , rom care a functional impecabil pana acum doua zile, cand am trecut la 4.4.2 , dar tot un rom custom facut de iepurasu .EMP se numeste romul ,si este bazat pe ultima versiune de Germany I9505XXUGNE5.  

Romul arata si se misca impecabil.Mai mult de atit nu stiu ce ar fii de zis.Cine doreste sa afle detalii sa intrebe sau sa-l incerce ...nu are ce regreta.

Deci am un samsung galaxy s4 de aproximativ o luna. Am facut update prin ota, dar telefonul merge mai greu, si oe jocurile care nu au cerinte asa mari(hungry shark merge oribil), dar dead trigger 2 mwege binisor, real racing 3 frameaza din 5 in 5 sec, asphalt8 mai rar....deci nu sunt multumit...in plus la aplicatii trbuie sa astept 2-3 secunde(la unele), la youtube astept si 5-6 sec cateodata...aveti vreo solutie?(nu vreau sa fac root pt downgrade, nu risc)si am dat recovery si wipe data de 2 ori.

fa o revenire la setarile din fabrica , mai dezinstaleaza din aplicatiile care nu sunt necesare etc..

Pai si eu am tot 4.4.2 NE5, de Germania și nu am nicio problema. Telefonul merge impecabil. Singura problema e ca odată cu kitkat, s-a introdus restricția de scriere pe cardul extern, dar asta e doar un deranj, nu ma afectează la cum se mișcă sau la buna funcționare a sistemului.

• 2 months later...

Dacă nu te deranjează restrictia de scriere pe cardul de memorie si unele mici modificări in setari. Ex GPS devine locație si te întreabă tot timpul, când activezi gps, dacă ești de acord cu colectarea datelor anonime. Daca dai Da, se activează acuratețe mare si sare automat de pe "doar GPS". Mai sunt câteva, dar minore. Nu mai merg unele aplicații gen wakelock detector. Pentru rezolvarea problemelor, trebuie root. Oricum, cea mai mare problema e restrictia de scriere pe card. Inafara de muzica, filme si fotografii, nu mai ai ce face cu cardul. Daca nu ai card, nu e o problema sau daca ai root, iar nu e o problema. Primele versiuni de 4.4.2 kitkat, aveau ceva bug-uri, dar versiunea DBT de Germania GNG2, e chiar reușită. La început, am regretat ca am facut update, dar acum nu-mi mai pare rau ca am făcut-o. Oricum se pare ca alt update nu mai primim. Nu cred ca mai primim Android L.

Eu pariez ca va primi Android L. Cat despre restrictia de a scrie pe card, majoritatea aplicatiilor care se respecta au optiunea de a scrie pe sdcard cu ajutorul optiunii documents de la GoogleDrive.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk