Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Deci am un samsung galaxy s4 de aproximativ o luna. Am facut update prin ota, dar telefonul merge mai greu, si oe jocurile care nu au cerinte asa mari(hungry shark merge oribil), dar dead trigger 2 mwege binisor, real racing 3 frameaza din 5 in 5 sec, asphalt8 mai rar....deci nu sunt multumit...in plus la aplicatii trbuie sa astept 2-3 secunde(la unele), la youtube astept si 5-6 sec cateodata...aveti vreo solutie?(nu vreau sa fac root pt downgrade, nu risc)si am dat recovery si wipe data de 2 ori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Dacă ai încercat și factory reset, atunci nu știu ce ai putea sa ii faci inafara de root+downgrade sau instalarea unui custom ROM, care de asemenea necesită root. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Daca as face root si as instala un custom room problemele se rezolva sigur.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Încearcă sa instalezi din Playstore Nova Launcher (launcher - ul de la samsung... TW-ul mananca mai multe resure) si din setariile lui il pui pe asta default.In Settings Developer Options pui tot ce tine de Animatie pe off. Cat timp nu folosesti internetul pe telefon poti sa pui network mode pe gsm only. Incearca sa nu folosesti live wallpapers si multe widgeturi. Poți incerca astea pana te hotărăști sa faci root + custom rom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Nu cred ca launcherul are vreo legatura cu faptul ca aplixatiile ruleaza greu. Nu cred ca launcherul are vreo legatura cu faptul ca aplixatiile ruleaza greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Daca as face root si as instala un custom room problemele se rezolva sigur.?Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Mai sigur instalezi un alt ROM stock prin Odin și nu se va activa Knox-ul.Intri pe Sammobile și cauți ultimul update (Germania DBT) Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Am și eu o întrebare, task manager folosești? Închizi aplicațiile folosite anterior înainte sa intri într-un joc care solicita telefonul? Eu recomand es task manager, are și un widget micuț și folositor, ia încearcă și vino după aia sa ne zici. Eu nu ma puteam juca fifa 14 pe vechea tableta fără sa curat din aplicațiile folosite anterior.. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Asa ceva e normal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Dacă ți multe aplicații în background, logic. Mai ales ca ai Samsung Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Am incercat ce ai zis si.. .nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Ai setat animațiile pe off? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 De foarte mult timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 E posibil prin update-ul OTA, sa se fi strecurat o eroare (se mai întâmplă). Parerea mea, cum au mai spus si alți colegi, e sa pui pe curat, cu Odin, rom-ul 4.4.2 de Germania (ultimul update oficial cu terminatia "GNE5") Se găsește pe Sammobile sau dă-mi un pm, ca îți trimit eu link-ul de descărcare. Înainte si dupa flash-uire, da un wipe data. P. S. Instalează manual fiecare aplicație in parte, dupa flash-uire, nu cu backup sau alte chestii si eventual nu mai instala toate tâmpeniile de care nu ai nevoie sau ai f. f. rar de ele. Dacă si după asta, tot așa face, e cazul de servis sau garanție (daca exista) Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Mihnea and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oporanu Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Salut! Multumesc de sfat, imi poti da un ghid ca sa fac acest lucru, direct aici pentru (in topic) pentru ca nu stiu sa trimut pm. E nevoie de root? Daca da, da mi un ghid cimplet: root plus odin etc. Te rog frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) Am să-ți trimit un pm cu link-urile. Nu știu dacă am voie sa pun aici, link-uri de pe alte forumuri. Nu trebuie root !!! Trebuie sa ai un pc cu Windows, cablu de date, drivere samsung (la Windows 7, 8, 8.1, se instalează automat), softul Odin 3.1, imaginea oficiala a rom-ului 4.4.2 si bateria încărcată la telefon (mimim 50%). Nu se pierde garanția, atâta timp cât folosești un rom oficial samsung. La fel se face si la servis sau garanție. Nu se întâmplă nimic dacă ești puțin atent si urmezi pașii întocmai. Singurul risc ar fi doar daca in momentul cand faci flash-uirea, se întrerupe curentul (recomandat ar fi un laptop). Dar si atunci se rezolva pana la urma. Uite aici Odin : https://www.dropbox.com/s/5ms17nkjk7tl1ub/Odin%20v3.04.rar Rom-ul oficial luat de pe Sammobile: file:///E:/samsung%20S4/2b58a42ebd6a1cb200efddd582004a50.html Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Edited May 31, 2014 by nick mark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Postează aici, poate mai vin persoane pe forum cu aceeași problema și nu găsesc rezolvarea întreaga. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Aici găsiți un tutorial cum se instalează un rom pe samsung galaxy S4. Explicații pas cu pas si filmuleț. Èšin sa multumesc colegului "iepurașul poznaș" si sper sa nu fi deranjat pe cineva. http://forum.softpedia.com/index.php?/topic/937142-Tutoriale-Samsung-Galaxy-S4&do=findComment&comment=13687470 Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro2767 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Super utilizatorul (pot sa spun developerul) iepurasupoznas. Nu fac reclama iepurasuluipoznas, deoarece nu cred ca are nevoie de asa ceva. Eu am avut pe telefon de anul trecut (de vreo opt luni in total) un rom custom 4.2.2. Ghost, facut de el .Un rom stock modificat si customizat de iepurasu , rom care a functional impecabil pana acum doua zile, cand am trecut la 4.4.2 , dar tot un rom custom facut de iepurasu .EMP se numeste romul ,si este bazat pe ultima versiune de Germany I9505XXUGNE5. Romul arata si se misca impecabil.Mai mult de atit nu stiu ce ar fii de zis.Cine doreste sa afle detalii sa intrebe sau sa-l incerce ...nu are ce regreta. rocada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikyu Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Deci am un samsung galaxy s4 de aproximativ o luna. Am facut update prin ota, dar telefonul merge mai greu, si oe jocurile care nu au cerinte asa mari(hungry shark merge oribil), dar dead trigger 2 mwege binisor, real racing 3 frameaza din 5 in 5 sec, asphalt8 mai rar....deci nu sunt multumit...in plus la aplicatii trbuie sa astept 2-3 secunde(la unele), la youtube astept si 5-6 sec cateodata...aveti vreo solutie?(nu vreau sa fac root pt downgrade, nu risc)si am dat recovery si wipe data de 2 ori. fa o revenire la setarile din fabrica , mai dezinstaleaza din aplicatiile care nu sunt necesare etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StorY Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 E de la acel update cu Android 4.4.2, nu ai ce-i face. Si eu am facut update si-mi face figuri, i-am dat vreo 3 hard reset-uri de draci..tot nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Pai si eu am tot 4.4.2 NE5, de Germania și nu am nicio problema. Telefonul merge impecabil. Singura problema e ca odată cu kitkat, s-a introdus restricția de scriere pe cardul extern, dar asta e doar un deranj, nu ma afectează la cum se mișcă sau la buna funcționare a sistemului. Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk pedro2767 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatavu Răzvan Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Salutare! Am un s4 Black Edition si as vrea sa ii dau UPgrade de la 4.3 sa fie 4.4.2. Mia aparut cel official. Voi ce ziceti? Merge mai bine sau mai rau? Bug-uri, ceva? Sau voi regreta daca ii dau UP ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick mark Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Dacă nu te deranjează restrictia de scriere pe cardul de memorie si unele mici modificări in setari. Ex GPS devine locație si te întreabă tot timpul, când activezi gps, dacă ești de acord cu colectarea datelor anonime. Daca dai Da, se activează acuratețe mare si sare automat de pe "doar GPS". Mai sunt câteva, dar minore. Nu mai merg unele aplicații gen wakelock detector. Pentru rezolvarea problemelor, trebuie root. Oricum, cea mai mare problema e restrictia de scriere pe card. Inafara de muzica, filme si fotografii, nu mai ai ce face cu cardul. Daca nu ai card, nu e o problema sau daca ai root, iar nu e o problema. Primele versiuni de 4.4.2 kitkat, aveau ceva bug-uri, dar versiunea DBT de Germania GNG2, e chiar reușită. La început, am regretat ca am facut update, dar acum nu-mi mai pare rau ca am făcut-o. Oricum se pare ca alt update nu mai primim. Nu cred ca mai primim Android L. Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Eu pariez ca va primi Android L. Cat despre restrictia de a scrie pe card, majoritatea aplicatiilor care se respecta au optiunea de a scrie pe sdcard cu ajutorul optiunii documents de la GoogleDrive. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts