Clicky

Jump to content

IE10 va avea suport Flash


Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By Alex Toma
   Bună am o mică problema cu al meu Lumia .
   Am adaugat ieri câteva albume ,vreo 6 albume ,totul bine și frumos până când am dat să redau muzica ,si atunci tot ce am adaugat s-au facut 4 copii ale pieselor intr-un album si asta la fel in toate albumele.
   După ce am sters copiile ,nu s-a intampat nimic ,restartat telefonul nimic ,Formatat SD-ul nimic.
   După ce am adaugat alte melodii a facut la fel
  • By deiuma
   Hello,
    
   Vreau un telefon nou și nu știu ce să aleg. Android sau WP8? La WP mă atrage simplitatea. Mi se pare totul mai simplu fără kernele,ROM-uri sau mai știu eu ce. Acum că s-au scos și limitările care mă stresau cel mai mult,adică Bluetooth Share și Micro SD Card mai că mi-aș lua un Lumia 520 când va apărea la noi .
   Dar,mi-e teamă să nu dea MS cu bâta-n-baltă și să nu mai facă updates la modelele vechi (așa cum Lumiile de anul trecut nu primesc WP8).
   Viața se schimbă,există mereu alte lucruri de făcut în afară de a-ți perfecționa smartphone-ul. Asta mă face să mă gândesc la o schimbare.
   Voi ce ziceți? Ce ați alege?
   PS: Nu îmi place deloc iPhone. E prea scump si prea limitat (mai liimitat decât WP).
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Avem in teste tableta Microsoft de cca. 10 zile si-i vom publica astazi recenzia pe canalul nostru YouTube! Pana atunci puteti urmari momentul cand l-am scos din cutie:
    

  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Cum cei mai titrati producatori de telefoane cu sistem de operare Windows Phone si-au lansat high-end-urile, m-am gandit ca ar fi interesant sa fac un sondaj de opinie, sa aflam cum sta de fapt situatia in gradina Microsoft in ceea ce priveste viitorul acestui OS si bineinteles cum se imparte tortul intre producatorii de hardware.
    
   Mai jos aveti 3 link-uri unde am detaliat cat de cat ceea ce ofera aceste telefoane si 3 hands-on-uri video realizate de site-uri tech.
   HTC 8X
   Nokia Lumia 920
   Samsung Ativ S

   HTC 8X
    

    
   Nokia Lumia 920
    

    
   Samsung ATIV S
    

    
   Curentul sondaj urmeaza a fi publicat si intr-un articol pe mobilissimo.ro.
  • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
   Am avut ocazia azi de a participa la prima zi de ITCongress organizat de eta2u la Timisoara (merci Deio) si printre multele device-uri aflate la fata locului, mi-a atras atentia tableta de mai jos de la standul Microsoft care rula Windows 8 pentru tablete! Am reusit sa conving reprezentatntul MS sa ne-o prezinte, iata ce a iesit:
    

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use