Clicky

Jump to content

Recommended Posts

De curand sunt in cautare de ceva tablete.

Mi-au atras atentia Allview Viva i8 si Vonino Sirius Evo QS.Vreau sa stiu ce imi recomandati dintre cele 2.

Desigur sunt deschis la propuneri de alte modele pana in 400-500 lei.

P.S.:

Nu le am cu hardware, si vreau sa stiu ce este mai eficient dintre un device cu procesor Dual Core 2.0 GHz, si altul Quad Core 1.0 GHz (brandul procesorului fiind acelas).  

Se poate folosi o prostie d-asta pentru conectarea unui Dongle 3G, la o tableta care nu stie 3G?Daca da, vreau sa stiu cum se numeste cablul de mai jos si ce soft-uri sunt necesare pentru asa ceva. (inca nu am tableta, planuiesc sa o cumpar)

bUqT9Ux.png

Guest Deio

Mutat in forumul general Android.

Eu zic sa nu iti cumperi potcoavele, apoi calul. Sincer. Tabletele Android care nu sunt prevazute cu modem intern, nu au suport pentru USB 3G. Si cele care au specificat de producator, au drivere doar pentru 3-4 modele de modemuri antice si de demult :))

Daca vrei neaparat o tableta cu 3G, cumpara-ti una cu el intern. Scapi de bataia de cap cu cablul OTG (On-the-Go) si mai mult, modemul USB consuma mai mult ca cel intern care este gandit pentru asta.

Nu ai buget? Mai bine astepti. Eu asa am facut, am mai asteptat putin si am gasit ceva mai bun.

Depinde si de buget, exista tablete pentru toate bugetele si putem gasi variante.

Cred ca vom muta thread-ul in sfaturi, parca vad ca va ploua cu intrebari aditionale :P

Cumperi o tableta cu 3G,ori una wi-fi si modem wi-fi separat.In caz ca tableta suporta modem extern ,nu este deloc practica atarnarea de cablul OTG.La inceput,zici ca e-n regula,apoi realizezi ca greutatea modemului oboseste mufa si incomodeaza in utilizare.

Eu am achizitionat cu 3G.Pentru teste,in cazul tabletelor wi-fi,am un Vodafone R212 ce ofera o autonomie ceva mai mare decat ar putea oferi o tableta.Tu poti sa optezi pentru orice model doresti

Edited by Ionuț

Tableta vreau sa o folosesc in general pentru divertisment.Majoritatea timpului o voi folosi prin baie (vesnicul Tron)

M-as orienta spre un Allview Viva i8 sau un Vonino Sirius Evo QS (dar asta prin vara sperand ca se vor mai ieftini), iar la concurs m-am inscris decand a fost postat video-ul pe YT.

Totusi cred ca pot folosi hotspotul telefonului, sau un router WiFi portabil.

Trimis de pe al meu P5 folosind Tapatalk

Edited by FunkBlack

Guest Deio

Ramele sunt din plastic, peste care se acopera o folie lacuita, ca si la mobila. S-a exfoliat acolo datorita caldurii, zgarieturilor si grasimii de pe degete care actioneaza ca un acid.

Uita-te si la garantia oferita de producator, Allview ofera 12 luni din care 6 la baterie, Voninio 24 luni, din care 12 la baterie, daca e sa ai ghinion patesti ca mine si cumperi bateria dupa 14 luni, am gasit pe la nemti, m-a costat 18€, la ei (Voninio) coata 200 lei si manopera, asa dar multa bafta! Eu as merge pe un Asus Memopad ME173x, e in jur de 620 lei ;)

Sent for my Mototola XT1033 using Tapatalk 2

Edited by reflavius

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...