Clasic Costi Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Da,toate specificatile sunt aici.Insa poate la multe dintre ele chiar ne-am asteptat cu siguranta.Noul flagship LG vine cu un ecran de 5.5 inch ecran QuadHD cu o rezolutie de 2560x1440 cu 538 ppi si o baterie mare de 3000 mAh.LG G3 are,mai mult ,un ecran edge to edge marginile fiind si mai subtiri decat predecesorul sau.In interior LG G3 vine cu un procesor Snapdragon 801 tot de 2.26 Ghz (deci nimic diferit de G2) dar aduce in plus 3GB RAM.Pe spate avem aceias camera de 13 Megapixeli cu Flash pe fata o camera de 2.1 MP sii vine cu Android 4.4 KitKat USB 2.0 NFC.Memoria interna fiind de 16/32 GB Sunt doar cateva dintre specificatii insa LG G3 vine in mare parte cu aceleasi specificatii ca pe G2.Dupa parerea mea numai ecranul si cateva specificatii si design-ul este nou restul le intalnim si pe G2.G3 a impresionat mai mult prin design-ul.Si chiar am vazut cateva imagini de la lansare unde era comparat cu S5.Eu unul cred ca anul acesta LG va face vanzari dar putin foarte putin peste cele de anul trecut. Edited May 22, 2014 by Clasic Costi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Deja nu mai prea au ce sa adauge. Oricum 4x2.26 GHz la un proc de telefon e mult, ar trebui sa investeasca in design si optimizare la maxim, sa ajunga iOS-ul la fluiditate si optimizare Trimis de pe LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 La asta ma gandeam si eu.Dupa cum am spus nu vad multe lucruri noi la G3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 "Ma așteptăm la 4k" Serios, abia au apărut ceva modele de televizoare 4k și tu vroiai așa ceva pe un telefon? Oricum, mai mult decât HD pe un ecran de 5,5 nu cred ca era nevoie. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Andrei P., Feri and Gabii 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Va mai trece cam un an pana cand un producator nebun (a se citi chinez) va scoate primul telefon 4K. La un ecran asa mic fullHD e overkill. Poate la Note ar merge un 2K. Are 3 G de RAM si un SoC mai nou. E suficient.. ionel and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Oricum, mai mult decât HD pe un ecran de 5,5 nu cred ca era nevoie. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Am un coleg cu un telefon de 5.5 cu rezolutie HD si pot zice sa nu se vede asa de ok precum reiese din fraza ta. Se vede destul de pixelat la vreo 230 ppi Trimis de pe LG G2 Edited May 22, 2014 by Gabii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 (edited) "Ma așteptăm la 4k" Serios, abia au apărut ceva modele de televizoare 4k și tu vroiai așa ceva pe un telefon? Oricum, mai mult decât HD pe un ecran de 5,5 nu cred ca era nevoie. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Mai greseste si omul Edited May 22, 2014 by Clasic Costi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Eu m-am referit la rezolutie fullHD, nu la HD. Nu vad rostul unei rezolutii asa mari pe un ecran mic. Poate ma insel, vom vedea in timp. Nu vad rostul unei rezolutii 4K, deja depaseste unele capabilitati ale ochiului uman. Gabii and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) În cursul nopții,LG a prezentat Quick Circle Case,carcasele originale pentru LG G3 Quick Circle Case vor fi vândute în cinci culori diferite, în toate piețele majore în care G3 va fi distribuit. Conform LG, prin acest accesoriu vom fi capabili să efectuăm apeluri, trimite mesaje, asculta muzica, face fotografii și altele (fitness). Quick Circle Case dețin, de asemenea, "Smart Lighting", o funcție care deschide ecranul cu o culoare albă rotundă în interiorul ferestrei de fiecare dată când este deschisă / închisă sau apare un mesaj / apel.Quick Circle Case suportă, de asemenea, încărcarea wireless. Trimis de pe Marte Edited May 22, 2014 by Master_B black_alienware and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Oricum chiar daca unele piese de sub "capota" sunt la fel ca pe G2 o sa vedem ce scor va obine in bechmark-uri cand va sosi la mobilissimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Am un coleg cu un telefon de 5.5 cu rezolutie HD si pot zice sa nu se vede asa de ok precum reiese din fraza ta. Se vede destul de pixelat la vreo 230 ppi Trimis de pe LG G2 No,si eu pe tableta,care are ecran hd,de 7,nu de 5.5,pot spune ca nu vad absolut nici un pixel,decat atunci cand chiar ma straduiesc si incerc asta pe mai multe fonturi de culoare,pe alb am incercat de mai multe ori,si rar puteam sa vad niste pixeli acolo,cu toate ca pot vedea orice detaliu pana la 2 cm sa zic. Edited May 22, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Dupa mine, ai probleme cu vederea... La 7 inch HD ce ppi ai ? Trimis de pe LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 216ppi are la o rezoluție 800x1280 și ecran de 7" in diagonală. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Tot e putin, iphone 3gs avea vreo 240. De la 320ppi e acceptabil pentru mine Trimis de pe LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gula1985 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 La al meu moto g care are in jur de 320ppi chiar nu pot distinge pixelii. Eu cred ca stau bine cu vederea. In schimb la Allview P5 mini, vorba unui coleg de pe forum, cand ma plictisesc incep sa ii numar Sent from my Moto G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 (edited) Se pare că vor fi două variante de G3,ambele totuși cu baterie detașabilă și microSD: Modelul de bază Procesor Snapdragon 801ac tactat la 2,5GHz GPU Adreno 330 2 GB de RAM 16GB de memorie interna | 10.40GB la dispoziția utilizatorului Display 2560x1440pixel QHD cu densitate 538ppi Camera din spate de 13-megapixeli cu OIS Camera frontală 2.1 megapixeli Android KitKat 3000mAh baterie detașabilă Dimensiuni 146,3, x 74.6 x 8.9 mm MicroSD Modelul Top Procesor Snapdragon 801ac tactat la 2,5GHz GPU Adreno 330 3GB de memorie RAM 32GB de memorie internă Display 2560x1440pixel QHD cu densitate 538ppi Camera din spate de 13-megapixeli cu OIS Camera frontală 2.1 megapixeli Android KitKat 3000mAh baterie detașabilă Dimensiuni 146,3, x 74.6 x 8.9 mm MicroSD Deci, în acest moment îmbunătățirile lui LG G3, comparativ cu G2 nu par să fie atât de puține și sperăm că și la nivel de UI și camera foto vor fi noutăți. Edit. În unele fotografii ,G3 apare cu o carcasă diversă,pentru protejarea adevăratului design. Trimis de pe Marte Edited May 23, 2014 by Master_B Andrei P., n_iulian and vdfch 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 (edited) Deja în vânzare Corea de Sud,la prețul de 920000 de Won:aproximativ 660 de euro,în varianta top.(fără contract) Trimis de pe Marte Edited May 24, 2014 by Master_B Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 N-are cum. Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 25, 2014 Author Report Share Posted May 25, 2014 Am citit tot pe mibilissimo ca pretul va fi undeva pe la 634 de dolari la liber(Nu stiu cat vine in euro cred ca 500 si ceva).Oricum pretul o sa se normalizeze dupa 2-3 luni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 La ce specificatii are daca vine cu 500 de euro la noi rupe piata lui S5 si M8 Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Eu sunt sceptic în ce privește performanta și mărimea ecranului. Adreno 330 e grozav pe FHD, pe QHD dă rateuri. Am văzut de curând un test cu S805 și performanța lui grafică. Adreno 420 are exact aceeași performanță pe QHD ca 330 pe FHD, deci nu e mare lucru. Chiar îmi pare bine ca al meu Nexus 5 rămâne in vârf, poate chiar peste G3. Ecranul ala e prea mare dacă nu îi se mai să vreo utilitate, un Pen. În rest arată superb. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Are pen. Presupun ca aceea nu e antena de 5g, Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Pai teoreteic toate telefoanele de >5.5 inch sau egale au pen ca doar sunt phablet-uri.Presupun si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Cred că în teorie peste 5.2" e considerat phablet. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Pentru un copil de 3 ani, 4 inch e phablet, pentru alții, nici măcar un 6" nu e de ajuns. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts