Clicky

Jump to content

Noutati / Stiri despre comunicatii si telefoane mobile

Recommended Posts

Si a iesit la suprafata si motivul real pentru care s-au luat de ZTE: tarifele vamale pentru produsele agricole americane. Au cazut la pace, pot cumpara procesoare, le da na-na la fundulet angajatilor ZTE, dar, in contrapartida, China nu mai taxeaza produsele agricole americane. Sau nu mai supra-taxeaza, nu e clar, dar oricum nu e important.

@InnoxiusDiplomatie adevarata a.k.a. santaj 😂

In alta ordine de idei Google va lansa Family link in mai toata Europa, adica si pe taramurile carpato-danubiano-pontice. Serviciu util pentru cei care au copii mici si nazdravani.

https://www.androidpolice.com/2018/05/22/google-expands-family-link-27-eu-countries-now-available-38-countries-total/

Hmm, am vrut sa testez aplicatia Family Link. Ghinion, tableta pe care o va folosi fii-mea n-are Nougat. Google vrea sa ma bage la cheltuiala 😕

• 4 weeks later...

Nu știu dacă a apărut și în România, dar în UK mi-a apărut reclama la YouTube Music și am instalat-o. Maneliștii sunt deja acolo. =)) 

3 luni trial gratuit după 9.99 £ / lună. Versiunea free nu permite ascultarea în background. (căutați YMusic pentru asta, nu știți de la mine). 

Personal nu mă atrage "oferta". Am amazon prime la 7.99 pe lună cu livrări rapide, amazon video și amazon music. Nu e la nivel de Spotify / Netflix dar mult mai convenabil. 

Capture+_2018-06-20-06-39-19.png

Da.

Madărfacăr!

Edit:

Da era pentru Oppo. Nu pentru manele.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Am văzut videoul altcuiva. Bineînțeles că lumea atacă părțile mobile, că se pot strica (mă refer la slide-ul care scoate camerele). Prefer oricând asta decât bretonul, dar voi știți deja asta despre mine :D

Am S10 în vizor. Nu cred că Oppo X e mai scump.

@Mihai La ce pret are, nu cred ca-ti place nici Oppo default_laugh.png

Sent from my Lenovo TB-X704L using Tapatalk

Sent from my BTV-W09 using Tapatalk

Haideți să vedem. Eu sper să fie la nivelul lui S9. Da, un xenial va cumpăra un Samsung pentru prima dată și al zecelea de la Samsung.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Era de asteptat. Dupa atatea concedieri, n-are bani Sony de o nota 100+

https://www.androidheadlines.com/2018/07/dxomark-gives-mixed-rating-to-sony-xperia-xa2-ultra-camera.html

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• 2 weeks later...
On 04.07.2018 at 23:23, Szilárd Ervin Szőgyenyi said:

@Sp1tfire Să vedem ce notă îi dă @Feri! :P

Deci, dupa aproape 3 saptamani de utilizare pot zice ca telefonul este excelent, se misca bine, nu am sesizat lag la el, camera excelenta. Pt un midrange este super ok, singurul repros fiind ca este foarte mare. Daca nu aveti maini mari luati-va gandul de la el, sau il folositi cu ambele maini. Acum ca mi-a revenit OnePlus...pare mic pe langa Sony XA2 Ultra. Daca avea si spatele metalic sau sticla era foarte premium.

Dar este un telefon pe care il pot recomanda fara retinere.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Asemenea.
Am. Folosesc. Dar doar în Firefox și fără addon.
Pe telefon folosesc aplicația android.
Și folosesc Rclone (cu viteze destul de bune).
Mersi de info!
Huo la hoți!

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk