Clicky

Jump to content

Probleme Lg l7!

Recommended Posts

Salut!

Nu stiu daca am facut acest topic unde trebuie si va rog sa ma scuzati daca am gresit dar ce vroiam sa va spun e ca am achizitionat nu de multa vreme ( aprox 3 luni ) un lg l7 de la vodafone!

L-am scapat odata si se stricase touch-ul la el. M-am dus la un GSM mi-a schimbat touch-ul si totul bine si frumos pana cand am vazut ca display-ul ( asa zic eu ) a inceput sa-mi joace feste! Ecranul mi se facea albastru si nu mai puteam sa vad nimic dar touch-ul functiona. Nu am acum poza cu ce fel facea pentru ca uneori isi mai revine...

Nu stiu ce trebuie sa fac si ce sa schimb la el. Daca cineva vrea sa ma ajute o sa fiu recunoscator.

Multumesc anticipat!

post-12994-0-76170600-1400078149_thumb.jpg

Noi nu te putem ajuta decât sufletește. L-ai dus la un service fantoma sau unul de care a auzit lumea? Poate a fost afectat și display-ul nu numai sticla de protecție. Dacă mai face feste ecranul, eu zic ca singurul mod este sa schimbi display-ul. Asta zic eu, nu te lua una doua după mine, mai așteaptă să vezi ce zic și restul.

Trimis de pe LG G2

Nu, nu ai deschis unde trebuie, dar l-am mutat eu in forumul dedicat telefonului.

Cum zicea si colegul, l-ai dus "la un GSM", ce inseamna ? La Vodafone sau macar unul acreditat ? Presupun ca l-ai dus unde ti-a iesit mai ieftin. Poate prea ieftin.

L-am dus la unul acreditat! Mi-a pus si o chestie pe baterie in spate cu tot ce a schimbat la el si cam atat...

http://s14.postimg.org/vrqwze08h/IMG_1909.jpg aici e o poza in care display-ul mi se aprinde dar ramane asa dar in continuare touch-ul functioneaza!

Si eu tot display-ul zic ca este si am sa ma interesez la un vodafone cat e de schimbat.

Multumesc mult!