Calin Mihai Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 A ajuns "magaoaia"! Cutie micuta, telefon mare ... urmeaza in cateva zile si cateva constari. Pana una alta ... am o intrebare: trebuie sa il las sa se descarce complet si apoi sa il incarc?! Sau il pot pune la incarcat in momentul in care indica faptul ca bateria trebuie incarcata?! Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Utilizează-l normal, nu sunt necesare ciclurile de încărcare. Sent via iPhone with Android 6.3 on board Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Nu-l lăsa sub 20% și nu-l incarca decât pana pe la 92-95% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Dupa doua zile de folosire, revin cu primele impresii si spun doar atat: FUGITI DE EL!!! E praf! (P.S. Sper sa imi schimb impresia in viitor) Semnal slab (unde Nokia Lumia 520 nu avea nici o problema, X6 nu are semnal) Multe momente in care "ingheata" (sunt momente in care pur si simplu, pentru o secunda-doua "incremeneste") Camera groaznica (calitatea fotografiilor realizate cu camera de 13mpx este sub cea a celor realizate cu camera telefonului meu anterior - Nokia Lumia 520 - 5mpx) Android neoptimizat (plin de buguri si erori) Un bazait enervant in difuzorul aflat pe partea de jos a telefonului, cand este redat orice sunet Edited June 24, 2014 by TeVadRou Gabii, n_iulian, Sebi and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Bine de știut. Calin Mihai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Tare asta Serios ... Bine ca nu am dat bani pe el ... Ca de nu, ajungeam sa vorbesc singur prin casa. Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Cochetam cu ideea sa ma risc la un evolio. Bine ca m-ai liniștit. Ms Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Sebi and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Așa sunt toate telefoanele chinezești aduse în țară și pus nume românesc, Evolio, Eboda, Allview șamd, toate niște petarde. Acum 2-3 zile și-a cumpărat un coleg un Evolio Onyx, a schimbat două bucăți ca nu-i mergea difuzorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Fraților, Eu nu mă plâng de P5 Quad. Nu știu, poate a fost cel mai reușit model de la ei..... Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk candrei and Ionutzvip 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Norocosule😠Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Calin Mihai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Acum pe bune, telefonul este la nepotul meu, este stock, este forjat......și așa cum a spus și Erwin este un terminal foarte bun. Și pot confirma acest lucru Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Se mai întâmplă să le reușească și lor câte un telefon, din greșeală.. n_iulian and Calin Mihai 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 (edited) Epopeea continua ... Evolio X6 ... rezista ... sau nu?! 1. Am rezolvat problema semnalului ... daca nu folosesc reteaua 3g ... telefonul are semnal 2. Lagul si momentele in care "ingheata" telefonul au ramas la fel. 3. Gajaitul din difuzorul telefonului a ramas si am reusit sa observ faptul ca este mai puternic atunci cand bateria telefonului este incarcata mai bine, cu cat aceasta se descarca, intensitatea acelui "bruiaj" scazand. (Mentionez faptul ca acel "gajait" se aude de oricate ori telefonul foloseste difuzorul, cu cateva miimi de secunda inaintea redarii soneriei, muzicii unui joc sau sunetului unui videoclip si la fel se opreste la cateva miimi de secunda dupa oprirea sunetului ce trebuia redat) 4. Cand este folosit traficul de date 3g telefonul se incalzeste in partea spate jos (si o face al naibii de bine ... imi vine sa-l folosesc pe post de fier de calcat ) 5. Marea problema este legata de display - Exceptand faptul ca are un pixel mort la mijlocul marginii drepte a displayului (cum este tinut in mana), a aparut o problema: daca pe display afisez o imagine alba, dinspre partea de jos a ecranului si pana la jumatatea partii drepte (imaginati un triunghi ce pleaca din coltul stanga jos si urca pana la jumatatea marginii drepte), daca privesc ecranul dinspre partea de jos sau sus (nu din lateralele displayului) apare o pata, ce seamana cu o infiltratie intre straturile touchscreenului/dispalyului/ ecranului, ce da albului o tenta spre gri (asta doar in momentul in care ecranul este privit dinspre partea de jos si sus) ... altfel, pe display nu se observa nici o distorsionare (vizibila) a culorilor. Astept sugestii, comentarii, etc! Edited June 27, 2014 by TeVadRou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 http://imgur.com/1ShR1wy,qHGZNAa#1 http://imgur.com/1ShR1wy,qHGZNAa#0 prima imagine e cu displayul vazut de sus (nu se observa nici o distorsiune - in afara de amprenata mea) a doua imagine e cu vedere de la baza displayului - unde se observa acea pata de care vorbesc, in coltul dreapta jos si continua pe partea dreapta, pana la mijlocul displayului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 oare sa il trimit in garantie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Da de unde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Eu vorbesc serios Sebi, am impresia ca cei de la Evolio mi-au trimis o "gluma proasta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Eram ironic, prietene, dacă are probleme telefonul, trimite-l. Și acum eram serios.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel265 Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 ))) stai sa vezi ce se mai prosteste gluma dupa ce iti vine din garanție la fel cum l ai trimis, la mine a fost prima si ultima oară cand am achizitionat un produs "romanesc" plus ca mai are o problemă cand vb la el se aude f incet abia poti auzi ceva din ce zice celalalt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickyro Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Chiar dacă trimiterea lui in garanție e posibil să devină o experiență dezamăgitoare, e de preferat sa încerci, decât să te enervezi zilnic privind un ecran care nu e deloc ceea ce speri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel265 Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Clar ar trebui sa il trimiți si poate ne spui da"a au rezolvat problemele la el(zgomotu din boxa, ecran etc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Mno ... castigatul Evolio X6 a plecat spre service. Sper, cat de curand sa revin cu un review despre un telefon fara probleme de functionare ... si ... daca sunt cuminti cei de la Evolio, o sa prezint husa de protectie si folia antishock, dedicate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 "Smartphone-ul X6 a fost inlocuit si va fi pregatit de livrare catre dumneavoastra. O zi buna, Echipa Evolio" Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel265 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Zi-mi te rog daca ai luat husa si folia antișoc care e treaba cu ele merita banii ceruți, nu merită sa stiu dacă investesc in asta sau ba, mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Mihai Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Iti dau raspunsul in topicul pe care l-am deschis pentru cele doua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts