Clicky

Jump to content

Lista terminalelor HTC care vor primi update la Android 4.0 si informatii privind data aproximativa a actualizarii

Recommended Posts

Lista terminalelor HTC care vor primi update la Android 4.0 si informatii privind data aproximativa a actualizarii:

• DROID Incredible 2 - (se anunta la sfarsitul lui August)
  • HTC Amaze 4G - (mai -iunie)
  • HTC Desire S - (iunie - iulie)
  • HTC Desire HD - (iulie - august)
  • HTC EVO 3D - (iunie -iulie)
  • HTC EVO 4G+ - (mai - iunie)
  • HTC EVO Design 4G - (iunie - iulie)
  • HTC Incredible S - (iunie - iulie)
  • HTC Sensation - (martie - iunie)
  • HTC Sensation 4G - (martie - iunie)
  • HTC Sensation XE - (martie - iunie)
  • HTC Sensation XL - (aprilie - iunie)
  • HTC Rezound- (iunie - iulie)
  • HTC Rhyme - (iunie - iulie)
  • HTC Thunderbolt - (iulie - august)
  • HTC Velocity 4G - (martie - iunie)
  • HTC Vivid - (martie - iunie)

Informatia vine de la HTC.

Chiar daca vine din partea HTC, pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic. Exista deja un leak pentru Evo 3D GSM (versiunea internationala), insa nu e chiar un leak curat, Leedroid nu s-a apucat de ICS inca. E si putin ciudat ca leak-ul nu a ajuns la toti pe XDA, mai sunt inca probleme, pentru un leak ar trebui sa fie totul functional. HTC Vivid e cel mai lovit (martie - iunie). Macar la Evo 3D e vorba de iunie - iulie.

Eu m-am referit la perioada prea mare, sunt aproape 6 luni in care se spune ca ar putea primit update-ul. Cat despre Desire HD, avand in vedere ca este un telefon aparut la sfarsitul lui 2010 (in octombrie a avut lansarea oficiala), e bine ca il primeste. As vrea sa nu fie un update grabit. Din leak-urile de ROM-uri pentru Evo 3D, se vede ca exista imbunatatiri majore fata de primele variante.

• 5 weeks later...

Ai Rom original? Am tot citit pareri de ieri. Exista un ROM de test cu versiune mai mare decat update-ul OTA. Nici nu stiu ce sa aleg, imi place ceva care sa plece de la ROM-ul de baza si care sa contina tweak-uri. Din pacate, Leedroid nu a mai dat nici un semn de viata de multisor, are probleme in viata reala.

Am vrut sa fac update pastrand hboot 1.49.0018 pe care-l aveam, dar nu am reusit, pentru ca in bootloader nu a vrut sa flashuiasca PG86IMG.zip care continea radio-ul si partitia de boot. Am renuntat si am facut update-ul pe calea oficiala. Sper sa nu regret mai tarziu. Deocamdata e prea devreme sa ma pronunt, insa Sense 3.6 strica de tot interfata frumoasa a ICS.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Miokyl
      Salut! Din cate stiu acest telefon are android 7.0, insa specificatiile sunt bune, procesor 1,5 ghz Cortex®-A53 si 4 gb ram, cand va primi update la android 9?
    • By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

- specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.

• By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By BlackDevil
      Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
      YOUTUBE:

• By BlackDevil
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.IstoriaQuiz
      YOUTUBE:
      https://www.youtube.com/watch?v=XDCp-wYZ-jI&t=1s
      „Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții.”
      — Nicolae Iorga
      Cît de bine cunoști istoria? Acceptă provocarea și demonstrează cunoștințele în Istoria Românilor Quiz. 
      Despre joc:
      - Multe întrebări interesante referitor la Istoria Românilor
      - Muzică și sunete care crează o atmosferă medievală
      - Diferite animații, care fac jocul mai placut
      - etc.

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use