Clicky

Jump to content

Asteptati-va la camere adevarate pe iPhone sau iPad


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Tot se vor gasi cumparatori, imagineaza-ti cat de mult in fata vor fi comparativ cu android: ecran bun si, mai nou, mare, constructie de calitate, sistem de operare ireprosabil din multe puncte de vedere. Daca mai vine si cu camera varf de gama vor avea un telefon perfect, mai putin bateria, care va fi "decat" decenta.

 

overclockit.wordpress.com - tehnologie pe limba ta

Link to post
Share on other sites

Toate fițele astea de Romania care nu-si permit sa aiba credit pe cartela vor avea iPhone,deoarece dă bine in pozele din buda bordelului acea sigla cu măru' mușcat.

 

Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14

Link to post
Share on other sites

Da, si senzor de măsurat potența... Poate o baterie cu o capacitate in jur de 2000.

 

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Numai gandeste-te cum ar fi asta in realitate.

"Ne pare rau dar nu sunteti sufcient de potent" sau ceva la misto de la vocea aia gen "Ne pare rau nu masuram potenta unui cal" (ma scuzati daca sunt porcos dar mi-a atras atentia raspunsul)

 

@Sebi iti dai seama cocalarii si nu numai vor face bani "cinstiti" sa-si ia noul Mar 6 numa ca are sigla Apple acolo.Vorba ta cand iti faci 50 selfie-uri intr-o zi sa le pui pe facebook sa se vada ce echipament ai.

Edited by Clasic Costi
Link to post
Share on other sites

Băieți, de ce vă puneți ochelari de cal? :) Pe această piață sunt multiple opțiuni, inclusiv Iphone. Nu înseamnă că fiecare cocalar sau piți care vor avea Iphone reprezintă Apple ca și firmă. Mai sunt și cei din mediul bussiness, oameni normali, etc. Poate sunt și oameni care chiar le place iPhone-ul, oameni care schimbă firmele etc.

Totuși în ciuda unui preț destul de mare, Apple totuși are un respect față de clienți. Nu-ți cere 800 de euro pe un telefon care după 2 luni e EOL, că trebuie și un Prime, un Advanced, etc, etc. Plus văd că ei au ținut în viață până și telefoanele lor din 2010 și 2011, pe care ceilalți producători din celelalte tabere nici nu mai știu de ele. 

Acum să nu credeți că ridic în slăvi Apple, dar și ei ca și ceilalți pot reprezenta o opțiune pentru noi, fără să fim neapărat cocalari ;).

M-aș bucura ca Apple să mai crească la camere și să nu se bage în lupta cu gigaherții, gigaram-ul, inch-ul și alte bălării. Cu astea sunt destui care se ocupă....

Link to post
Share on other sites

Sincer inainte sa-mi iau Note 3 ma uitam foarte des la ofertele pentru iPhone (4,4S si 5) si chiar a inceput sa ma atraga in mod ciudat iPhone.Insa n-as renunta la blana mea de 5.7 inch pentru nimic in lume + ca iPhone pentru mine reprezinta o zona necunoscuta pentru ca m-am obisnuit cu Android asa ca iOS ar trebui sa-mi dea peste cap felul in care folosesc un telefon.

Edited by Clasic Costi
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use