Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

• 2 weeks later...

În general au cele mai ok prețuri dintre magazinele cu showroom. Tableta de la ei e luată (online) și dintre magazine (altele decât Gigi gsm) la Altex era cel mai ieftin (1399). Cu garanția sper să n-am treabă cu nimeni niciodată. Nici vouă nu vă doresc. :)

*uitasem, în perioada aceea era și promoție la peste 300 de lei primeai un bax de 6 cutii de Stella Artois. Cum era sa-l refuz? :)) Una i-am lăsat-o curierului ca-s băiat finuț :))

Edited by Liviu Rosca

Apropo de oferte, găsisem azi la unul ceva mai bronzat ca mine un s5 impecabil. Nu era fake, am negociat cu el până la nokia x-ul meu și 550 de lei. De nerefuzat dar pe lângă faptul că mai mult ca sigur vechiul proprietar renunțase la el fără voia lui, tipul avea și o agitație exagerată și se uita mereu în jur. Mi-a fost frică să nu mă urmărească cineva după să rămân și fără bani și fără ambele telefoane. Așa că dorm liniștit cu amărâtul meu de Nokia. Mai bine puțin decât nimic. :)

Masina de spalat cu presiune Lavor 1900W, 135 de bari presiune și debit 420 de litri pe oră.

295 de lei la bricodepot. Nu livrează online dar sunt depozite prin țară, verificați disponibilitatea. La emag costă 850 de lei, doar zic.

http://www.bricodepot.ro/focsani/produse/44670

Ba e bună la casă. Nu mai plătești la spălătorie și aștepți jucand jocuri pe scule cu Android. Zece spălări și e la prețul indicat, la tine în curte.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Edited by Kali

suna bine. carfui e magazin cunoscut la mine in oras. kaufland e mai cunoscut...

maine mai trec pe acolo sa-mi fac curaj. sa vad daca e ultima bucata... daca e prafuit...

oh, snap! GPU nu folosesc... adica sper ca macar randarea hartilor google maps sa fie decenta. in rest nu am pretentii.

la filmare si la foto... acolo ma mai gandesc. chiar daca eu sunt 100% adeptul dispozitivelor dedicate pentru activitatile foto/video.

Edited by DTTR

da... am postat odata cu tine! ce ai? ce strigi la mine? :D  am editat!

dar e frumos.

Edited by DTTR

am gasit solutia. se numeste optim nelimitat. imi directionez TOATE apelurile pe telefonul de servici. si VOILA. nu mai am nevoie dualsim.

am gandit-o vreo 5 minute solutia... eu primesc pe telefonul personal 3-4 telefoane pe saptamana. cand imi expira depozitele la banci... cand vine curierul cu marfa...

• 2 weeks later...

iPad 4 retina 16 GB gsm /// 299 dolari http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-iPad-4-Retina-4th-Gen-16GB-4G-GSM-Unlocked-Black-White/191515273302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c97332856

Dacă o să am ocazia să mă mut în State n-o să stau mult pe gânduri. :))