Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

Firma este din Ungaria.

Dacă ești SC plătitor TVA poți vorbi cu ei să-ți factureze fără TVA.

Exemplu...

https://edigital.ro/b2b_ro

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Chestia asta nu e 100% legală. Nici nu contează că firma despre care vorbiți e din Ungaria, oricare firmă (online sau nu) face asta. Nu avem toți firme să cumpărăm în numele firmei...

„și doriţi să plătiţi TVA după propria declaraţie“

Adicătelea cumpăr fără TVA de la Orban și plătesc la Dragnea 19%? Că eu așa înțeleg. În cazul ăsta prefer să-i dau lui Orban, că autostrăzile lui nu crapă imediat după inaugurare ;)

Ervin a avut azi un efect nefast asupra portofelului meu. M-a facut sa cumpar Note 8 de la quickmobile. Daca am probleme cu "rapizii" dupa achizitie, ii trimit pe faimosii 4 asasini dupa Ervin

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Prea complicat. Am stiut eu de ce am ales sa nu fiu platitor de TVA.

2 hours ago, Sp1tfire said:

Ervin a avut azi un efect nefast asupra portofelului meu. M-a facut sa cumpar Note 8 de la quickmobile. Daca am probleme cu "rapizii" dupa achizitie, ii trimit pe faimosii 4 asasini dupa Ervin emoji23.png

La noi nu exista Athenee Palace :D

Ervin a avut azi un efect nefast asupra portofelului meu. M-a facut sa cumpar Note 8 de la quickmobile. Daca am probleme cu "rapizii" dupa achizitie, ii trimit pe faimosii 4 asasini dupa Ervin

Cat a fost ? Din aplicație comandat?

Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk

La ce fel de suport te referi? Oricum garantia de la quickmobile e ca si cum n-ar fi. In rest iti poti face update-urile software fara probleme, nu conteaza din ce regiune e telefonul. Dar la descrierea produsului, scrie ca e cu procesor Exynos, deci e o varianta europeana.

Daca e EMEA, poți apela la ESD-ROM ei se ocupa de orice e oficial.Samsung divizia mobile, daca e la capăt de garanție seria e nevoie de factură și oricum la 2500 , pare un risc asumat , prea bun preț...:))

Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk