Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

Poti spune aici daca doresti, mutam posturile in topic dedicat daca tu crezi ca merita.

Ce ati dat? Un telefon si o adresa. Si se pot sterge cu ele. Nici CNP nu ai dat. Daca crezi ca este vorba despre frauda numita : "livreaza acolo, plateste in cealalata parte," ei bine, aia nu mai merge.

Trebuie sa intelegeti ca puteti refuza un ramburs. Legal nimeni nu va poate presa cu asa ceva. Cred ca va temeti degeaba.

Ori sunt romanasi cu bac-ul picat, ori traduc din greu cu Google translate. :)

Pentru asta pot fi dati la OPC, daca se aduna cativa si depun plangere la OPC, s-ar putea sa ii inchida sau sa sara pe ei. Tocmai vorbeam cu un prieten care este avocat si care mi-a explicat ca odata ce au alocat si confirmat comanda, nu mai pot da legal inapoi. Scuzele nu ii disculpa in fata legii.

Eu as inchide site-ul pentru asta daca eram ANPC. Pericliteaza cumparatorii.

Mnea , de ce as face reclamatie ? Ce-am pierdut ? Am dat ceva de la mine ca sa fiu revoltat ? Pur si simplu m-au pierdut ca potential client , le ajunge . Oricum scrie faliment pe ei , dupa scandalul asta ,nimeni n-o sa mai cumpere de la ei . Si da , inainte s-a cumparat de la ei , ceva youtuber a cumparat niste casti si diablo 3 de la ei si in acelasi clip a explicat ca si-au schimbat numele in august , d-asta domeniul e inregistrat in august(asta inainte de "scandal" , nu ca le-as lua apararea) .

Cum, cum ? "Nu ne lasa sistemul de siguranta nici sa inchidem pagina si nici sa reparam problema" ?  :))

Sa sune cineva la Sony, Pentagon si NASA sa le zica ce tare sistem de siguranta au slovacii astia. Asta era, dom'le, de aia au fost sparti Sony de nordisti, de aia orice pustan din Romania "sparge" serverele NASA, de aia a aparut Wikileaks. Pentru ca nu au sistemul de siguranta al slovacilor :))

Eh, dupa parerea mea umila, plangerile la ANPC vor fi inutile.

1. Au prin TOS-ul lor specificat ca preturile se pot modifica, bla bla, deci sunt acoperiti.

2. Pretul a fost 0, nici macar 1 leu. Nicio institutie din lumea asta nu te poate obliga sa dai gratuit produsele.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk