Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

Suna bine pentru cat e de pitica, o folosesc pe post de radio prin bucatarie, mai dau din telefon muzica in ea, duce bine, iar pretul ok:

https://www.flanco.ro/boxa-portabila-blaupunkt-bt01bl-bluetooth-fm-microsd-albastru.html

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Am primit și eu pe mail ceva cod să-mi activez contul de FB, ăștia au uitat că nu sunt curios de așa ceva ...am sărit peste și acum ignore din nou, pot fara , e mai ok...

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

Da, pentru un dormitor, până la urmă am ales modelul superior pentru că am beneficiat de promoție/reducere la Flanco pentru plata cu cardul și am platit pe el atunci 2650 lei, prețul normal fiind atunci de aproximativ 3200 lei.
E vorba de modelul 40 MU6402.
Văd că Flanco are și acum o promoție la el:

https://www.flanco.ro/samsung-40mu6402-smart-tv-led-100-cm-ultra-hd-4k.html?gclid=EAIaIQobChMItaHBgtOz1wIV6TLTCh0M1AcWEAAYASAAEgKBUvD_BwE

Trimis de pe Galaxy Note 8 folosind Tapatalk

E ok, îl am deja de peste o lună, l-am testat cu PS 4-Pro,a trecut testul de calitate cu brio.
Tocmai am precizat că e pentru un dormitor, unde distanța de vizualizare e de aproximativ 2,5 M.
E scump față de modelul 6102, dar caracteristicile de imagine sunt superioare și se observă.
Ideea era că de la 3200-3500 lei îl poți lua cu 2699 lei acum.
În camera de zi, mai mare, am modelul 55KS8000.

Trimis de pe Galaxy Note 8 folosind Tapatalk

Mie în dormitor îmi trebuie unul de 150 cm diagonala....
Nu TV este mic....dormitorul este mare. Am în jur de 4-5 metri pană la TV....
Iar un TV de 94 diagonala este o glumă, din păcate plasma de 106 a clacat....

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Anul ăsta ne-a cedat televizorul hibrid lămpi +integrate care oricum învârtea ca dracu contorul și cântarea jdekile, până la urmă vara asta ne-am luat un Horizon plat de 20 de inch care ține cu contorul și se vede bine și din a doua cameră (bine, casa mea are 2 camere prăpădite de 3X3 metri, cam cât o sufragerie de apartament despărțită la jumătate.

Ăsta e IMG_20171029_190059.jpg

Bun Sandisk-ul, dar scumpicel. L-am comandat pe ala de pe gearbest, ca sa mosteneasca sotia cardul meu de 64 GB Aveam puncte in valoare de 5 dolari, asa ca am iesit la 40 de dolari.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Pentru cine nu are de fel și are nevoie , e minim necesar pentru comunicat, mici calcule, film, YouTube până în fhd, deci pentru inceput, e peste ce aveam eu raportat în timp , preț nu se discuta, echivala vechitură mea la 350 mărci, peste acesta :))
http://m.germanos.ro/app/myria-v1-intel-celeron-processor-n3050-500-gb-hdd-2-gb-ram--116877/?utm_source=nws&utm_medium=email&utm_campaign=10.11.2017

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk