Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

Mai stiti de BF cand m-am ofticat ca nu mai e pe stoc aparatul asta de cafea ca era reducere la 500 de lei? cand ma gandesc ca m-am trezit la ora 6 degeaba...

Deci, ce ziceti, sa-l cumpar?

Screenshot_4.png

Mai stiti de BF cand m-am ofticat ca nu mai e pe stoc aparatul asta de cafea ca era reducere la 500 de lei? cand ma gandesc ca m-am trezit la ora 6 degeaba...

Deci, ce ziceti, sa-l cumpar?

Daca nu ai cumparat inca...am vazut in carrefour(magazin fizic) cu fix 500 lei.

Sent from Arsenic S7 Edge

Vad ca emagari au iar preturi "speciale", acum au campanie de "Ziua Nationala", apreciez ca stiu sa faca bani. 

Zic "speciale" ca S7 Edge e tot 2900 lei de vreo 2 luni incoace, si acum are un "pret special" :)) Si la alte produse cam la fel.

Pai de ce sa mai avem "promotii" de Sarbautori sau alte evenimente cand avem tot anul numai "promotii": Black Fraier Day, Cyborg Monday, Black Fraier Day de Vara, Black Pastele Ma...., 8 Martie Day, Mother's Day, Father's Day, Sucker's Day, Unirii's Day, Sol Invictus Day (Asa se numea Craciunul inainte, ca am preluat o sarbatoare romana),, Halloween si Hell's Day (asta inca nu.)

Nu zic, au si lucruri faine, chiar acum am cumparat 2 carti: 

http://www.emag.ro/padurea-fermecata-carte-de-colorat-si-activitati-antistres-johanna-basford-9786067418903/pd/DG08BYBBM/

http://www.emag.ro/gradina-secreta-carte-de-colorat-si-activitati-antistres-johanna-basford-9786067418910/pd/D608BYBBM/

Si sunt la juma' de pret. Deh, e magazin mare, imposibil sa nu gasesti ceva util. Dar detest cand prostesc lumea si nu sunt singurii, multi o fac. Lac sa fie, ca broaste sunt destule... :(

Multam! Vazusem si ieri pe Sp un link..am intrat...stoc epuizat.

Acum am reusit sa comand...desi ieri parca era de xbox one..nu 360..si functiona cu orice cablu micro usb-USB.

Trimis de pe device-ul meu Samsung Galaxy S7 Edge cameleon deșertic.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use