akHolic Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Ciudat site-ul ))) Liviu Roşca and reflavius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Ciudat, neciudat va da clasa altora cu mult mai mari, stiu ca daca platesti online, ai proforma, practic e un contract care se inchide cu o factura aferenta proformei/platii...eu nu am comandat, dar sper ca cei care au primit proforma/ au achitat online sa se bucure de produse, felicitari si firmei Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Vedem mâine. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Nu livrează. Acum caut la ei pe site condițiile de livrare să văd ce pregătesc pentru ANPC. Sent from my LG-V500 using Tapatalk samyjuanito, fLu, Innoxius and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Saracii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akHolic Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Eu am nevoie de un aspirator , a văzut cineva vreo ofertă bună ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Nu livrează. Acum caut la ei pe site condițiile de livrare să văd ce pregătesc pentru ANPC. Sent from my LG-V500 using Tapatalk The thrill of the chase... Am impresia ca tu comanzi lucrurile direct cu speranta ca n-o sa le livreze, ca sa poti sa te joci cu ANPC Sent from my LG G3-D855 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Capătă experiență. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 nu. nu o fac... comand pentru ca 208 lei mi se parea un pret bun pentru un SSD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 The thrill of the chase... Am impresia ca tu comanzi lucrurile direct cu speranta ca n-o sa le livreze, ca sa poti sa te joci cu ANPC Sent from my LG G3-D855 Daaaa. Atrage răul spre el. Gandeste negativ. Nu e proactiv. Ma mir ca mai respira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Oferte la antivirus Bitdefender. Eu am cumparat licenta(1 an) pt 3 PC-uri cu 59.95 lei. http://www.bitdefender.ro/ DTTR and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Felicitări! Eu sunt din categoria celor care nu cumpără BD nici cu forța. În istorie nu am avut în nici măcar o instanță întâlniri plăcute cu BD. Este cel mai intruziv antivirus. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Sp1tfire, akHolic, Tavi and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Trebuie sa-i dau dreptate lui @DTTR. Dupa ce mi-a expirat licenta la mizeria de Bitdefender, n-am putut sa-l dezinstalez nici cu slujbe. A trebuit sa le scriu la suport, sa-mi dea o aplicatie speciala facuta de ei ca sa dezinstalez mizeria. Bine ca nu m-au pus s-o si platesc. Sent from my LG G3-D855 reflavius and DTTR 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Salut, Ieri la cel.ro a fost o super oferta la un router TP-Link M5360: Pret 9Lei. Am comandat produsul si l-am achitat online iar azi nu vor sa imi livreze pe motiv ca nu mai este disponibil. Pe alte site-uri online se gaseste produsul si este livrabil din stoc furnizor. Mai este cineva in aceasta situatie? Au livrat la cineva? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Păi dacă nu mai e pe stoc, de unde să ți-l dea? samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Problema este ca doar la ei nu mai este pe stoc. La toate celelalte magazine online este pe stoc si pe stoc si la furnizor. Am sunat sa ma interez. Magazinele de la noi au cam aceleasi surse de aprovizionare. Consider ca este o minciuna ca nu mai este la furnizor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Si cu cat crezi ca ar putea sa-l cumpere de la furnizor pentru a-l vinde cu 9 lei ? In toata lumea asta, super-ofertele sunt in limita stocului disponibil la magazinul care da oferta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Nu e problema mea cu cant il ia de la furnizor. Oferta a fost oricum limitata - dupa 2 ore nu mai era produsul listat pe site. Pe site nu era specificat nicaieri acest aspect: "in limita stocului disponibil". Ccria ca produsul este la oferta 98% discount, ca este in stoc furnizor si ca poate fi ridicat de la sediu azi dupa ora 18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 OK. 6. ANULARE COMANDA Corsar Online are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: - preturile efisate pe site-ul CEL.ro sunt rezultatul unei erori materiale; - produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc; - tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului; - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; Pe site nu era specificat nicaieri acest aspect: "in limita stocului disponibil". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Am vazut si eu ca sunt acoperiti: si in confirmarea comenzii trimisa pe mail si in confirmarea platii. Vroiam sa vad daca a mai comandat cineva produsul deoarece mie m-au spus ceva la telefon iar altui coleg de birou care a facut comanda dar nu a platit online i-a spus altceva. In plus, i-a vorbit urat la telefon si i-a si inchis telefonul in nas. Nu mi se pare normal sa se comporte asa. Puteau macar sa isi ceara scuze pentru greseala facuta. goodoane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ia legatura cu DTTR daca vrei sa te distrezi cu ei in urmatoarele luni. Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Depinde cat de urat au vorbit. I-au zis ca trebuie sa mai slabeasca ? Lazuli22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ce este DTTR? Au vorbit utrat in sensul ca persoana respectiva tipa la telefon, vorbea peste colegul meu si nu il lasa sa spuna nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ce este DTTR? Si noi ne intrebam de multe ori. E om? E bot? E demiurg? Tot ce stim e ca este somer si sotul patroanei. Si mai nou are probleme cu Evomag akHolic, berila_mz and Liviu Roşca 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Am inteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts