Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

Ciudat traseu are pachetul meu de la Oppo. S-a plimbat deja prin UK, Franta si Italia in doar o zi. Sunt curios daca mai poposeste prin alte tari inainte de a ajunge in Romanica.

Sent from my LG G3-D855

Ciudat traseu are pachetul meu de la Oppo. S-a plimbat deja prin UK, Franta si Italia in doar o zi. Sunt curios daca mai poposeste prin alte tari inainte de a ajunge in Romanica.

Sent from my LG G3-D855

Numai prin Grecia sa nu ajunga :D

Haha, sper ca nu. E totusi dubios de ce il plimba atat, ca exista zboruri directe UK - Romania. Posibil sa fie o metoda de eludare a taxelor de import, altfel nu-mi explic.

Sent from my LG G3-D855

Credca au o masina de a plecat din uk si trece prin toate tarile si lasa colete cu telefoanele sale si din cate se stie romania este ultimul bastion ieurpian, deci mai este austria si ungaria. :D

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Nu cred ca DHL Express le livreaza cu caruta. Sa ajunga intr-o zi in tara din UK mai mult ca sigur a fost trimis par avion. Am primit sms de la DHL Romania, deci a ajuns in tara coletul.

post-23-143704006755_thumb.png

Sent from my LG G3-D855

Venit pachetul. Totul sigilat ca la carte. Arata intr-un mare fel, atat cutia in care vine, cat si telefonul in sine. Inauntru sunt castile normale, incarcatorul rapid VOOC si bateria telefonului + 3 carticele de utilizare in limba engleza. Telefonul e slim si chiar are design premium. E putin mai lung ca G3 cam cu un centimetru. Husa pe care mi-au trimis-o inlocuieste complet capacul spate. Concluzia: nevasta impresionata

post-23-143705854454_thumb.jpgpost-23-143705855152_thumb.jpg

Sent from my LG G3-D855

Acum ii aplic folia si dupa aia incep sa ma joc cu el. Parca ma bate gandul sa-l folosesc eu si sa-i dau nevestei G3-ul, dar cred ca ar fi scandal monstru ca ar fi al treilea telefon second-hand pe care l-ar mosteni de la mine

Sent from my LG G3-D855

Facut update la Android 4.4.2, nu m-am riscat sa pun Lollopop beta. Se misca foarte bine Color OS-ul si chiar imi place interfata. Are double tap to wake plus o gramada de alte gesturi, gen deschis camera si alte aplicatii cu ecranul inchis. Bateria se incarca de la 0 la 70% in jumatate de ora. Pot sa spun ca merita cei 289 de euro.

Sent from my LG G3-D855

Felicitări. Sa-l stăpânești cu placere si fara probleme. Întotdeauna mi-au placut telefoanele Oppo, de noile modele nu mai zic , mai ales r7 plus. Sunt curios cum o sa se comporte in timp si cam cand o sa primească update la 5.0.

Sent from my LG-D855