Clicky

Jump to content

Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

Master_B

Recommended Posts

E programator. Programatorii sunt mai aerieni. Nici eu nu ma cert. O singura data era sa o bat pe una la Eforie. A avut ghinionul ca gandacul din iaurt sa nimereasca la fiica-mea. Daca era la mine, stateam calm. Bine, sunt si ardelean, poate de aia :D

Eu am intrat azi-noapte pe la doua si era "nu mai face parte din oferta".

Măcar am incercat. Ce sa te cerți cu ei? Dormeam când au sunat și nu vroiam sa îmi încep ziua prost :))

Oricum nu o scoteam la capăt.

L. E. Și eu sunt ardelean :))

Eu am comandat când încă era pe stoc și ma suna ca nu mai e pe stoc acum... Vrăjeală curată :))

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ah, cel.ro, aveam o parere mai buna despre ei. Imi pare rau ca nu am dat si eu comanda de unul, eu ma certam putin cu ei, sunt moldovean si cu chef de cearta uneori. Ieri as fi avut chef de cearta :D

Eu aștept să vină rândul S5-urilor resigilate la 1 leu. :))

Cât despre cel.ro... Era mai bine dacă o băgau pe aia cu "s-a produs o greșeală bla bla, la revedere". Nu mai avem pe stock auzi, nu mai aveau la banii ăia. :))

Dar no, zuntem în România, țara unde nimeni nu-și asumă greșeala...

Cu captura ecran, cu email recepționat, faci reclamație către cel.ro în scris si le ceri telefon la preț de 1600 lei.

Primești răspuns negativ.

Le spui că nu ești de acord cu rezoluția lor și că acesta este tentativa de rezolvare amiabilă și ca urmare și respectat procedurile de reclamație OPC și deci ii reclami.

Iei răspunsul și reclami la ANPC.

După 30 zile ai telefon.

trimis după racheta nevestei cu un alt Tapatalk decât cel de până acum.

Mănânc cai? Qashqai!

Cateva aplicatii care merita sa le a pe acasa, oferta limitata :

1.

Trend Micro Titanium Antivirus+ (100% Discount) - un antivirus bun !

http://www.windowsdeal.com/w/trend-micro-titanium-antivirus-discount-coupon-code/

2.

Paragon Backup & Recovery 14 Compact Edition (100% Discount) - Versiunea compacta a unuia din cele mai ok aplicatii de back-up PC

http://www.windowsdeal.com/w/paragon-backup-recovery-discount-coupon-code/

Comandat una bucata pentru nevasta ca s-o mai inveselesc, dupa teapa cu Elephone P7000 Fata de quickmobile, unde costa 2300 lei varianta cu procesor mai slab, ecran cu rezolutie mai mica si memorie de 16 GB, e parfum oferta Oppo cu Find7 la 1300 de lei cu folie, husa flip si casti bluetooth.

Sent from my LG G3-D855

@samyjuanito Era ironie sau constatare? Ea nu e disperata dupa telefoane ultimul racnet. Ma lasa pe mine sa decid ce ii cumpar.

@Mihai Exista un firmware de Lollipop oficial in stadiu beta.

Sent from my LG G3-D855

Am luat un kingston de 16gb si a murit intro luna, pret?: 41lei....

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Are update stabil la 4.4 si Lollipop 5.0.1 beta. M-am dat un pic pe forumul lor inainte sa-l achizitionez. O sa fac poze la pachet.

Sent from my LG G3-D855

E mai bun acel Evolio la 150 de lei. Display mai bun, 1 GB de ram, quad-core. Mă gândeam s-o cumpăr să fie tableta casei dar mi-a trecut. :)) Lista de cumpărături pe anul acesta s-a redus la minim.

Așteptăm black-friday și alte S4-uri la 1 leu. :))