Clicky

Jump to content

Factory reset GT-S6310

Recommended Posts

Alexandra, așa cum îi explicam unui alt coleg de forum, titlurile postărilor trebuie să reflecte succint subiectul din acea postare.

Voi modifica eu titlul, dar atenție pe viitor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Și cum am mai scris și eu mai înainte, scrie în regulament a se evita postarea răspunsurilor monosilabice gen "da, nu, ok" in thread-uri.

Trimis de pe G2

Innoxius,dară n-ai luat-o si tu cu offtopic..te-ai molipsit de la noi,astia mai tinerei? :))

Alexandra,nu functioneaza cu metoda de mai sus? Tocmai ce am incercat pe un 6310 si a mers perfect. Ce anume nu a functionat?

Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14

Edited by Sebi

Eu am vazut ce scrie aici (nu stiu cine o fi pierdut vremea sa o faca), la pct. 10. Acu' ce sa zic, am doar un like. N-o fi asa buna gluma :D

Innoxius,dară n-ai luat-o si tu cu offtopic..te-ai molipsit de la noi,astia mai tinerei? :))

Alexandra, daca in urma resetului iti merge cum vrei, instaleaza pe rand aplicatiile dorite (intai cele mai importante pentru tine) si dupa fiecare instalare foloseste-l o perioada. S-ar putea ca lag-ul sa fie de la o aplicatie anume.

Păi, cred că am descoperit problema. Tot vina mea era, având multe aplicații instalate, unele foarte puțin folosite, și jocuri care probabil îl cam solicita. Totuși, am jucat pe el jocuri destul de solicitante ca Badlands, Vector... am dezinstalat la sânge multe aplicații, printre care launchere și wallpepare (le-am încercat pe aproape toate)... și acum se mișcă muult mai bine :)

Oricum nu-mi convenea să-i dau reset...

Trimis de pe al meu GT-S6310 folosind Tapatalk

• 1 year later...